REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

UMC are doi candidaţi pentru funcţia de rector

UMC are doi candidaţi pentru funcţia de rector

Replica API 23 februarie 2012 | 00:00 441

Actualul rector nu mai candidează, dar are o favorită

Actualul rector nu mai candidează, dar are o favorită

Alegerile din cadrul Universităţii Maritime Constanţa, pentru rectorat, s-au devansat, acestea urmând să aibă loc pe data de 7 martie şi nu pe 12, cum erau programate iniţial, iar decizia a fost luată de biroul Senatului UMC. În momentul de faţă, există doi candidaţi la funcţia de rector: conf. univ. dr. ing. Violeta Ciucur şi conf. univ. dr. ing. Gelu Bătrînca. Aşadar, în scurt timp se va da startul la vot, acesta venind odată cu retragerea din funcţie a actualului rector, Cornel Panait, profesor universitar în cadrul instituţiei, care a avut ultima sa întâlnire cu cadrele didactice şi cu studenţii din această calitate, după 8 ani de profesie.

Panait: Aş vota-o pe Violeta Ciucur

"Orice activitate are un final. Mă simt foarte bine mai ales că am fost sincer impresionat de cum am fost întâmpinat la ultima întâlnire, cu aplauze şi recunoştinţă. Mă simt împlinit pentru că am reuşit să ating anumite obiective la care nici nu m-aş fi gândit atunci când am început. Am realizat, după părerea mea, mai mult decât ne-am propus la momentul respectiv. În momentul de faţă avem două persoane care şi-au exprimat dorinţa de a candida la funcţia de rector. Eu mi-am exprimat în mod clar dorinţa şi anume că dacă ar fi să votez, aş vota-o pe Violeta Ciucur. Aceasta a dat dovada că poate, că este un factor de echilibru care coagulează oamenii în jurul ei", a declarat, pentru "Replica", Cornel Panait, rectorul Universităţii Maritime Constanţa. De asemenea, actualul rector a declarat că o campanie managerială lungă reflectă exact activitatea din cadrul Universităţii şi că nu-şi doreşte să o ia pe urmele a ceea ce se întâmplă la Universitatea Ovidius. Menţionăm că profesorul Violeta Ciucur deţine în prezent funcţia de secretar ştiinţific în cadrul UMC.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108