REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

UDTTMR, ALIANȚĂ cu PNL și-l SUSȚINE pe Chițac la Primăria Constanța

UDTTMR, ALIANȚĂ cu PNL și-l SUSȚINE pe Chițac la Primăria Constanța

Replica API 29 iulie 2020 | 11:54 3987

PNL, mișcări inteligente pentru alegerile locale din 27 septembrie. Dacă negocierile PNL au eșuat cu USR, iată că s-a concretizat o alianță cu Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, pentru Primăria Constanța, dar și pentru Consiliul Județean.

Potrivit surselor Replica, în schimbul susținerii, formațiunea condusă de Gelil Eserghep a primit câte un post în consiliu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaa daca ii sustinut de UDTTMR ii rezolvata treaba.Viseaza si acestia ceva din ciolan.Prea au fost anonimi muuult timp.Cu siguranta dup alegeri vor plinge cu toti.Fecale umane si atiit
4
32
A distrus PRM A distrus UDTTMR Acum urmeaza PNL ...
7
42
Dupa ce ani de-a randul au mers pe mana PSD, constatam ca unii penali din UDTTMR schimba zilele astea tabara si merg pe mana PNL. In numele tatarilor din Romania, Gelil Eserghep semneaza, prin MINCIUNI si MANIPULARE, protocoale politice de colaborare in care se prezinta drept presedinte al UDTTMR. Gelil Eserghep NU REPREZINTA NICI TATARII, NICI UDTTMR. Instantele judecatoresti i-au anulat definitiv si irevocabil inca din 2016 statutul de presedinte!
7
43
Toata Constanta va vota cu Stelian Ion. Stelian Ion Stelian Ion Stelian Ion
8
42
Oral si normal
5
95
Autocare pentru PNL? Pana acum trimitea Autocarele la PSD.
12
43
O sa votez cu voi doar daca montati in Constanta si statiunile turistice wc-uri ecologice modelul de la Cluj Napoca, orasul cel mai civilizat din Romania Mare. Nu e o gluma ,vrem wc-uri, vrem civilizatie, daca nu, nu va votam pe niciunul, niet PSD, niet PNL, niet altii. Traim ca omul de neanderthal, facem pipi si kk pe la colturi, prin boscheti, conform civilizatiei partidelor locale.
43
1
O alianta ca multe altele. O tara se construieste incet incet prin aliante.
48
7
Wow plus 15 voturi, sigur il face pe fagadau
32
7
Intreb pentru un prieten ,nu cumva Chitac a parasit corabia PNL si acum se da comandant ? O sa castige primaria cand o sa castig eu la Loto
13
40
Vai de noi
9
42
UDTTMR este mai puternica ca oricand! Gelil Eserghep a fost, este si va fi presedintele UDTTMR!
66
22
muie penele,muie chitac
17
55
Oameni ce nu mai au ce cauta in politica.
11
62
pis pis te va vota! Bv ceronav! Fiul ratacitor!
4
44
Eu cu cine votez ?
8
61
TATARII sunt loiali uniunii UDTTMR si presedintelui. Si fara aceasta alianta tot PNL era VOTUL.
71
19
tatarii se tin de cuvint,nu vor psd
75
15
in primul mandat gelil a avut realizari cat nu au avut la un loc toticeilalti presedinti ai udttmr de la revolutie pana acum!
76
22
E ffff bine! Sa scapam naibii de ciuma rosie! Respect pt tatari!
82
10
Dupa ce a mers pe mana cu PSD atatia ani si a stat capra in fata echipei Mazare-Nicusor ,cativa din UDTTMR schimba tabara si trec alaturi de PNL! Doar in mintea lor reprezinta tatarii,acestia voteaza dupa cum le dicteaza constiinta,nu dupa cum vor Eserghep et comp.
23
71
O sa piarda cu succes in fata lui Fagadau! PNL ul i a promis ca in cazul in care o sa piarda din nou, va fi sustinut sa ajunga deputat. Mi e scarba de aceasta situatie!
18
71
Ma scuzati, eu votez cu Ion Stelian.
16
72
pai chitzcac e atat de senil ca nu stie
15
51
