REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un apartament care arată „ca după război” scos la vânzare, devenit viral pe rețele de socializare

Un apartament care arată „ca după război” scos la vânzare, devenit viral pe rețele de socializare

Replica API 25 septembrie 2022 | 00:00 4256

Un apartament cu două camere din București a devenit viral pe rețelele sociale, asta după ce un anunț de vânzare a fost postat pe un site de specialitate. Locuința din Capitală arată „ca după război”, iar internauții care au văzut cum arată, au rămas îngroziți. Iată ce sumă trebuie să plătești ca să-l cumperi!

Piața imobiliară și Bucureștiul au explodat, asta după ce un anunț cu un apartament care arată „ca după război” a fost postat pe un site de specialitate. Ce preț cere proprietarul din Capitală pentru această locuință.

Apartamentul din București care arată „ca după război” a devenit viral pe internet

Pe un site de specialitate a apărut un anunț cu un apartament care arată „ca după război”. Potrivit site-urilor de specialitate, în București, un apartament care are un metru pătrat a ajuns să coste, în medie, peste 1.700 de euro, indiferent dacă este vorba despre o locuință în clădiri noi sau în clădiri vechi. În aces context, nu este de mirare faptul că ofertele de pe piața imobiliară sunt tot mai surprinzătoare.

Spre exemplu, prețul unui apartament din București care arată „ca după război” a ajuns să coste 65.000 de euro. Anunțul de vânzare al acestei locuințe a fost pus pe un site de specialitate și în câteva minute a devenit viral, după ce internauții au sesizat o mulțime de nereguli în locuiță.

Cu toate acestea, agenții imobiliari și-au dorit să scoată în evidență punctele forte ale acestui apartament din Capitală. Potrivit site-ului, locuința are 2 camere și este „ideală atât pentru o familie cu copil, cât și fără, fiind amplasată într-o zona liniștită din cartierul Crângași”.

„Aceasta are o suprafață utilă de 47mp și un balcon de 4mp, este situat la etajul 4 din 8 al unui imobil construit în 1982. Imobilul este poziționat excelent în apropierea hipermarketului Auchan Crângași și a parcului Crângași. Proprietatea este amplasată la doar 2 minute de stația STB 162,163 și respectiv 6 minute de stația de metrou Crângași, stațiile STB 41, 43, 44, tot odată fiind la aproximativ 7 minute de piața Crângași, Lidl și 9 minute de eMag. In apropiere mai găsim grădinițe, școli, farmacii, săli de sport, saloane de cosmetică etc.”, se mai specifică în anunțul postat pe un site de imobiliare.

Cum au reacționat internauții când au văzut locuința

În momentul în care internauții au văzut locuința cu două camere din București nu au reacționat tocmai bine și au sesizat rapid faptul că apartamentul arată „ca după război”.

„Acest apartament e la vanzare din primavara, pretul initial era de 72000, iar de o luna l-au redus la 65000, celor cu oferte de 50k va spun ca proprietarii au refuzat 58 cash, iar raspunsul a fost citez "fara 65 nu-l dam”, a sesizat un urmăritor în comentariile postării de pe un grup de apartamente puse în vânzare.

„~ 65000 € + ~ 1300 € comision + ~ 800 € notariat + ~ 30000 € renovat/utilat/mobilat + ~ 50 € preotul = 97.150 € două camere ! Să fim serioși !”, a mai scris cineva, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Renovare costa si alea de lucs de 2 camere la 130k..Asa ca aia cu 10k renovare totala sa se sparga in continuare cu caramida in piept. ..
0
0
Doar un cretin ar da banii astia pe hruba asta. Daca i-ar avea, desigur...
0
0
Replica , mai cititi articolul si corectati toate greselile.
1
0
De ce sa renovezi un apartament pe gustu tau, doar ca sa il vinzi mai scump, cand oricum cumparatorul da tot jos si si-l face pe gustu lui .. Cine e baiat destept nu sta in detaliile astea estetice.
8
0
Poate o fi fost al vreunei batranele care abia se descurca dintr-o pensie de nimic. Ce sa faca mai intai ? Sa traiasca sau sa faca apartamentul ? Altii cumpara apartamente la rosu cu 150 mii, de nu au nici tencuiala pe pereti. Dar vai doamne , e apartament nou ala. Ba ce mentalitate de ciobani au romanii.
8
0
Pfiuu, parca-i sediul, Replica. Locul unde se nasc stirile de genu.
10
0
cu 10000 il faci brici.nu va trebuie bucatarie sparta cu sufragerie,ca sa aveti igrasie in toata casa,bolte mirlanesti,etc.daca are parchet,bate la kor laminatele din plastic.suckerilor!vedeti subsolul,instalatiile si acoperisul.sa nu aveti c***i in bloc,maimales la parter.surse de galagie,frigodofere supermarket,shaormerii,cafenele unde vin cocalari!garaje de p****i in fata
5
2
de ce renovezi tu ma de 30000 de euro? sa fim seriosi!! Ii pui asteriala si acoperis?
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367