REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un bărbat de 39 de ani a murit în trafic, în timp ce aștepta la semafor, în zona Tomis 3

Un bărbat de 39 de ani a murit în trafic, în timp ce aștepta la semafor, în zona Tomis 3

A.L., A.F. 22 decembrie 2022 | 20:18 7313

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 22 decembrie a.c., în Constanța, pe bulevardul Soveja, în zona Tomis 3.

Potrivit primelor informații, unui bărbat de 39 ani i s-a făcut rău în trafic, în timp ce aștepta la semafor.

La locul solicitării s-au deplasat două ambulanțe SMURD.

Bărbatul este inconștient și i se acordă primul ajutor de medicii sosiți la fața locului. Acesta a fost văzut de un cetățean care a sunat la 112.

Update:

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și fost declarat decedat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai gunoaie de oameni pe aici care put de atâta prostie dar fac pe deștepți.
2
0
Dumnezeu sa-l ierte!
5
0
Iti fura si viata astia in Tomis 3!
3
4
Avea Opel?
0
10
A mâncat ceva stricat din Tomis 3
5
10
era vaccinat?
8
12
Sper sa fie MARDARE de la MARDARE auto !! Hai cu vesti bune
5
10
Avand in vedere valul de viroze, gripa si covid de acum, cu o probabilitate foarte mare se poate spune ca a dus ca un viteaz viroza, gripa sau covidul pe picioare fara sa stie ca i-a inflamat inima si a avut ghinon; bineinteles ca ar fi trebuit sa asculte sfatul unui medic si sa ia antibiotice daca era cazul sau simptomatice si odihna totala la pat daca era viroza cateva zile; vitejia si ignoranta l-au costat viata - se mai intampla in cazuri foarte rare; in toamna lui 2021 cand a fost marele macel covid au fost in presa cateva cazuri de oameni care au refuzat internarea si orice tratament si au cazut pe strada morti de covid; imi aduc aminte de cazul unei femei de vreo 30 si ceva ca a murit de covid la cumparaturi in toamna 2021
6
19
cu mai multi ani in urma au fost cateva cazuri aparute in presa de morti subite la baieti foarte tineri de 20 si ceva dintre care vreo 2 sau 3 erau fotbalisti profesionisti care s-au prabusit morti pe teren la antrenamente; la autopsie ca constatat ca avusesera gripa si virusul ajunsese la inima si provocase o inflamatie si in cele din urma infarct; am inteles ca la orice infectie virala sau bacteriana destul de banala in cazuri foarte rare, probabil unul la 1.000 sau 10.000 virusul sau bacteria ajunge la inima si o inflameaza; daca nu se intervine cu antibiotice la bacterii sau la viroze daca pur si simplu nu se sta la pat si se face ceva efort si daca persoana mai are si ghinion se poate muri de infarct; orice cardiolog stie asta foarte bine; bineinteles mai pot fi si alte cauze iar medicii le cunosc; asa ca mai incet cu vaccinurile sau alte presupuneri aberante
6
13
Poate se intampla de la vaccinurile alea obligatorii din pandemie,acele vaccinuri pentru care s-a stat la cozi imense si acum incep sa apara efectele.Si nu s-a terminat.Nimeni nu crede ca ele ar fi cauza,dar uitati cati morti tineri si al caror deces nu are vreo explicatie.
15
19
Dintre.un kealot a esit un ffloc, in kealot se mai afla o keazda,, și militarii ISU pișu au intervenit! Ce emoționat! Slava ugraina
3
19
Nu , nu se poate intampla oricui...doar celor intepati ! Au explodat cazurile de 'moarte subita', nimeni nu vrea sa vorbeasca despre asta ,AVC-uri si infarcturi pe banda rulanta ! Chiar si in ziarul asta , am citit nenumarate articole despre oameni tineri , chiar sportivi, care au fost secerati....de ce ?
23
27
A băgat pe nas sau a fumat până a crăpat
0
31
Tanar. Morala: se poate intampla oricui independent de varsta
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212