REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ultimatum pentru Bergodi! Primul antrenor aflat pe lista Rapidului

Ultimatum pentru Bergodi! Primul antrenor aflat pe lista Rapidului

Victor ROTARU 1 aprilie 2024 | 00:00 687

Universitatea Craiova a reușit să o învingă pe Rapid, scor 2-1, în cadrul etapei a doua a play-off-ului SuperLigii României.

Ultimatum pentru Bergodi! Primul antrenor aflat pe lista Rapidului Cristiano Bergodi

Funsho a deschis scorul în minutul 48, cu câteva zeci de secunde înainte ca ”Juveții” să rămână în inferioritate numerică, după eliminarea lui Houri. Chiar și în 10 oameni, gruparea din Bănie a întors rezultatul, grație reușitelor lui Baiaram și Mitriță, iar oltenii s-au apropiat la 4 puncte de liderul FCSB.

Cristiano Bergodi trebuie să câștige meciul cu CFR Cluj! Marius Șumudică stă la pândă

Dan Șucu și Victor Angelescu au făcut deplasarea la Craiova alături de fani și chiar au privit meciul alături de aceștia din tribuna I a stadionului ”Ion Oblemenco”.

Mai mult, la finalul partidei, cei doi acționari s-au arătat dezamăgiți de modul în care Cristiano Bergodi a gestionat minutele în care echipa a fost în superioritate numerică.

Potrivit celor de la ProSport, Victor Angelescu a fost cel mai supărat pe cele întâmplate, iar în zilele următoare urmează ca Bergodi să aibă o întâlnire cu șefii.

Tehnicianul italian va trebui să argumenteze modul în care a pregătit meciul cu Universitatea Craiova și va primi un ultimatum: meciul contra celor de la CFR Cluj de sâmbătă, 6 aprilie.

Mai mult, sursa citată anunță că Dan Șucu și Victor Angelescu au deja o soluție de urgență dacă îl vor demite pe Cristiano Bergodi: Marius Șumudică. Fostul antrenor al celor de la Gaziantep a fost un candidat la postul de antrenor al Rapidului și în vară, atunci când a fost preferat italianul.

Ultimatum pentru Bergodi! Primul antrenor aflat pe lista Rapidului Marius Sumudică

Cristiano Bergodi s-a enervat după eșecul din Bănie

La finalul meciului, Cristiano Bergodi și-a criticat jucătorii pentru prestația din Bănie. Oltenii au jucat în superioritate numerică încă din minutul 51, când Lyes Houri a fost eliminat.

”La cald e normal că sunt nervi și că toată lumea e dezamăgită. Am pierdut într-un mod incredibil. În prima repriză am jucat doar noi, am dat gol în minutul 48. Au dat un gol din ofsaid, dar tot noi am fost la conducere în prima repriză. A fost un meci dificil pentru noi, dar și pentru ei.

La pauză am zis că se poate câștiga dacă dai gol. Ne-am făcut harakiri (n. red. ritual japonez sinucigaș practicat de samurai în caz de înfrângere sau dezonoare). Dacă dai gol și te relaxezi…. Am primit 2 goluri! Am schimbat, nu s-a întâmplat nimic. Am jucat și 11 contra 10! E inexplicabil. E frustrant.

Am pierdut un meci pe care trebuia să îl câștigăm, mai ales după golul din minutul 48. L-am pierdut din cauza comportamentului nostru. Din punct de vedere tactic sunt anumite lucruri.. îți scade uneori ritmul. Dar am luat 2 goluri din cauza relaxării, nu e alt motiv! Sunt 2 goluri într-un meci 11 contra 10!”, a spus italianul, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272