REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un băiețel de 6 ani a fost arestat după ce și-a împușcat învățătoarea

Un băiețel de 6 ani a fost arestat după ce și-a împușcat învățătoarea

Cristina BĂRBUCEANU 7 ianuarie 2023 | 09:04 2857

Un băieţel de şase ani a fost arestat vineri în Statele Unite după ce şi-a împuşcat învăţătoarea în sala de clasă, rănind-o grav, potrivit poliţiei, informează sâmbătă AFP.

Tragedia a avut loc la şcoala elementară Richneck din Newport News, statul Virginia.

"Este vorba de un copil de şase ani, în prezent se află în custodie", a declarat reporterilor şeful poliţiei locale, Steve Drew."Nu este o împuşcătură accidentală". Victima este o tânără în vârstă de 30 de ani şi viaţa ei este în pericol, a precizat el.

"Sunt în stare de şoc şi demoralizat", a declarat directorul instituţiilor şcolare din Newport News, George Parker."Avem nevoie de sprijinul comunităţii noastre pentru a ne asigura că copiii nu au acces la arme".

Atacurile armate sunt un flagel în Statele Unite, în special în şcoli. În mai, un adolescent a ucis 19 şcolari şi două învăţătoare într-o şcoală primară din Uvalde, statul Texas.

Peste 44.000 de decese prin împuşcare au fost înregistrate în Statele Unite anul trecut. Jumătatea au fost sinucideri şi jumătate crime, accidente sau cazuri de autoapărare, potrivit site-ului Gun Violence Archive, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
False Flag...se vrea interzicerea dreptului la arma,adica se vrea sclavia si acolo.Sa interziceti si carnetul de conducere,ati vazut ce se intampla cand un copil fura masina de la parinti si intra in oameni pe strada?Sa nu mai conduca nimeni
1
1
E ziua ta, boss. Si azi esti p***t, mare pacat?! Stirea spunea alta varianta, tu esti parte a molimei hastagiste, toti la puscarie, coeupti, hoti etc. Nu mai voi corecti, Ioane. adevarat mai greu e la guvernare, ca deee, e miere pe acolo.
4
1
Asa trebuie și invatatoarele de la noi,când primesc șpăgi.. plicuri,card-uri..etc...la fel sa pateasca
4
3
credeam ca s-a intamplat la constanta, incercam sa anticipez in ce cartier anume, cand ce sa vezi, america, pai acolo asta e standardul zilei. poza e din romania, alta golanie, sa deschizi articolul.
12
0
Tara asta de cosmar cu o multime de aberatii si nedreptati intre care asta este numai una din ele ne este prezentata de multi oameni politici si comentatori politici de la noi drept model de democratie si liberatate - o mare minciuna
5
3
cand se nasc ,bebelusii au ...pusti!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272