REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Un bărbat a murit înecat la Olimp! A intrat în mare, să salveze doi copii!

Un bărbat a murit înecat la Olimp! A intrat în mare, să salveze doi copii!

Replica API 31 august 2019 | 01:11 1331

ÎNCĂ O NENOROCIRE! Lumea continuă să se aventureze în mare, când este arborat steagul roşu!

ÎNCĂ O NENOROCIRE! Lumea continuă să se aventureze în mare, când este arborat steagul roşu!

Nenorocirile se ţin lanţ pe litoral! Încă un tânăr a murit înecat! Tragedia a avut loc sâmbătă, la Olimp, acolo unde un alt bărbat şi-a pierdut viaţa şi în cursul zilei de vineri, tot înecat.

De prcizat faptul că acesta nu a mai reușit să iasă la suprafață, fiind găsit duminică dimineața în zona plajei Davos din stațiunea Olimp.

La căutări au participat 13 scafandri și un echipaj ARSVOM. La fata locului a fost direcționata o ambulanta SAJ. Din păcate, la 9.12, medicii au declarat decesul.

Tânărul care a murit participa la Şcoala de Vară organizată de Pro România, motiv pentru care reprezentanţii acestui partid anulează conferinţa de presă programată duminică! “Este un şoc, Dumnezeu să îl ierte, intrase în mare să salveze doi copii. A salvat cei doi copii, dar el nu a mai reuşit să iasă”, au spus un reprezentant al Pro România.

Într-adevăr, tânărul intrase în mare să salveze cei doi copii! A reuşit, însă el nu a mai putut face faţă valurilor şi s-a înecat. Medicii nu au mai putut face nimic în acest caz, iar salvamarii trag din nou un semnal de alarmă: “Nu vă mai aventuraţi în mare! Pe tot litoralul este arborat steag roşu, care indică faptul că marea este agitată şi este interzis scăldatul!”.

Nenorocirea de la Olimp vine şi după ce, vineri, doi fraţi de 17, respectiv 18 ani, au murit înecaţi în mare, la Mamaia.

A.C.

foto cu rol ilustrativ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
salvamarii au fost dotati cu masini , atv-uri , skyjet-uri , insa ei stiu sa foloseasca doar fluierul , de parca ar fi specialisti in suptul falusului...
3
2
grabiti va pokemonilor
1
0
Care salvamari?
0
1
stirea asta este mai tare ca povestile lui petre ispirescu. Incerc sa inteleg cum a putut sa salveze niste copii si el sa se duca la zeul neptun. parca vad Hai copii urcati pe valul meu salvator eu nu mai pot. Si nu in ultimul rand vreau sa inteleg ce inseamna indemnul steril al salvamarilor sa nu se mai aventureze in mare.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920