REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ultima vară pentru hotelul Perla, din Mamaia. Video 

Ultima vară pentru hotelul Perla, din Mamaia. Video 

Victor ROTARU 6 mai 2023 | 00:00 10692

Afaceristul Gheorghe Ionescu, de la SC Inproiect SRL, are planuri mari cu hotelul Perla. Nu vorbim neapărat despre noua clădire care se va ridica în locul unității de cazare, ci la faptul că vrea să facă bani în acest sezon... dacă tot nu a reușit să-l demoleze până acum. Afaceristul din Iași a declarat pentru Replica de Constanța faptul că în iunie hotelul Perla își va deschide ușile pentru turiști, dar se va închide la toamnă definitiv, pentru a face loc noii clădiri.

Ultima vara pentru hotelul Perla, din Mamaia. Video Hotelul Perla 

Gheorghe Ionescu, unic asociat și beneficiar în cadrul firmei SC Inproiect SRL, a reușit să obțină pe 10 februarie 2023 certificatul de desființare al Hotelului Perla, pe locul căruia vrea să construiască un nou imobil. În urmă cu câteva luni, Gheorghe Ionescu, care deține și hotelul Hampton By Hildon din Iași, a declarat pentru Replica faptul că vrea să demoleze Hotelul Perla, cumpărat în 2019 de la Muhammad Murad, și să pornească de la zero, ridicând unul nou, de aceeași înălțime, dar cu îmbunătățirile de rigoare.  

Ultima vara pentru hotelul Perla, din Mamaia. Video 

Ionescu: Vrem să profităm de sezonul estival

Iată că planurile afaceristului ieșean s-au schimbat puțin, în sensul în care, la o simplă căutare pe site-urile agențiilor de turism în sezon estival turiștii au posibilitatea de a se caza în Hotelul Perla, din Mamaia, prețurile pentru 2 nopți de cazare, în perioada 1 – 3 iulie încep de la 436 de lei, ajungând chiar și la 1314 lei, cu toate facilitățile incluse.  

Ultima vara pentru hotelul Perla, din Mamaia. Video Tarife Hotel Perla 

Contactat de către reporterii de la Replica, Gheorghe Ionescu a declarat faptul că vrea să profite de sezonul estival care bate la ușă. Pentru că vara nu se pot realiza lucrări în zona litoralului, a scos camere la închiriat: „Nu putem să îl demolăm acum. Pe litoral se lucrează toamnă-iarnă-primăvară. Mai trebuia câte un aviz, câte una alta și acum, într-o lună, două, nu avem cum să-l demolăm. Vrem să profităm de sezonul estival, dacă ne-au tot împins cu avizele, cu acorduri, deja este târziu pentru sezonul acesta. Sperăm că de la toamnă să ne apucăm ca să avem un timp bun. Durează procedurile acestea. Uneori este mai ușor să-l faci decât să-l dărâmi. Anul acesta îl exploatăm, îl pregătim pentru vară. Hotelul funcționează doar sezonier, de prin iunie îi dăm drumul, avem și angajați. Ne pregătim să fie funcțional vara asta și din septembrie, dacă toate decurg normal, intrăm în el.

Ultima vara pentru hotelul Perla, din Mamaia. Video Gheorghe Ionescu

Date despre SC Inproiect SRL din Iași

Gheorghe Ionescu deține, prin firma SC Inproiect SRL din Iași, trei hoteluri în Mamaia, Perla, Lotus și Select. În urmă cu câțiva ani, fiscul ieșean a luat decizia de a pune sub sechestru asigurator cele două din urmă unități de cazare, măsura fiind luată pentru recuperarea a circa 12 miliarde lei vechi, suma imputată în urma unui control la societatea în cauză. În anul fiscal 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 9.684.038 lei, profit în valoare de 6.040.205 lei și datorii ce se ridică la suma de 13.851.860 lei.

Video

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce a construit CEAUSESCU ESTE TRAINIC ....la fel ca Manastirile construite de Stefan cel Mare . Hotelul Perla este un simbol dar ce sa te faci cu Zmei din ziua de azi care nu au invatat nimic din alte locuri ,tari civilizate ca valorile se intretin și se păstrează nu se strica in vederea protejarii mediului.
8
4
daca face un nou hilton sau crown plaza e de sustinut , pozitia recomanda un hotel de lux
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468