REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

UMC BAGĂ BANI în CERCETARE!

UMC BAGĂ BANI în CERCETARE!

Replica API 25 ianuarie 2021 | 20:56 1986

Universitatea Maritimă din Constanța organizează achiziție pentru furnizarea de echipamente și instrumente pentru cercetare. Mai exact, este vorba despre sisteme de monitorizare a perturbațiilor acustice subacvatice și caracterizare a sistemelor radiante. Valoarea totală estimată fără TVA este de 103.218 lei.

Obiectivul contractului

Contractul de achiziție se referă la furnizarea unui sistem de monitorizare a perturbațiilor acustice subacvatice și caracterizare a sistemelor radiante pe 4 loturi. Loturile se referă la o achiziționarea unei platforme de analiză acustică, a două sisteme de achiziții de date, 2 sisteme de calcul portabil și un Transceiver SDR.

Valoarea totala estimată a contractului este de 103.218 lei.

Ce criterii trebuie să îndeplinească ofertanții

Achiziția se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene. Ofertanții economici care depun oferta trebuie să dovedească forma de înregistrare în condițiile legii din țara rezidentă.

În etapa de ofertare se va completa DUAE de către toți operatorii economici participanți la procedură: ofertanți / ofertanți asociați / subcontractanți propuși/ terț susținători. Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea formularului DUAE trebuie prezentate, la solicitarea autorității contractante, numai de ofertantul clasat pe primul loc la finalizarea evaluării ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 1 februarie 2021, ora 15:00.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
umc, spiru , ovidius... aprozare de hartii colorate , pe bani multi! ne fac de rusine pacalicii care ajung pe nave cadeti , de la umc sunt habarnisti cu diploma... frizeri nu marinari!
3
3
Hotie spaga
3
1
cercetarea implica oameni cu specializare si certificare, oare carti din staful tehnic sunt apti pentru a face aceasta cercetare? Trebuie mentionat faptul ca la UMC practica ne omaoara si aici nu ma refer la studenti, dar sunt multe cadre care desi predau cursuri cu specializari maritime, nu au calact decat in vizita pe o nava si nu au rutina unei nave. In al doilea rand se teoretizeaza foarte mult, iar experienta practica este in plan secund. Ar trebui pus accentul pe lucrari practice raportate la actualele echipamente navale nu cele medievale...
3
0
UMcul si cercetarea,baba si laserul.Aia deabia stiu sa lege doua vorbe,fabrica de diplome hirtii sters korol,si,auzi,cercetare? Ce sa cercetati ba,teoria bagarii deshtului in koor?sau al scoaterii?
7
1
spalare de bani
9
0
la umc obtin diplome toti motoristii si timonierii plecati cate 8 luni in voiaj, nu sunt in stare sa spuna ce profesori predau acolo, mai pe scurt o panarama de universitate.
10
3
De mama voastra de Universitate! Daca ar veni Parchetul pe bune in Sesiunea de examene, cred ca va desfiintati in secunda urmatoare. Legat de cercetare, va rog sa lasati balta acest subiect, cu 100000 lei nu poti construi decat niste aparente.
8
0
Bv Umc sa continuati tot asa !
2
10
sa nu gresiti sa bagati spagile in cercetare !!! ha
12
2
UMC este cea mai buna universitate din Constanta
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367