REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un afacerist vrea să ridice un bloc în zona Brick

Un afacerist vrea să ridice un bloc în zona Brick

Replica API 27 ianuarie 2020 | 09:57 1995

Un afacerist din Constanța intenționează să ridice un bloc pe strada Theodor Burada, în apropierea complexului Brick. Tănase Stercu, căci despre el este vorba, nu a primit undă verde de la Primăria Constanța, nefiindu-i eliberat certificatul de urbanism, pe motiv că este nevoie, mai întâi, de elaborarea unui PUZ. Stercu speră să obțină anularea certificatului prin intermediul căruia a primit aviz negativ în instanță, depunând o acțiune în acest sens la Tribunalul Constanța.

În afară de investiția din cartierul Compozitorului, unde ridică două imobile, cu destinație locuințe colective P+4E, Stercu intenționeză să construiască și pe strada Theodor Burada, numărul 64. În acest sens, anul trecut a solicitat emiterea certificatului de urbanism, însă nu a avut noroc. I s-a răspuns că certificatul nu poate fi eliberat îns copul declarat, construire imobile regim P+3-4, cu spațiu comercial la parter întrucât este necesară întocmirea și propunerea spre aprobare al unui PUZ. Tănase Stercu a contestat certificatul în instanță, la începutul acestui an, în speranța că va obține anularea documentului administrativ.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca cu alcoolul nu mai merge de ceva timp ,ce dracu sa poti sa faci? Blocuri ba
0
0
lifte pagane spurcate
4
2
Muye psd muye draqnea muye la ofticati. Draq de neam de secaturi si koorve
3
7
Cand o sa fie nevoie de SALAHORI o sa aduc niste MOCANI ca la asta se pricep cel mai bine HAHA
7
6
Unii sunt patimasi degeaba. Daca puneti mana pe un mnaual de istorie ar fi mai bn. Dar sportul national e sa aruncam cu noroi in altii. In curand o sa apara unul sa zica de Hagi ca e turc de Halep ca e unguroaica de Gatu ca e sarb etc. O natie care niciodata nu si a respectat nici macar valorile ce sa mai zicem de semeni
8
5
Armanlu nu cheari
10
4
Pai daca voi romanii santeti prosti si handicapati,ce sa va facem frate??
9
16
sa-i explice cineva cipanului ca la noi in tara nu gaseste diamante poate numai in bijuteriile lor ascunse prin pod .natie venita de aiurea fara istorie pe aici dar lasati sa distruga istoria noastra vedeti cu nea bucovala cum arunca vestigiile pe cimp dar replica se face ca ploua .apropo cine l-a lasat sa arunce mormanele de pamant pe cimp ? makidonii astia spurcati pt fala si parati nu au limite prima generatie incaltata cu bunicile cu cruce tatuata in frunte .
17
10
mai bine taci ca esti analfabet...si cu istoria esti praf...
10
8
Sa ne cacam pe rasa voastra spurcata, etnie de rahat ce sunteti si pe primaria poulii in care lucreaza numai nevertebrate!!!
23
7
Ce dreaq atatea blocuri ma frate, toti machedonii fac blocuri, cine dreaq le cumpara frate de construiesc astia blocuri in draci ?
16
3
un cipan prapadit
22
4
Asta e o stire falsa.
4
10
Da ma am de comemtat la politisti pentru ca nu vad hotiilte la magistrati pentru ca scapa hoti si la machedoni si dezvoltatori pentru ca au sters tot ce era verde de pe harta orasului Constanta si pe restul care au furat tara ii critic pentru ca si aia au fost condamnati prea putin sau deloc,nu dau exemple caci sunt multi si pe un bou ca tine care spune:"am furat ma dar nu cat romani vostri"te critic pentru ca tu gandesti ca tigani hoti care spun:"am furat ma dar nu cat machidoni ci maruntisuri.Deci toti trebuiesc trasi in teapa fiecare sa aiba o teapa pe masura furtului.
21
2
Ce treaba are Alexandru Macedon cu machidonii?!Nicio legatura.
18
7
VOi astia machedonii va mancati de supt unghii. Alexandru Machedon era grec, Moscopole e in Albania tara de ciobani de oi.
27
10
Locul asta nu era domeniu public? Cum a ajuns proprietate privata? Cum l-a obtinut?
28
1
Eu sunt aroman si nu am atatia bani incat sa construiesc un bloc, sau nu am acces la domn primar fagacacau... Toti care au bani acum si fac x hoteluri sau blocuri... Ori au prins trenul cel bun la revolutie ori fac magarii si fac bani. Asa ca nu mai bagati voi toti aromanii intr o caldare.
50
2
Makedonii hoti jegosi! I l si cu hotzul ala de PANTALONAR care lucra la Integrata!
37
11
Cum plm au ajuns machidonii sa detina terenuri pe care sa construiasca ghici ce... blocuri ?! Romani, treziti va pana la alegeri!!
38
9
Cum dracu se face ca vor sa construiasca doar machedonii?!
48
8
Sa se cace machidonii in gura mamelor voastre. La politisti aveti de comentat, la judecatori la fel sunteti si magistrati, la dezvoltatori aveti de comentat ca au vandut terenurile..... DA PARINTII VOSTRI DE ROMANI SPURCATI CARE AU VANDUT TAAAAAAAARAAAA BAA NU doar parcu Tabacariei, tara diamantele tarii, agricultura, petrol, paduri si voi romani spurcati va certati in instanta oe 2 camere intre frati. Voi romanii ati inventat spaga la doctori spaga PESTEEEE TOT saracilor sclavilor...diaspora....
20
68
Judecatori din sunt corupti ea spaga sa aibe bani de femei in fiecare seara cate o bunaciune
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614