REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° ConstanÈ›a Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
15.3° ConstanÈ›a MarÈ›i, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

UEFA Conference League: Farul, cu un pas în play-off - FCSB și Sepsi, remize pe teren propriu

UEFA Conference League: Farul, cu un pas în play-off - FCSB și Sepsi, remize pe teren propriu

Virgil STOIAN 11 august 2023 | 00:00 461

FCSB, Farul ConstanÈ›a È™i Sepsi Sfântu Gheorghe sunt în cărÈ›i pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League. Farul ConstanÈ›a s-a impus lejer în disputa cu Flora Tallinn (3-0), în timp ce FCSB È™i Sepsi au obÈ›inut rezultate de egalitate cu Nordsjaelland (0-0) È™i Aktobe (1-1).

UEFA Conference League: Farul, cu un pas in play-off - FCSB si Sepsi, remize pe teren propriu

FCSB, remiză alba pe stadionul Steaua cu Nordsjaelland - Niciun È™ut pe poartă pentru vicecampioana României

FCSB a remizat pe stadionul Steaua în duelul cu Nordsjaelland, într-un meci pe care gruparea roÈ™-albastră l-a jucat cu peste 27.000 spectatori în tribune.

FormaÈ›ia antrenată de Elias Charalambous nu a reuÈ™it să expedieze niciun È™ut pe spaÈ›iul porÈ›ii È™i a fost dominată de echipa daneză, care a jucat mai bine de jumătate de oră în inferioritate numerică.

Cea mai mare ocazie a roÈ™-albaÈ™trilor a fost cea a lui Andrea Compagno, din minutul 2, când vârful a fost lansat de Florinel Coman.

Vicecampioana României păstrează È™anse de calificare în play-off, însă va avea parte de un duel de foc în Danemarca.
FCSB - Nordsjaelland, 0-0 / Cele mai importante momente ale jocului

Final.

Min 90+2: Bară Nordsjaelland! Danezii trimit în bară din lovitură liberă.

Min 67: Danezii continuă să producă pericol. Nuamah trage la colÈ›ul scurt, dar Târnovanu este atent È™i respinge în corner.

Min 59: CartonaÈ™ roÈ™u la oaspeÈ›i! Nagalo are o intrare întârziată la Octavian Popescu È™i este eliminat după ce primeÈ™te al doilea cartonaÈ™ galben.

Min 46: A început repriza secundă. Gazdele fac prima schimbare. Octavian Popescu îl înlocuieÈ™te pe Andrei Cordea.

Pauză.

Min 27: Șansă importantă pentru oaspeți.Ernest Nuamah este trădat de execuție și irosește o ocazie mare pentru danezi.

Min 5: Replica danezilor.Frese reia spre poartă în urma unei lovituri de colÈ›. Târnovanu intervine fantastic.

Min 2: O primă È™ansă de gol pentru FCSB. Andrea Compagno primeÈ™te în careu de la Coman, dar reia peste poartă din poziÈ›ie ideală.

Min 1: Fluier de start pe stadionul Steaua. Atmosferă incredibilă.

*Schimbare de ultim moment în primul 11 al gazdelor. Adrian Șut s-a accidentat la încălzire È™i a fost înlocuit de Ovidiu Popescu.*

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Pantea - Dawa - ChiricheÈ™ - Radunovic - Ov. Popescu - Djokovic - Olaru - Cordea - Compagno - Fl. Coman.

Antrenor: Elias Charalambous

Nordsjaelland: Hansen - Villadsen - Nagalo - Jensen-Abbew - Frese - Diomande - Tverskov - Bocha - Nuamah - Invartsen - Osman.

Antrenor: Johannes Hoff Thorup

De știut

    FCSB va da peste învingătoarea dublei dintre Sabah FK (Azerbaidjan) È™i Partizan Belgrad (Serbia), în cazul în care o va elimina pe Nordsjaelland (Danemarca). Vicecampioana României va juca primul meci „pe teren propriu”.

Farul, victorie la pas în duelul cu Flora Tallinn

Farul ConstanÈ›a îÈ™i continuă parcursul european de excepÈ›ie È™i a luat o opÈ›iune serioasă pentru accederea în play-off-ul UEFA Conference League.

Formația antrenată de Gică Hagi a controlat partida cu Flora Tallinn și s-a impus cu scorul de 3-0.

După o primă repriză controlată, Denis Alibec a deschis scorul în debutul reprizei secunde (min 48), cu un È™ut puternic la colÈ›ul lung.

Campioana en-titre a României a continuat să asedieze poarta adversă, iar Constantin Budescu a dublat avantajul gazdelor, la o fază la care a îndeplinit o simplă formalitate (min 80). Mingea fusese trimisă în bară de Denis Alibec È™i a ajuns cu noroc la fostul jucător al Petrolului.

Diogo Queiros a stabilit scorul final în prelungiri.
Farul Constanța - Flora Tallinn, 3-0 / Cele mai importante momente ale jocului

Final.

Mim 90+4: GOL! Diogo Queiros face 3-0 în urma unei lovituri de colÈ›.

