REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Udrea, trimisă de Turcan să-şi caute alt partid, dacă îl vede pe Boc candidat la prezidenţiale

Udrea, trimisă de Turcan să-şi caute alt partid, dacă îl vede pe Boc candidat la prezidenţiale

Replica API 15 ianuarie 2014 | 00:00 91

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, pentru Mediafax, că Elena Udrea ar putea să se ducă la un alt partid dacă nu o mulţumeşte candidatul PDL pentru prezidenţiale şi aceasta ar trebui să decidă dacă susţine decizia "bazei PDL" pentru prezidenţiale.

"PDL are un candidat la Preşedinţia României în persoana lui Cătălin Predoiu. Un candidat serios, profesionist şi credibil, cu potenţial cel puţin ca al altor aspiranţi la funcţia de preşedinte. Dacă Elena Udrea nu susţine voinţa şi decizia a 80% din membrii PDL, poate că ar trebui să meargă la un partid al cărui candidat îl susţine. În PDL, oficial, deschis şi responsabil nu se vorbeşte de alt candidat", a precizat Raluca Turcan, citată de Mediafax.

Declaraţiile Ralucăi Turcan au venit în contextul în care Elena Udrea a afirmat, la Adevărul live, că după alegerile europarlamentare se vor stabili candidaturile pentru Preşedinţie, ea spunând că "se vorbeşte" despre candidatura lui Emil Boc şi exprimându-şi speranţa în concretizarea acesteia. "Cel care este cel mai bine cotat după europarlamentare, care a avut capacitatea să adune cele mai multe voturi, să mobilizeze cel mai bine electoratul, adăugat la aceste criterii, o să fie candidatul dreptei, indiferent cum se numeşte el. Dacă se numeşte Predoiu, să fie Predoiu, dacă se numeşte Pavelescu, să fie Pavelescu, dacă este domnul Boc, cum sperăm noi, să fie domnul Boc", a spus Udrea, citată de Adevărul.

Nu doar Elena Udrea îl vede pe Emil boc drept candidat potrivit la prezidenţiale, ci şi deputatul PDL Florin Gheorghe.

Citeşte ce spune Florin Gheorghe aici:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212