REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un adolescent din Mangalia, în stare GRAVĂ la spital după un scandal la o casă de pariuri

Un adolescent din Mangalia, în stare GRAVĂ la spital după un scandal la o casă de pariuri

Replica API 1 februarie 2020 | 19:43 953

Panică la Mangalia, după ce doi adolescenţi s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, 1 februarie.

Unul dintre ei a început să-i care victimei, în vârstă de aproximativ 14 ani, pumni până l-a lăsat inconştient. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient. Urmează să fie transferat la Spitalul Judeţean Constanţa cu elicopterul. Fiecare dintre cei doi implicaţi în scandal erau însoţiţi de alţi prieteni, însă niciunul nu a intervenit. Agresorul a fost reținut de procurori, urmând să fie propus spre arestare. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și tulburarea liniștii publice.

Iată ce spun polițiștii: „Astăzi, în jurul orei 13.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o rețea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital în stare comatoasă. Polițiștii constănțeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri legale„ .

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar daca multora nu le convine,ca Garide mai sunt destui romani care nu asteapta sa le faca dreptate politia si judecatori,intrebarea este:oare nu aveti si voi o parte de vina ma politistilor si judecatorilor pentru ca atatia romani nu mai au increderea in voi?.
0
0
Cine e agresorul?
4
0
In primul rand , sunt niste copii ! In al 2 lea rand , sugi pula si tu si aia 300 de insi ! In al 3 lea rand , Dumnezeu sa i dea multa sanatate copilului care este in coma , si agresorului , legea decide nu tu si rasa ma tii!!!
0
2
In Romania copiii se fac pt alocatii si sa fie la numar dupa ce i caca majoritatea parintilor pleaca la munca in strainatate iar puradeii raman in grija bunicilor si paraziteaza orasu
5
2
Eu si inca vreo 300 din Mangalia daca avem vreo problema cu copilul ... poate sa isi sape agresorul groapa dinainte . Aviz amatorilor. Acum vreo 30 de ani ii bateam si ma pisam pe ei cu Silviu Mocanu si Dica. Si acum fac la fel.
0
4
"Sa-i care"? Serios?! Redactorul era in concediul cand s-a scris articolul? Limbajul jurnalistic, lasa de dorit, ca si reputatia celei care a avut curajul sa isi puna numele la sfarsit .
1
7
Voi astia care tot dati vina pe parinti....stiti unde sunt copii vostri acum?credeti ca e vreun parinte pe lumea asta care si-ar invata copilu sa faca rau?nu cred
4
4
acesti...adolescenti...au parinti???inseamna ca si parintii sunt la fel ca ei...toti...o apa si-un pamant. asta-i...ROMANIA...nu ne mai facem bine...e prea tarziu.....
7
1
Oricare ar fi motivul bataii,copilul asta trebuie inchis putin,altfel nu se linistesc copiii astia,sa le fie frica de repercusiuni,altadata sa nu mai aiba curajul sa dea o palma,sa se gandeasca de doua ori inainte, numai asa ii putem educa daca parintii nu au grija de ei,,,
7
1
Ce cauta minori in casele de pariuri sau de jocuri? de unde au acestia bani? legea sa fie schimbata iar masurile drastice
8
2
val de pensionari au fost si in 2017 cand a schimbat pzedeul legea. mai informeazate.
2
2
Indiferent cine ar fi si de unde...au preocupari prizand violenta si nicidecum preocupari conforme statutului lor de scolari.
4
0
Victima nu era cioara, spune cineva.Dar agresorul ce etnie avea, ca asta e infractorul.De ce nu se dau nume, sa stie lumea cine sunt protagonistii ?
7
0
nu erau in casa de pariuri s au batut in fata casei de pariuri
12
4
si tineri in general, pariul cu viata e singura sansa!
12
1
titlul este fals. incidentul s-a petrecut in plina strada in fata unei sali, dar nu are nici o legatura. Acestia si-au inceput disputa pe trotuar.
10
3
Cu noul val de mii de politisti care se pensioneaza, datorita legilor date de desteptii aflati acum la putere , siguranta cetateanului va fi periclitat !
17
4
Victima nu era "cioara" cum a spus cineva mai sus era un baiat linistit din Limanu...ii cunosc parintii
14
0
Copii nu au fost in sala de pariu acolo sau intalnit in fata ..
18
6
alea farului din tiganie,probabil si victima si agresorul sunt ciori fara de folos
15
9
Desfiintati casele de pariuri si jocurile de noroc! Distrug copiii!
43
8
Ce CAUTA UN MINOR INTR-O CASA DE PARIURI ? POLITIA SA IA MASURI.
33
7
Ce cauta minorii in casele de pariuri .??? Controale cand se fac
38
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468