REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce a ameninţat şi lovit un poliţist

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce a ameninţat şi lovit un poliţist

Andreea VLAICU 26 martie 2024 | 13:44 453

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru ultraj, printr-o hotărâre a Judecătoriei Timişoara, după ce acesta a ameninţat cu acte de violenţă şi a lovit un agent de poliţie din municipiu.

Un barbat a fost arestat preventiv pentru ultraj, dupa ce a amenintat si lovit un politist

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, remis marţi AGERPRES, în fapt, s-a reţinut că luni seara, inculpatul l-a lovit pe agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, iar ulterior, l-a ameninţat cu acte de violenţă.

Agentul de poliţie s-a deplasat la o sesizare primită prin intermediul Serviciului de urgenţă 112, iar în momentul în care a ajuns la adresa transmisă, inculpatul s-a repezit asupra persoanei vătămate, exercitând acte de violenţă. Totodată, după imobilizare, inculpatul l-a ameninţat pe agentul de poliţie, atât în timp ce se aflau în autospeciala MAI, cât şi ulterior, la sediul Poliţiei, precizează sursa citată.

Faţă de inculpat, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara.

Cercetările din prezentul dosar sunt efectuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara - Secţia 4 Poliţie, citează agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108