REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un bărbat care executa lucrări la un hotel în Eforie a plecat de la benzinărie fără să plătească

Un bărbat care executa lucrări la un hotel în Eforie a plecat de la benzinărie fără să plătească

Victor ROTARU 4 decembrie 2023 | 00:00 5186

În timp ce unii muncesc pe brânci pentru a-și câștiga pâinea, alții apelează la căi mai puțin ortodoxe să-și satisfacă nevoile cotidiene. Denis D., un bărbat din Eforie Nord, obișnuia să fure plăcuțele de înmatriculare ale autoturismelor, le monta pe mașina sa, iar apoi mergea la benzinărie, pentru a-și încărca rezervorul fără să plătească.

Un barbat care executa lucrari la un hotel in Eforie a plecat de la benzinarie fara sa plateascaFoto cu rol ilustrativ

Denis D conducea o autoutilitară Opel și a alimentat cu carburant (40 de litri de motorină) în valoare de 197,96 lei, după care a plecat fără a achita contravaloarea carburantului.

Un barbat care executa lucrari la un hotel in Eforie a plecat de la benzinarie fara sa plateascaFoto cu rol ilustrativ

Cu sprijinul polițiștilor locali, a fost localizată autoutilitara care era parcată în lateralul hotelului Hefaistos din Eforie Nord. Din verificări s-a stabilit că autoutilitara este folosită de Denis D., societate care prestează servicii în interiorul Hotelului Hefaistos. Fiind audiat Denis D. a recunoscut comiterea faptelor, declarând că a fost angajat al unei firme care se ocupa cu lucrări la Hotelul Hefaistos. Pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu folosea autoutilitara, fiind singurul angajat care avea permis de conducere.

Deoarece nu avea bani, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2021 a condus autoutilitara pe o stradă din apropierea hotelului Hefaistos, unde a observat un autoturism și a demontat plăcutele de înmatriculare de pe acest autoturism şi le-a montat pe autoturismul său pe care își desfășura activitatea. În continuare s-a deplasat la stația Rompetrol, unde a alimentat cu carburant şi nu a achitat contravaloarea acestuia. Ulterior s-a întors şi a schimbat din nou plăcuțe de înmatriculare, montându-le pe cele corecte.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Denis D. la o pedeapsă de 1 an și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine le-a făcut, șefii de la benzinăria Petrom Eforie Nord, niște infractori, nimeni nu-i mai schimba! Șefa o tupeista, vb. ordinar cu clienții, se crede ca și cind benzinăria ar fi ai ei! O javra ordinara!
5
0
Stai jos că ești p***t...nu mai semnaliza
1
1
Și ce dacă avea Opel?? A-ți sărit toți cu gura. Eu am Opel și merge foarte bine. Noi tineri preferam de cât să dăm bani pe Logan nou mai bine ne lom Opel sau BMW secănd din Germania
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436