REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un afacerist celebru din Constanța a rămas fără vila pe care o are în piața Chiliei. Video

Un afacerist celebru din Constanța a rămas fără vila pe care o are în piața Chiliei. Video

Mirela PASCAL 14 februarie 2024 | 00:00 26313

Euromateria este firma care a blocat ani de zile reabilitarea Cazinoului din Constanța, formulând contestații peste contestații, în speranța că pune mâna pe milioane de lei. Acționarul unic, Mihai Răzvan Gheorghe, a mai avut, în trecut, o firmă, Silvani SRL, pe care a condus-o atât de bine încât a băgat-o în faliment. Iar creditorii stau la coadă pentru a-și primi debitele... și nu sunt puțini. Vorbim despre bănci, sau firme și instituții din Constanța, și nu numai, precum Confort Urban, Primăria Chiajna ori CNI. Așa se face că lichidatorul a scos tot ce a găsit de valoare la mezat. Cum ar fi o vilă impunătoare din Piața Chiliei, un teren în Mangalia, unul în Năvodari, iar altul în Chiajna.

Un afacerist celebru din Constanta a ramas fara vila pe care o are in piata Chiliei. Videovila scoasă la licitație

Silvani SRL, care s-a ocupat cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, aflată în faliment din anul 2018, se află în atenția lichidatorului judiciar. Acesta a scos la mezat tot ce a putut, de valoare, sigur, pentru a putea achita debitele către creditorii... lista fiind lungă și pe care regăsim atât persoane fizice, cât și juridice.

Un afacerist celebru din Constanta a ramas fara vila pe care o are in piata Chiliei. Video

Recent, lichidatorul a scos la licitație trei terenuri aflate în Năvodari, Constanța și Chiajna, dar și un autoturism marca Audi, ce au aparținut societății Silvani SRL, deținută de Vlad Mihai și Gheorghe Răzvan Mihai, cel care a condus și Euromateria SRL, firmă care a contestat, în anul 2016, licitația pentru reabilitarea Cazinoului, dar și alte lucrări din Constanța.

Un afacerist celebru din Constanta a ramas fara vila pe care o are in piata Chiliei. Video

Mai nou, același lichidator a mai scos la licitație un teren în Mangalia, dar și o vilă de pe strada Chiliei, care se adaugă terenurilor menționate mai sus. Vila impunătoare din Constanța se vinde începând cu 363.600 euro, iar terenul din sudul litoralului cu 418.460 de euro.

Un afacerist celebru din Constanta a ramas fara vila pe care o are in piata Chiliei. Videoimobilele scoase la licitație

Licitaţia publică cu strigare, are loc în fiecare zi de vineri, ora 11:00, începând cu 16.02.2024, în Constanţa, bd.Ferdinand nr.53.

Reabilitarea Cazinoului, blocată de una din firmele deținute de Gheorghe Răzvan Mihai

Proiectul de reabilitare a Cazinoului, derulat prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii, evaluat la 31,6 milioane lei, a fost blocat în urma contestaţiilor depuse în 2016 de asocierea Euromateria SRL- Rico SRL, alături de cele două apărând şi Princer SRL Bucureşti. Câştigătorii contestaţi ai licitaţiei pentru Cazinou erau SC Aedificia Carpaţi SRL şi SC Polarh Design SRL. Euromateria SRL Bucureşti a fost înfiinţată în februarie 2015 şi este deţinută de Răzvan Mihai Gheorghe, fost administrator al Rico SRL Constanţa, unde unic asociat este Marcel Cornel Gheorghe. Rico SRL este una din firmele importante de construcţii ale Constanţei, cu lucrări de zeci de milioane de euro primite de la stat în toată ţara, dar intrată în insolvenţă. De asemenea, proiectul în valoare de 12 milioane lei pentru reabilitarea Parcului Arheologic din centrul Constanţei a fost blocat în 2015 chiar după demararea sa, în urma contestaţiilor depuse de asocierea Euromateria SRL Bucureşti- Rico SRL Constanţa. Lucrările fuseseră atribuite de primărie asocierii alcătuite din Mobitom SA şi Pomacost SA.

Revenind la vila afaceristului, așa cum se poate vedea și în imagini, este o clădire destul de impunătoare, cu două etaje și care se întinde pe mulți metri pătrați.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mazare lipseste de acolo.Ca sa dus ceva spaga si la el
0
0
Vila este masiva, dar fara gust. Pare conceputa la bautura, iar Piata Chiliei nu este zona de top. Asa zisul om de afaceri este un incurca lume plin de datorii. Restu e can.can cu p****i.
2
0
Celebru?! Meama meama voi faceți jurnalism direct de pe w.c.
13
1
Da o stire cu horia constantinescu cum ii da flori lu nevasta-sa ceva frumos electoral.
18
1
Pfff ce cotet oribil
22
1
probabil a fost schimbata din functia publica, persoana -relatie pe care o avea. dupa ca sintem economic la pamint, mai avem si capuse. afaceristii romani, specialisti in a trage tepe statului.
27
1
Vila impunatoare,o consructie de p***t gust,înghesuita între alte case,asa cum arata dealtfel toata Constanta,cu niste preturi de spitalul de nebuni.Daca ne uitam pe piata imobiliara din alte tari civilizate,vedem case cu o arhitectura frumoasa si preturi de bun simt.
49
4
Casa asta e atat de urata incat pare facuta fara autorizatie, pentru ca nu pot sa cted ca un arhitect putea proiecta asa ceva. Pare opera unui dorel dupa o noapte de destrabalare la pacanele.
40
3
Derbedei istia care blocheaza lucrari, trebuiesc pusi la plata pt intarzierea lucrarilori
45
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212