REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Un artist atenţionează Primăria că s-ar putea alege cu plângeri penale!

Un artist atenţionează Primăria că s-ar putea alege cu plângeri penale!

Replica API 15 mai 2015 | 23:20 105

Germanii au văzut litoralul… jenant

Germanii au văzut litoralul… jenant

Un artist din Constanţa, membru al unei formaţii muzicale, este mâhnit cu privire la experienţa prin care a fost nevoit să treacă în cursul acestei luni, când a dus nişte cetăţeni germani să vadă litoralul românesc, lovindu-se de o barieră cu “Drum închis” şi fiind întâmpinat de câini. În plus, acesta a atenţionat administraţia locală că s-ar putea trezi cu plângeri penale. De când a fost deschisă pagina de Facebook a Primăriei se pare că angajaţii au un volum mai mare de muncă şi asta pentru că locuitorii urbei au acum un loc la îndemână unde îşi pot spune of-ul, fără a sta la cozi interminabile şi fără a fi trimişi de la un ghişeu la altul. Reclamaţiile sunt de toate felurile, fiind împărţite pe categorii, toate primind număr de înregistrare şi urmând a fi rezolvate într-o săptămână. De data aceasta, un artist de la malul mării, chitarist/vocalist în cadrul Spirit Band, a depus o sesizare cu privire la plaja din zona Pescărie, atenţionându-i pe reprezentanţii administraţiei locale că s-ar putea alege cu plângeri penale. În plus, acesta a menţionat că nişte germani au sosit la Constanţa şi când au vrut să meargă pe plajă au dat nas în nas cu o „haită” de câini dar şi de un afiş cu drum închis.

„La intrarea pe plaja Pescărie, în dreptul căminelor studenţeşti, cu ocazia vizitei unor prieteni din Germania care au venit sa vadă litoralul românesc, am fost întâmpinaţi de o mare barieră cu incripţia: Drum închis şi, mai grav, de o hoardă de vreo 20 de câini maidanezi, ce a tăbărât să ne distrugă, de la şantierul deschis de Apele Române, pe plajă . Înţeleg că accesul auto este interzis, dar o plimbare pe dig nu trebuie să fie periclitată de toate javrele aciuate acolo de paznicul şantierului, mai ales că pe acolo trec în fiecare zi zeci de studenţi. Într-o zi o să vă treziţi cu plângeri penale pentru vătămare”, a scris Relu pe pagina de Sesizări şi Răspunsuri a Primăriei Constanţa. Sesizarea a fost înregistrată şi este elaborată de Carmen Luminiţa Popa, de la Serviciul Transport Local şi Organizare Evenimente.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272