REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un bărbat a murit după ce medicii i-au tăiat carotida în loc de amigdale

Un bărbat a murit după ce medicii i-au tăiat carotida în loc de amigdale

Replica API 4 aprilie 2021 | 23:59 4191

Un bărbat de 40 de ani, din Craiova, a murit cu câteva zile în urmă, cu carotida tăiată, după o operație de extragere de amigdale. Familia acuză acum medicii de malpraxis și au depus plângere penală împotriva lor, scrie antena3.ro.

Familia avea o bănuială că ceva s-a întâmplat în momentul în care bărbatul a fost operat. Intervenția chirurgicală a avut loc la o clinică privată iar pacientul a murit la nouă zile după operație.

Deși după patru zile a sunat-o pe doctoriță care l-a operat pentru că se simțea rău, după o consultație doctoriță i-a spus că totul este în regulă și ar trebui să își pună o pungă cu gheață pe locul operat. A două zi acesta a suferit o hemoragie severă, a fost dus la spital, unde i s-a făcut un CT și s-a văzut încă de atunci că avea carotidă ruptă.

Bărbatul s-a stins din viață, miercuri noaptea, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Timp de o oră s-au chinuit medicii să-l resusciteze, fără rezultat.

Familia lui Constantin Dincă vrea să afle adevărul și a depus plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor. Spitalul Județean de Urgență din Craiova a cerut să se efectueze necropsia.

În urma necropsiei și eliberării certificatului constatator al decesului, reiese că bărbatul a decedat pentru că a avut carotidă ruptă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alti eroi.
0
0
Cum sa traiasca 2 zile cu carotida rupta ?????
4
0
Asasinii astia hrapareti care de la Policlinica de STAT te cheama la Cabinetele lor private unde te mulg de bani !
7
0
Daca ii taia carotida ,murea in cel mult 2 minute. Sunt fake news.
4
3
Eroi au fost ,CUZA,MIHAI VITEAZUL,STEFAN CEL MARE,VLAD TEPES.
6
0
Astia sunt ''eroii'' carora le plangeti de mila si ii ridicati in slavi!
7
0
Inseamna ca eu sunt medic bun caci pacientul meu a supravietuit!
6
0
dupa ce o sa moara si ultimul dr, care a studiat pe timpul lui ceausescu nu o sa mai avem la cine apela.Acum toti fraierii au diplome si cate 3 facultati.Nu mai avem spitale, doctori infrastructura e de nivel de kenya ,scolile cad pe elevi,economia e vai mama ei si se fura si ce amai ramas ca resurse.Si cand te gandesti ca ceausescu a fost acuzat de subminarea economiei.
16
0
cum pl mea sa mai invete cand au toate la nas?
15
0
asta-i rezltatul diplomelor pe bani....
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108