REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un apropiat al lui Traian Băsescu anunță demiterea lui Nicolae Ciucă

Un apropiat al lui Traian Băsescu anunță demiterea lui Nicolae Ciucă

Replica API 1 iulie 2022 | 00:00 1655

Cristian Preda, fost europarlamentar din partea PDL și PMP, apropiat al lui Traian Băsescu, a anunțat pe Facebook că zilele premierului Nicolae Ciucă la șefia PNL sunt numărate.

Preda susține că o ”sursă” i-a transmis că ”debaracarea” lui Ciucă este ”iminentă”. Totodată, Preda a anunțat că locul actualului premier PNL va fi luat de un ”europarlamentar”.

Nicolae Ciucă, înlocuit din funcția de premier?

Fostul europarlamentar, apropiat al lui Traian Băsescu, nu a menționat dacă această debarcare va fi din fruntea Guvernului sau din funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Cu toate acestea, remarcă România TV, în istoria PNL cele două funcții sunt strâns legate.

Dacă spusele lui Preda se adeveresc, ar fi a treia schimbare de premier și de președinte al partidului din partea PNL, în mai puțin de doi ani. Ludovic Orban, probabil cel mai important președinte al PNL din ultimii ani, a fost înlocuit cu Florin Cîțu, după care a venit rândul lui Nicolae Ciucă să fie primul liberal al țării.

”A ajuns la mine zvonul că debarcarea lui Ciucă e iminentă. Va fi înlocuit cu un deputat european. Nu, Rareș, nu cu tine…”, a scris Cristian Preda pe Facebook, ironizându-l, totodată, pe Rareș Bogdan, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate il pun pe Preda , oricum liberali sunt varza o fi partid cu traditie dar nu mai sunt oamenii care trebuie
0
0
Mi se pare un om bun.
0
0
ciuca statea langa gica popescu un puscarias
0
0
este...CIUCA...al nostru...sa ne mandrim dragi romani cu el...
0
0
Ca il schimba, de-abia l-au facut presedinte pnl. Ar trebui sa-l mazileasca si de la partid, si dupa episodul citu nu stiu daca le mai da mana.
0
0
De fapt in coalitie s-a stabilit schimbarea primului ministru, prin rotatie, intre PNL si PSD. Dintre europarlamentarii PSD, cel mai prezentabil e Dragos Benea. Dar ne putem trezi cu Cristian Busoi.
0
0
Esti mai p***t decat Ciuca si Simion la un loc. Vasile a zis ceva si tu prostule o dai inainte cu Simion. Bou te a facut ma ta
2
8
Nu mai manca cacat, fututi mortii ma-tii, Vasile! Pe cine propui tu in locul lui, mincinosule infect? Pe rusofilul George Simion, trompeta Rusiei in Romania, ridicat in slavi de satanistii de la Sputnik? De cacatul George Simion care nu a muncit o zi in viata lui, care e platit de oligarhi rusi, care la varsta lui nu are copii si nu a fost niciodata casatorit? Simion care se insoara in august doar la recomandarea partidului tradator de tara si de neam Alianta pentru unirea rRomilor A U Rr? Pe vuvuzeaua Moscovei, George Simion care nu a muncit o zi din viata,ci a urlat ca un huligan in galerie?
7
1
Cum a ajuns si sclavetele asta.zici cristescu si tragi apa. Nu m ar mira sa l vedem langa sosoaca. O tromoeta a serviciilor dar aripa aia proasta.aia ultimii.de nu i baga nimeni in seama. Stie el are surse el. Cine mm vb ma cu tine?sulea spataru.mananca rahat
0
1
Adevarul este ca un BOU mai mare decat maciuca asta, nu cred sa mai fie... Pai el si-a tradat camarazii de arme, ce sa mai vorbim de loialitate. Cat despre meserie, el a fost un infanterist obscur, care a ales sa simpatizeze cu politicul, de aici si evolutia lui fulminanta.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218