REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

UN BĂRBAT acuză autoritățile din Castelu de NEGLIJENȚĂ în SERVICIU pentru că APA are gust și MIROS CIUDATE!

UN BĂRBAT acuză autoritățile din Castelu de NEGLIJENȚĂ în SERVICIU pentru că APA are gust și MIROS CIUDATE!

Replica API 5 octombrie 2021 | 13:36 1541

Dorel Horodincă a depus o plângere, acuzând Primăria Castelu de neglijență în serviciu, dar și pe vecinii săi care ar fi construit o fosă, menționând că apa are un gust și un miros ciudate. La fața locului s-a deplasat și DSP-ul, însă nu ar fi găsit nereguli. Însă, bărbatul consideră că probele nu au fost recoltate cum trebuie. Astfel, întrucât nici procurorii, dar nici judecătorii nu i-au dat câștig de cauză, Dorel Horodincă a cerut strămutarea dosarului.

foto cu rol ilustrativ, sursa: topestate.ro

Pe rolul Judecătoriei Constanța s-a înregistrat, la data de 26.06.2021, care are ca obiect ”plângere împotriva ordonanței de clasare dată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța în dosarul nr. 1229/P/2019, având ca obiect infracțiunea de neglijență în serviciu și abuz în serviciu. Plângerea a fost formulată de petentul Dorel Horodincă, domiciliat în Castelu. În cauza aflată la Parchet nu a fost identificat un făptuitor anume, iar plângerea penală pentru abuz și neglijență în serviciu s-a referit generic la reprezentanții Primăriei Castelu și la reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța, precum și la vecinii petentului.

Plângerea penală se referă, în esență, la faptul că apa potabilă de la robinetul din curtea acestuia are un gust și miros neplăcute, acesta bănuind că situația este cauzată de construirea ilegală a unei fose septice de către vecinul său. În urma sesizării formulate de petent, s-au prelevat probe de către o comisie a DSP împreună cu reprezentanți ai Primăriei Castelu, însă petentul susține că probele de apă au fost recoltate în condiții nelegale. De asemenea, acesta reclamă faptul că ulterior Primăria i-a sistat ilegal furnizarea cu apă.

Însă, acum, Dorel Horodincă solicită strămutarea dosarului, pe motiv că Judecătoria Constanța i-ar fi respins, în trecut mai multe cereri.

Și de această dată, Curtea de Apel Constanța i-a respins cererea de strămutare a judecării cauzei.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CIUDATE sunteti voi....
1
0
Cine bea apa ?
0
0
No comment
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272