3° Constanța Sâm., 28 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6257
3° Constanța Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6257

Un ANGAJAT a DECEDAT în timp ce LIVRA MOBILĂ

Replica API 5 octombrie 2020 | 16:07 6816

Accident de muncă sau oboseală cronică? În timp ce transporta mai multe piese de mobilier către domiciliul beneficiarului, unui angajat al firmei i s-a făcut rău fiind solicitate și cadrele medicale. Din nefericire, acestea nu au mai putut face nimic pentru bărbat constatându-i decesul.

Caz straniu la o firmă din Constanța ce se ocupă cu vânzarea și livrarea la domiciliul clientului a mobilierului sau a altor produse de uz casnic. Mai exact, Daniel P., angajat în funcția de agent de vânzări al societății constănțene, G Mobili Idea Store, în timp ce livra componente de mobilier, a fost implicat într-un accident de muncă. Bărbatului i s-a facut rau la beneficiarul caruia îi livra componente de mobilier. Astfel, a fost anuntat Serviciul de Urgență 112, cadrele medicale sosite au acordat îngrijiri medicale, dar acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Se fac cercetări în acest caz

Conform datelor oferite de Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, evenimentul este în curs de cercetare de către un inspector specializat în Securitatea și Siguranța în Muncă. Astfel, în baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor ți a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încalcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Date despre G Mobili Idea Store SRL

Societatea G Mobili Idea Store SRL a fost înființată în data de 27 februarie 2019 și are sediul social în municipiul Constanța, strada Interioară, numărul 2. Administratorul firmei este Iusuf Ghiulnazic Ilmia. Domeniul de activitate preponderant este comerțul cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat și al articolelor de uz casnic.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Munca multa si bani putini, era un baiat harnic, avea 42 de ani, pacat de tineretea lui
3
0
Eu v-am spus ca munca ucide....
0
2
ca medicii romani fura jobul popilor Vin generatiile astea de medici facuti la gramada,cu zecile de mii,altii absolventi la 45-50 de ani,trecuti cu examene tip grila,...asta-i adevarata pandemie..asta au vrut romanii...toti copii sa fie medici,ingineri,profesori
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011