REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Umilință totală! Ambasadoarea Austriei nu a venit la întâlnirea cu Klaus Iohannis

Umilință totală! Ambasadoarea Austriei nu a venit la întâlnirea cu Klaus Iohannis

Mirela PASCAL 13 decembrie 2022 | 12:14 4188

Ambasadoarea Austriei, Adelheid Folie, nu a venit marți la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, anunță Antena3. Ea și-a trimis adjunctul la evenimentul de la  Hotel Athénée Palace Hilton unde participă toți ambasadorii statelor UE.

La doar câteva zile după votul „împotrivă” dat de Austria, care a blocat aderarea României la spațiul Schengen, austriecii mai umilesc o dată țara noastră. Ambasadoarea Austriei, Adelheid Folie, nu s-a prezentat la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis. În schimb, l-a trimis pe Georg Oberreiter, Adjunct Șef de Misiune la Ambasada Austriei la București, la întâlnirea unde participă toți ambasadorii statelor UE, informeaza romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popescule ești murdar pe față că ciulacu ? Vrei și tu 1squirt?
2
2
Ce ma bucur ! F bine ca n a venit ! Votați in continuare PNL sa vedeți ce frumos o sa fie ! Pesedeeeeeee
4
3
Am uitat , mai da.l inplm că prea e j***s pe față, dei dreacu un bic unu de mila la bosketaru saf din pesedeu bagaleash vata in nas la toti
2
0
Nu a venit că il spala pe ciulacu pe față cusquirt
4
0
Numai muhaielile , slugarnicii și slugile pot spune ca Austria si alții care se cred smekeri , tratează romanii ca pe slugi. Gresit , fals , romanii care muncesc in Europa chiar muncesc , fac un ban așa cum si austriecii , nemții , francezii , italienii , care au evoluat , au avansat din 2 motive : 1 - sunt state cu religie catolică iar papalitatea s-a tot " rugat" pt sprijinirea lor ( la fel ca si " primul val " de integrare in UE - Polonia , Cehia , Ungaria ; inclusiv treaba cu NATO) # 2 - Toți " moraliștii " ăstia + lingaii lor Ungaria , Austria , Olanda , au primit miliarde de dolari pe care nu i-au mai dat inapoi. Acum se dau zmei , sunt defapt niste labagii care , din pacate pt RO , au gasit la noi jigodii corupte care acum o fac pe' a patrioții. Trebuie sa ne trezim , să nu mai acceptam niste ulei si orez pe de' a moka. Desteptarea !
5
1
Mai istetilor, nu a venit de rusine nu de altceva !
6
2
Pt.Schengen. Nu esti singurul care a spus varianta asta"defapt si eu cred ca asha a fost caci aici nu s-a negociat nimic politic totul a fost pe bani,ceva de tipul,daca ne dati,atunci va dam" si daca este adevarat atunci Johanis,Bode si restul delegatiei din Romania care au negociat intrarea Romaniei in spatiul Schengen merita felicitati pentru ca austrieci nu ii luau pe romani de p****i ci veneau cu spaga cum au procedat si in trecut si nu doar austrieci cand politicieni romani corupti cu cateva milioane de euro le-au dat strainilor active ale statului Roman in valoare de miliarde de euro.
6
1
"Prefer libertate periculoasa decat sclavie pasnica" T.Jefferson Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
14
0
Cu sau fara Schengen sclavii nu au dreptul de a purta arme si munitie si asta inseamna sclavie si lipsa de incredere vis-a-vis de cetateni.
3
2
La orice ora din zi si din noapte. Mai ales austriecii cum se pisha pe oamenii de lumea a treia numiti romani. Punct
5
12
Din pacate asa vom fi tratati si in continuare ,daca ai nostri guvernanti vor merge in genunchi la negocieri si nu vor fi fermi si verticali pt.binele tarii!
23
0
OMV a cerut prelungirea INCEPERII EXPLOATARII GAZELOR IN PERIMETRUL NEPTUN DEEP. OMV A CERUT SA NU SE MAREASCA REDEVENTA. OMV A CERUT CA TOATA PRODUCTIA DE GAZE SA FIE VANDUTA PRIN BURSA LOR OMV DE LA BAUMGARTEN. ROMANIA A REFUZAT TOATE CELE 3 PUNCTE. aTUNCI AUSTRIA A ANUNTAT CA VA VOTA CONTRA . PANA IN ULTIMA CLIPA AUSTRIA A SANTAJAT GUVERNUL PENTRU A ACCEPTA CERERILE OMV. ROMANIA NU ESTE IN SCHENGHEN PENTRU CA ASA A VRUT OMV CARE A ORDONAT GUVERNULUI AUSTRIAC SA VOTEZE IMPOTRIVA. V ATI LAMURIT ACUM ??????? NE AU CREZUT COLONIA LOR.
34
1
Si ce dacă , nicio pagubă ! Si numai folosiți cuvantul umilință, nu este cazul ! Normal ca nu s-a dus după ce Bogdan Aurescu a muit-o la 12 noaptea. Dăți-o dracu de muhaia ! Iar Iohanis să facă bine si să le sparga fața austriecilor in Consiliul EU.
24
2
Retragerea acreditarii,daca are cineva ,,oua"! Dar ma indoiesc.
29
0
magarie; administratia prezidentiala ar trebui sa gaseasca o modalitate de a-i bate obrazul si a-i transmite ca este p***t crescuta
23
0
O mare m**e Austria.f**u i in gura de hoți.Ne meritam soarta de sclavi ai u.e
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367