REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ultima şedinţă de Consiliu Local Constanţa pe 2017: promisiuni pentru 2018

Ultima şedinţă de Consiliu Local Constanţa pe 2017: promisiuni pentru 2018

Replica API 29 decembrie 2017 | 00:00 227

Decebal Făgădău

Ședința de Consiliu Local din luna decembrie de la Constanța s-a încheiat cu o conferință de presă în care primarul Constanței a punctat faptul că relația cu presa se va îmbunătăți odată cu înființarea departamentului de comunicare al municipalității. De asemenea, vor fi sute de angajări în cadrul aparatului Primăriei, lucru care se va întâmpla încă din prima lună a anului 2018.

„A avut loc ultima ședință a Consiliului Local Municipal pe anul 2017. Pentru că este ultima ședință, vreau să încep prin a vă mulțumi dumneavoastră, reprezentanților mass-media, pentru modul în care ați reflectat activitatea Executivului și a Consiliului Local pe anul 2017, să vă adresez urările mele de sănătate, fericire, înțelegere, să aveți cât mai puține exemple de criticat, cât mai multe exemple pozitive de dat și să sperăm că în 2018 principala schimbare pe care o veți simți să fie acel departament de comunicare al municipalității. Știu că este un capitol la care am suferit”, a spus edilul Constanței.

100 de locuri de muncă sunt promise deja Poliției Locale Constanța, iar alte peste 100 în cadrul birourilor de specialitate prevăzute în noua organigramă a Primăriei Constanța. Decebal Făgădău a precizat că niciun salariu nu va scădea, chiar dacă vor fi înființare mai multe locuri de muncă.

„Revenind la ședința de astăzi (n.r. 28 decembrie), a fost o ședință bună, în sensul că s-au aprobat multe proiecte de hotărâre care au deblocat multe situații ce stăteau de multă vreme – evaluări și reevaluări în vederea finalizării unor proceduri de vânzare. S-a aprobat noua grilă de salarizare al aparatului de specialitate al Primarului, precum și al servicilor publice. Niciun salariu nu scade. Municipalitatea face angajări și veți vedea în perioada următoare o agendă destul de densă de concursuri. Avem nevoie de oameni cu care să lucrăm în interesul cetățeanului. Vom scoate la concurs aproximativ 200-240 de posturi, 100 dintre acestea merg către Poliția Locală. În 2018, Poliția Locală și reinstituirea regulilor în municipiul Constanța vor fi ca priorități ale anului”, a spus primarul Decebal Făgădău.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa faca inca 100 de politisti cind pe st cel mare nu am vazut toata vara niciunul -e plin de cersetori si boschetari pecare nu-i vede nimeni-iar cei din cabine stau pe telefon si vrvesc cu ei-bani platiti de pomanapt angajari
0
0
In timp ce domnul primar tinea ultima sedinta de consiliu din 2017 in primarie activitatea serviciului Autorizatii in constructii era blocata de insusi domnul arhitect sef Vanturache, in subordinea caruia este acest serviciu. Desi este in concediu acesta da dispozitii care sunt si aplicate. Oare o fi legal sau e un abuz ? De ce a blocat activitatea propriului serviciu? Pentru ca functionarii respectivi refuza sa aplice o dispozitie ilegala a acestuia. In loc sa dezamorseze acest conflict de munca domnul arhitect sef a plecat in concediu de unde, cum scriam mai sus, da dispozitii la serviciu.
2
1
Orasul are nevoie de ordine si curatenie. Eliberati orasul de toate fiarele incepand de la celebrele epave pana la puzderia de panouri publicitare. Dati jos toate bannerele de pe cladiri si reabilitati fatadele. Fiecare face ce vrea in orasul asta.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108