Iar asta cu gura deschisa? Nici lui nu-i vine sa creada ca a scapat de urmarirea penala.
14
48
PNL-ul este intr-o MARE EROARE! Care este formatiunea condusa de Gelil Eserghep? Ca Udttmr NU este CONDUSA de vreo 4 ani, conform legii, de Gelil. Conform hotararilor judecatoresti, Eserghep NU mai ESTE PRESEDINTELE Udttmr din 2016! Este invalidat
30
66
Chitac le-a dat Covid si vrea voturile tatarilor inapoi.Echitabil schimb!
17
60
E o gluma? Daca este gluma atunci e proasta rau! Domnul Gelil este iesit din toate cartile , are langa el vreo 5-600 de votanti devotati pentru ca e pe bani iar ei sunt morti de foame. Sunt curioasa insa cum se va face alianta pentru UDTTMR este in procese, este dezbinat, este praf la ora asta
22
76
In sfarsit vom avea un primar care va schimba fata orasului nostru! Chitac e si educat si va fi si primul care va face proiecte pentru cetateni!
72
26
PZD la puscarie !Muie maxima Ciuma Rosie !
79
16
Uite cu cine face alianta PNL : Cu Gelil care a fost anchetat de DNA si condamnat. Pe bune ? Chiar asa superficiali sunt cei din PNL? Game over
30
81
Stiam ca Gelil este baiat destept, ca are o afacere,cel putin,rentabila. Metropolitan isi face treaba,cu plusuri si minusuri,dar e"acolo.Sa faci insa alinta pt a sustine o jigodie ca Chitac, mai mare rasu.Pacat,Uniunea se face de ras pt niste interese de 2 bani, pardon,2 prosti care oricum nu vor fi bagati in seama.Poate doar daca Gelil sau Givan,ori amandoi spera sa steaacolo,la masa.Ok sa fie alaturi de pnl, dar sa il sprijine pe lake asta de Chitac!?Sa fim seriosi,ori e foame rau la Uniune,ori Gelil s-a tampit si se ia dupa toti ratatii.Ghitac chiar nu merita umilinta de a fi sustinut,votat
31
83
Pe tine trebuia sa te ancheteze in legatura cu COVID 19 ?.Si acum curvele vor sa te puna primar.
22
71
Puturosi si rai de gura ,,Chitac popotaru.
14
67
Fata de cur cu floci
10
58
Noi tatarii multa muie iti dam
67
14
Spui draga dnle Vergil ca nu ai refuzat izoleta.Dar cum esti un ales teai gindit o secunda la put exp.Asta asa pt inocenti care teau votat.Nu vei mai avea o alta sansa.Acu mai nou te visezi primare.Te vei trezi din visu asta cu baluta la gura.Leeepra.Asta cu toata alinta si sutinera citorva neca nimeni
23
60
Daaaaa, cea mai desteapta miscare din istorie. Cred ca e invidios Bratianu pe Vergil. MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
21
70
VOM VOTA CU TOTII USR NUMAI CA SA FACEM IN CIUDA MARILOR GOLANI DIN PSD SI PNL
26
82
L-am vazut ieri la un post tv pe Fagadau care spunea ca primaria nu are nici o datorie la furnizori si constanteni ar trebui apa calda fara probleme,a recunoscut ca RADETul este dator la CET dar nu primaria Constanta,ce machidon ecscroc si imbarligator si alti spuneau ca e prost;prost,prost dar la vrajeli si imbarligaturi il duce"bostanu".
81
15
Daca se ia numarul total de cetateni de etnie tatara si se imparte la doi, pro si contra Gelil, o sa aflati numarul exact de viitori votanti tatari ai domnului Chitac. Nu faceti socoteala inainte sa se scada numarul celor care nu vor iesi la vot!
62
7
Tatarii niciodata nu voreaza ce li se spune de la udtmr si mai ales pnl. Votul in judetul Constanta din ultimii 20 de ani arata clar aceasta realitate.
50
90
natie fara tara si obligat fara steag ,oameni vanduti
33
72
sigur castiga primaria...sigur
27
26
sta cu gura cascata, iar prinde virusi.
24
48
A cumparat pielea ursului din padure
34
52

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272