REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ULTIMA ședință de CONSILIU LOCAL, ‘fără GUST și fără MIROS’

ULTIMA ședință de CONSILIU LOCAL, ‘fără GUST și fără MIROS’

Replica API 22 septembrie 2020 | 13:58 2224

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau si cei din primarie ,impreuna cu consilierii juridici sa ia HCL 277 data de Radu Mazare in11.11.2013 sa mearga si s-o arate judecatorilor de la Curtea de Apel sa afle cum se dadea subventiile la caldura in 2013 constantenilor.Sa ia judecatorii documentele publicate de alte institutii si sa vada ca la data respectiva primaria nu cerea acte pe masini mai mici sau mai mari de 10 ani.Cerinta in 2013 la primarie era sa nu ai mai multe imobile.venitul in bani lunar si asigurarea casei.Ati nenorocit mii de cetateni ai Constantei cerand baniii inapoi.Fac public in presa si afara tot.
1
0
Nimic despre intoarcerea consilierului Emil Banias...chiar asa a fost de nevazut?
0
0
Daca prin absurdul , absurdului iese Fagadau primar ... sa stie ca i sunt pregatite , denunturi clare facute conf procedurilor penale !
2
1
Alegerile sunt pur optiunea fiecaruia, dupa afinitati, dupa mentalitate, cultura, civilizatie, educatie, verticalitate. Masochismul si ipocrizia dozata in unii sau altii, ne macina viitorul. Lasati sentimentalismul, imaginea reflectata, marinimia aparenta, umilinta, fiti verticali, discerneti, ganditi, faceti o retrospectiva si ganditi ce vreti pentru viitorul vostru. Comparati Constanta cu Brasovul, Clujul, Sibiul, Aradul, si de ce nu cu Milano, Barcelona, Munchen.
4
2
IN ACEST MANDAT 6 IUNIE 2016-2020 PRIMARIA CONSTANTA CONDUSA DE PSD FAGADAU CU O SLABA SI PREA PROASTA SI BOLNAVA ACTIVITATE A LUI FAGADAU SI CONSILIERII LOCALI DE LA PSD CARE NU ERAU DE GASIT CIND OMENII VENEAU CU PROBLEME LOR PRIMARUL DECEBAL FAGADAU CARE ACUM FUGE DE OAMENI SI CIND PLEACA ACASA DUPA CE STA INCHIS PE LA BABU PE LA RASAUTEANU ISI CHEAMA SOFERUL PE LA ALTE IESIRI DE PORTI A CLADIRII ALBE SI FACE CAMPANIE DOAR ONLINE CU TUPE MIZERABIL FAGADAU PSD VA RUGAM URGENT PARASITI PRIMARIA C-TA LASATI SENIORII IN PACE VA ECRANIZATI CU DINSII PENTRU UN ALT MANDAT NU SE POATE FAGADAU PSD..
5
1
...nu va este dor de..IORDACHE???nu-i simtiti lipsa???este intr-un loc...LUMINAT...plin cu verdeata..unde veti ajunge si voi...acest individ a facut numai rau..a sapat GROAPA unuia...si ca prostalaul...a cazut in ea..aveti grija..oamenii rai ca IORDACHE...ajung in...IAD..
4
1
este usor sa iti faci campanie electorala pe bani publici... spre deosebire de contracandidatii lui. Nu este corect!
8
1
sponsorul campoaniei lui Virgil Chitac, nu exista. a furat tot ce se putea prin coruperea altora din administrate publica locala, ajungand diuntr-un neica-nimeni inainte de 89, un miliardar. ce a facut el pentru constanta ca sa-si revendice municipiul prin candidatul lui Chitac.
1
5
Fagadau este un Corupt ... banii prin interpusi ai primeste ! Este cel mai pervers si caracter urat din ce a existat in Constanta !
7
3
Parvenitul asta de primar este arogant si in poza electorala. El ne priveste de sus, ca un nobil latifundiar. Plebea, ca si fotograful de campanie, trebuie sa ridice capul ca sa-l vada pe acest geniu al administratiei locale. Concret, ai distrus un oras, domnule primar! Si in continuare, iti bati joc de toti oamenii care traiesc aici. Aroganta nu este o virtute! Dar ce poti cere unui om, care nu are nici macar constiinta?
7
3
Activitatea parlamentarilor , comsilierilor locali si judeteni ar trebui oprita prin lege cu 6 luni inainte de alegeri , altfel rezulta niste probleme care atarna greu pe umerii populatiei traitoare pe aceste plaiuri
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218