REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un ARHITECT din Constanța își SALVEAZĂ afacerea cu banii de la CERONAV!

Un ARHITECT din Constanța își SALVEAZĂ afacerea cu banii de la CERONAV!

Replica API 23 septembrie 2021 | 23:53 8082

Firma care a făcut Masterplanul pentru aquapark-ul lui Emil Boc a pus mâna pe contractul pentru construcția campusului CERONAV. Societatea Novelty AE SRL se va ocupa de execuția lucrărilor pentru "Corp învățământ cazare și bazin de antrenamente". CERONAV a pus la bătaie aproape 40 de milioane de lei, bani picați parcă din cer pentru firma arhitectului Corneliu Alexandru Palcău al cărei profit a fost pe minus anul trecut.

Corneliu Alexandru Palcău

O firmă din București, cu profitul pe minus anul trecut și datorii de 1 milion de lei, își va salva afacerea cu banii primiți de la CERONAV. Societatea a câștigat contractul pentru execuția lucrărilor pentru "Corp învățământ cazare și bazin de antrenament”, a cărei valoare este de 39.508.159,71 lei.

Anul trecut, societatea controlată de arhitectul Corneliu Alexandru Palcău, a avut cifra de afaceri de 494.348 lei și datorii de peste 1 milion de lei. Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția unui corp de clădire pentru învățământ – cazare, cu regim de înălțime S+D+P+4E și a unui corp care să cuprindă bazinul de antrenamente, cu regim de înălțime S (subsol).

Serviciile de proiectare se vor realiza în următoarele etape: Etapa 1 - Servicii de elaborare CU, PUD, inclusiv studii necesare și realizarea documentațiilor pentru obținerea avizelor și acordurilor; Etapa 2 - Servicii de proiectare pentru obținerea autorizației de construire în conformitate; Etapa 3 – Servicii de proiectare faza PT și DDE, după obținerea autorizației de construire; Etapa 4 – Asistență tehnică din partea proiectantului oferită pe parcursul execuției lucrărilor de construcții aferente proiectului de investiții.

Arhitectul Palcău, prin firma sa Novelty AE, a făcut pentru Primăria Cluj, condusă de Emil Boc, Masterplanul pentru Zona Verde Est ce include construirea unui aquapark, dar şi baza sportivă pentru echipa U Cluj.

Palcău este absolvent al Colegiului tehnic "Tomis" Constanța și al Universității „Spiru Haret“ din București.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Consider ca cei care au scris acest articol nu au sunt informati. Domnul nu este arhitect si nici nu a terminat arhitectura. Inca viseaza la titlul de arhitect. Proiectele mentionate sunt realizate de alti colaboratori sub tutela Novelty.
0
0
Pai deh.. sunt vremuri grele... fiecare scoate camasa pe unde poate.. La www.aoarhitect.ro nu o sa vedeti asa ceva...
0
0
La ce foame am... cat e parandaratul pisi pisi?
0
0
Baiatul e realmente printre putinii arhitecti seriosi care isi respecta clientii si termenele de livrare a proiectelor! Nu conteaza ce scoala a absolvint atata timp cat isi face bine treaba! Succes in tot ce faci Alex!
0
3
Hotul Cupsa a mai dat o lovitura, vesnic director la stat de 25 ani politruc ce se vrea primaf care selecteaza arhitect cu Liceul 4 si Spiru Haret, USL e la putere
3
0
De data ati cam gresit. S au informatiile v au venit gresit.
0
0
Tot inainte ceronav,macar asa asa sa se mai dezvolte orasul asta.
0
4
Balarii! Novelty are doar proiectarea nu e lider de asociere. Are experienta vasta in proiectare! La cluj parcul acvatic si stadionul U Cluj, faleza orasului Ovidiu, lacul Belona in Eforie, fabrica in Germania cat si alte proiecte marete. Restul sunt detalii
3
0
atat de grava e situatia, spiru produce arhitecti ?
5
2
Stie politrucul de Cupsa de ce i-a dat contractul ultrascolitului astuia...pnl sa traiasca.
8
3
Uau ce scolit e...liceul 4 in cta si spiru
22
4
Au doar diplome in rest au o intelepciune fenomenala care se reduce doar la bani luati si atat .
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614