REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
15.4° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Un bărbat ACUZAT de trafic INTERNAȚIONAL de DROGURI de RISC și-a recunoscut faptele și alege metoda simplificată!

Un bărbat ACUZAT de trafic INTERNAȚIONAL de DROGURI de RISC și-a recunoscut faptele și alege metoda simplificată!

Replica API 19 ianuarie 2019 | 00:00 301

Trei tineri au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri, fiind vorba de Sorin T., Nicu I. și Andrei A.. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT, care a fost înregistrat la Tribunalul Constanța pe 12.01.2018. Pe 6 martie 2018, judecătorii au decis: ”Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr 60/D/P/2015 al Biroul Teritorial Tulcea din cadrul DIICOT, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpații – T. Sorin,trimis in judecată , pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc (2 acte materiale) și introducere în țară de droguri de risc, fără drept, Ignat Nicu - trimis in judecată pentru comiterea infracțiunilor de complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de risc, și complicitate la infracțiunea de introducere în țară de droguri de risc, fără drept, A. Andrei, trimis in judecată pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc (21 de acte materiale)”, potrivit minutei judecătorești și au decis să înceapă judecata. Au fost audiați martori, au fost efectuate cercetări judecătorești, iar următorul termen a fost fixat pe 19 februarie 2019. Însă, pe 18 ianuarie, unul dintre inculpați, adică Nicu I., a fost prezent la instanță pentru verificarea măsurii preventive, adică a controlului judiciar. Apărătorul acestuia a cerut revocarea măsurii, invocând și faptul că inculpatul și-a recunoscut faptele, de complicitate la trafic de droguri de risc și la complicitate la infracțiunea de introducere în țară de droguri de risc, motiv pentru care va merge mai departe în proces pe metoda simplificată, adică să i se reducă pedeapsa, iar el să fie judecat pentru faptele de care este acuzat așa cum au fost reținute în rechizitoriu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Druga bogdan si carbune cei mai mari traficanti de droguri din constanta si in cardasie cu cei de la antidrog.asa se lauda la prieteni
1
0
Posmag e nr 1 la traficul de droguri si proxenetism sotia sa draga initiata de Elvis Padure
0
0
Un interlop pe nume Verde de la Mangalia este traficant de droguri, vinde la copii droguri de mare risc! Mai este si camatar cu istoric, DIICOT hai si la Mangalia!
6
1
... pedeapsa cu moartea pt asenea specimene dar, bibeibteles, penteu cine sunt in spatele lui...!!!
7
5
Posmag sifonu nr 1 la puscarie vinde iarba
5
1
De ce doar unul ?.Sau acel individ are pile cunostinte si relatii la smenarii din police?.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389