REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ultima fiţă pe litoral! Aplicaţia care te avertizează dacă ai stat prea mult la soare

Ultima fiţă pe litoral! Aplicaţia care te avertizează dacă ai stat prea mult la soare

Replica API 2 august 2016 | 23:43 199

Ştiaţi că…?

Ştiaţi că…?

Telefonul mobil nu e perfect doar să imortalizezi momentele frumoase din vacanţă. Este şi un instrument ideal (mai ales dacă descarci aplicaţia potrivită) să îţi retuşezi bronzul, să afli cât de tare arde soarele într-un anumit moment sau să-ţi monitorizezi aluniţele. De ceva timp s-au inventat aplicaţiile care îţi arată dacă ai stat prea mult la soare! O aplicaţie care are succes pe litoralul românesc, sute de turişti având-o în telefon.

Dacă visezi să te întorci din scurta vacanţă cu un bronz demn de un locuitor din Caraibe, descarcă Tan Plan, încarcă un close-up cu pielea ta şi vei primi în scurt timp un plan infailibil de bronzare care va avea durata vacanţei tale. Beneficiezi şi de sfaturi în ceea ce priveşte protecţia solară, dar acest app este destinat mai ales celor care vor să arate ca nişte surferi care petrec toată vara pe plajă. La sfârşitul fiecărei sesiuni de bronzat poţi încărca noi poze cu pielea ta pentru a înregistra progresul şi mai ales pentru a recalcula planul de bronzare. Baftă la înnegrit!

Doctor Mole (Skin Cancer AppDoctor Mole), iOS şi Android

Nu este o aplicaţie ieftină, dar merită fiecare bănuţ investit pentru că te va ajuta să te menţii sănătoasă analizând ȋn fiecare lună sau la sfârşitul fiecărei veri aluniţele, spunându-ţi dacă trebuie să te alarmezi şi să te duci la medic sau dacă este doar cazul să măreşti factorul de protecţie. Propriu-zis, Doctor Mole analizează fotografiile cu pielea ta, evaluând modificările de culoare, dimensiune şi textură a aluniţelor sau petelor determinate de expunerea neprotejată la soare (costă 4,99 dolari).

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272