Min 80: GOL! Farul face 2-0 după o mare greÈ™eală în apărarea oaspeÈ›ilor. Denis Alibec a lovit bara, mingea a fost urmărită de Budescu, care a reluat în plasă la debutul său pentru Farul.

Min 71: Încă o È™ansă de gol pentru Farul. Adrian Mazilu trece frumos de un adversar È™i trage punternic la poartă, dar mingea a fost deviată.

Min 54: Ocazie Farul. Denis Alibec este aproape de dublă. Vârful Farului a tras violent din unghi, peste poartă.

Min 48: GOL! Farul deschide scorul prin Denis Aibec. Atacantul marinarilor a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat excelent cu un șut la colțul lung.

Min 46: A început repriza a doua.

Pauză.

Min 30: Asalt al Farului la poarta oaspeților. Tudor Băluță trimite o lovitură de cap periculoasă, dar din nou, portarul este la post.

Min 27: SituaÈ›ie de gol pentru gazde. Tudor Băluță îÈ™i încearcă norocul cu un È™ut la firul ierbii, mingea este reÈ›inută de portarul advers.

Min 9: Șansă uriașă pentru Farul! Denis Alibec a È™utat plasat de la marginea careului, însă Grunvald a scos incredibil.

Min 2: Ocazie pentru campioana României. Budescu centrează bine pentru Mazilu, dar tânărul jucător al marinarilor reia peste poartă.

Min 1: Start de meci la Ovidiu.

Echipele de start:

Farul Constanța: Aioani - Kiki - Larie - M. Popescu - Borza - Băluță - Nedelcu - Artean - Mazilu - Alibec - Budescu.

Antrenor: Gică Hagi

Flora Tallinn: Grunvald - Hussar - Kuusk - Seppik - Lilander - Lukka - Mihhailov - Vassiliev - Miller - Ojamaa - Alliku.

Antrenor: Jurgen Henn

De știut

    Dacă va trece de Flora Tallinn (Estonia), campioana Farul va da în play-off peste pierzătoarea „dublei” dintre HJK Helsinki (Finlanda) È™i FK Qarabag (Azeribajdan). ManÈ™a tur ar urma să aibă loc în data de 24 august, la Ovidiu.

Sepsi, remiză grea cu Aktobe

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat pe teren propriu în primul meci al turul trei preliminar al UEFA Conference League.

FormaÈ›ia antrenată de Liviu Ciobotariu a încheiat disputa cu Aktobe, scor 1-1, la capătul unui meci controlat de câÈ™tigătoarea Cupei È™i a Supercupei României.

Elder Santana a deschis scorul în minutul 65 al partidei cu o lovitură de cap, însă gazdele au pus o presiune mare la poarta adversă È™i au reuÈ™it în cele din urmă să restabilească egalitatea în minutul 89, când Varga a reluat cu noroc în plasă.

Cu acest rezultat, covăsnenii păstrează È™anse de calificare în play-off-ul UEFA Conference League.
Sepsi Sfântu Gheorghe - Aktobe, 1-1 / Cele mai importante momente ale jocului

Final.

Min 89: GOL! Sepsi egalează prin Varga.

Min 85: Șansă uriașă pentru gazde. Varga reia cu capul, însă direct în portarul advers.

Min 79: Ocazie Sepsi. Alimi driblează un adversar È™i È™utează din marginea careului, puÈ›in pe lângă poartă însă.

Min 65: GOL! Aktobe deschide scorul prin Elder Santana.

Min 55: Mare ocazie pentru Sepsi.Ștefănescu pătrunde în careu È™i trage puternic, dar Pokatilov respinge.

Min 46: A început repriza a doua.

Pauză.

Min 32: Încă o ocazie pentru echipa lui Liviu Ciobotariu. BălaÈ™a reia cu capul în urma unei lovituri de colÈ›, pe lângă poartă.

Min 28: Șansă de gol pentru oaspeÈ›i.Samorodov a profitat de o greÈ™eală în defensiva gazdelor, a È™utat puternic, însă Niczuly a intervenit salvator.

Min 15: Ocazie mare Sepsi! MariusȘtefănescu a executat superb o lovitură liberă, dar portarul oaspeților a intervenit superb. Corner pentru Sepsi.

Min 1: Start de meci la Sfântu Gheorghe.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Ciobotariu - Ninaj - Bălașa - Dumitrescu - Păun - Alimi - Ștefănescu - J. Rodriguez - C. Matei - Safranko.

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Aktobe: Pokatilov - Kassym - Iashin - Shamko - China - Strumia - Raickovic - Tanzharikov - Baytana - E. Santana - Samorodov.

Antrenor: Andrey Karpovich

De știut

    Dacă o va elimina pe FC Aktobe (Kazahstan), Sepsi se va duela pentru un loc în grupele Conference League cu învingătoarea „dublei” dintre Bodo Glimt (Norvegia) È™i Pyunik Erevan (Armenia). ManÈ™a tur ar avea loc cu formaÈ›ia covăsneană în postura de gazdă.

Partidele din play-off-ul Conference League vor avea loc pe 24, respectiv 30 august.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515