REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un an de la moartea asistentei de la Euromaterna! Mama ei, distrusă de durere

Un an de la moartea asistentei de la Euromaterna! Mama ei, distrusă de durere

Replica API 26 mai 2022 | 00:08 4652

A trecut un an de la moartea asistentei Alexandra Cristina Veseliu, tragedie care a lăsat multe suflete îndurerate. Mama ei însă, nici până în momentul de față nu și-a putut reveni și nu poate accepta faptul că fata ei, cu vârsta de 24 de ani, s-a stins atât de devreme. Mărturia acesteia este cutremurătoare, iar durerea ei atinge cote maxime.

Marți, 24 mai, s-a împlinit un an de la moartea asistentei Alexandra Veseliu, tânara care a murit într-un accident produs pe DN3, pe sensul dinspre localitatea Ciocârlia, către Murfatlar, județul Constanța.

Impactul s-a produs între două autoturisme, iar în urma acestuia, Alexandra Cristina Veseliu, asistentă la spitalul privat Euromaterna din orașul Constanța, a decedat. Tânăra avea frumoasa vârstă de 24 de ani.

Mama ei nu și-a putut reveni nici după un an de la tragedie, iar durerea pe care o poartă în suflet nu dispare odată cu timpul…

Oamenii cred că ziua înmormântării pune capăt durerii, dar nu… de acolo începe adevăratul coșmar și cea mai grea luptă pentru noi ca părinți. Când ajung acasă și îi văd lucrurile, când o aștepți și știi că nu va mai intra niciodată pe acea ușă, și cel mai rău, când vine o sărbătoare, o dată importantă și vezi că acel spațiu e gol și nu poți să-ți mai ții puiul în brațe. Cea mai mare durere din lumea asta este să pierzi un copil, nu să-l naști. Durerea cea mai mare este să-i îngropi corpul și să nu-i mai vezi fața. Să-ți fie dor din adâncul inimii tale de vocea și zâmbetul ei… cel mai dureros este să o cauți în fiecare colț al casei, așteptând să o auzi sau să o vezi” , a declarat aceasta în mediul online, acolo unde și-a exprimat durerea imensă pe care o poarta zilnic după ea.

A.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiecare are un anumit mod de a-si exprima durerea,nu cred ca e cazul sa judecam,mai ales cand iti moare un copil,doar cine trece prin astfel de momente poate intelege.Aducerile aminte sunt grele pentru un parinte.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
0
0
Cred ca era buna de .....p...u...l....a.
0
0
Durerea.e inimaginabila.dar sa plangi pe fbook este prea mult.dzeu sa o ierte.factorii sunt clasici, telefoane la volan lipsa de experienta combinata cu masini puternice teribilismul duc la tragedii.
0
0
Inainte de a te apuca sa dai sfaturi, invata dracului sa scrii corect romaneste!
0
0
trebuia s-o trimita cu rata, nu patea nimic.
1
0
lasa-ti telefonul cand conduceti, va poate pune viata in pericol
0
0
O vorba de la soferii cu par alb in cap... Mai bine ajungi mai tarziu , decat niciodata ! Vad multe fete tinere la volan ,este clar ca nu au multa experienta , mai treci cu vederea.....dar tupeul si obraznicia lor te lasa fara cuvinte , toate astea ,corelate cu un drum exterior si multa viteza.....pot insemna capat de drum ! Imi pare rau , dar a**a este realitatea...
0
0
Este atat de indurerata incat a relatat pe Facebook...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272