REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un antrenor din Liga I, bătut cu bestialitate în stradă

Un antrenor din Liga I, bătut cu bestialitate în stradă

Valentina CAMARA 12 aprilie 2023 | 00:00 385

Un antrenor din Liga I a trecut prin momente cumplite în Pitești. A fost lovit cu o sticlă în cap și a căzut inconștient. Persoanele care se aflau în zonă au intervenit pentru a-l ajuta. La mijloc ar fi vorba despre o criză de gelozie.

Un antrenor din Liga I, batut cu bestialitate in strada

George Cotigă, antrenorul secund la CS Mioveni, a trecut în acest weekend prin clipe cumplite. Acesta a fost lovit, în cap, cu o sticlă și a rămas inconștient, în mijlocul străzii. Persoanele aflate în jur au intervenit pentru a-l ajuta pe antrenor, iar acesta și-a revenit.

Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, în Pitești, când fostul iubit al prietenei lui George Cotigă l-ar fi lovit pe acesta cu o sticlă în cap. La mijloc ar fi vorba despre un act de gelozie, spun jurnaliștii locali, de la Cancan Argeșean.

Potrivit martorilor, antrenorul din Liga 1 a trecut prin momente de panică. După ce a fost lovit cu sticla în cap, acesta a părut că se sufocă și a fost aproape să își înghită limba. Mai multe persoane care se aflau în zonă l-au ajutat pe George Cotigă. Antrenorul secund și-a revenit și nu a fost nevoie de intervenția medicilor.

Cine este George Cotigă

George Cotigă a activat ca antrenor secund la FCSB până în noiembrie 2022. Acesta a plecat de la echipa roș-albastră atunci când Nicolae Dică și-a reziliat contractul cu Gigi Becali.

Nicolae Dică și George Cotigă sunt acum antrenori pentru CS Mioveni însă principalul ia în calcul să părăsească echipa, după înfrângerea cu Petrolul Ploiești, 0-2. Echipa argeșeană a suferit numai înfrângeri în playout și are șanse mici de salvare. CS Mioveni este pe ultimul loc în Superliga, cu 11 puncte.

„De la vorbe la fapte e cale lungă. Degeaba vorbim dacă nu facem pe teren. Astăzi am fost slabi. M-am bucurat la început, că în primele 9 etape eram pe drumul cel bun.

Nu știu, o să ajung acasă și o să mă gândesc ce decizie voi lua. Nu vreau ca doar eu să îmi doresc rămânerea în Liga 1. Pentru mine e important că am venit. Am avut curaj. În nouă etape am arătat un fotbal bun.

O să mă gândesc acasă, să văd ce decizie voi lua. Nu sunt antrenorul care să vină și să-și dorească, iar jucătorii nu”, a spus Nicolae Dică, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468