REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un BĂRBAT a MURIT călcat de TREN, în GARA CONSTANȚA

Un BĂRBAT a MURIT călcat de TREN, în GARA CONSTANȚA

Replica API 28 iunie 2020 | 00:04 4129

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați sâmbătă, 27 iunie, să intervină în Gara Conastanța. Informația din cadrul dispeceratului anunța faptul că o persoană ar fi fost lovită de un tren.

foto: arhivă

Din primele informații, este vorba despre un accident feroviar petrecut în gara Constanța. Un bărbat de aproxomativ 70 ani a fost lovit de tren. La fața locului a intervenit un echipaj Saj C2 însă din păcate bărbatului i-a fost declarat decesul.

Deocamdată nu se știe încă dacă a fost un accident sau o sinucidere, cauza urmând să fie stabilită.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum pula.sa.te loveasca trenu? Era beat sau...bisketar?
0
0
de la politia transporturi Constanta.in stanga imaginii aveti demonstratia unui mic gunoi de pe calea ferata romana.Va imaginati dragi romani politia romana nu se ocupa de curatenie doar de ascultat unii romanii in telefoane.Pe interlopi si proxeneti avem interzis doar pentru fraieri avem comanda sa ii executam.Traiasca sponsorii nostri dupa care traieste ministerul de interne
1
1
Panica? E tragedie!
3
1
Ce treaba are vegetatia ca mosul ala a ramas pe linie?asa e,arata jalnica gara si triajul CFR dar cand iti cauti moartea....
2
2
Garile in Romania arata groaznic. Arata a WC uri mizerabile. Si totusi lumea accepta mizeria, pana cand?
12
0
Care CFR, bre? Ala pe care incearca fiecare dintre cei care vin la putere sa-l falimenteze si sa-l vanda pe nimic si spaga mare? Cei mai multi angajati ai CFR-ului sunt acasa in somaj sau cu salariul redus din cauza Covid-ului! Stiai asta? Rusine CFR....rusine PSD sau PNL sau..cine vrei tu! Poate PDL cu Basescu. Nu? Sictir!
11
1
si a vegetatiei crescute pe marginea liniile de cale ferata din Romania nu poti identifica sau descoperi obiectele care circula pe calea ferata.Probabil si acest accident sa aflat la originea mizeriei a tonelor de gunoi care iti muta nasul cand te apropii de gara cat si impotentei salariatilor de la acest minister numit transpoturi.Luati exemplu altor state unde calea ferata reprezinta al doilea stat in acea tara.Rusine CFR !
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212