REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
13.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Un bărbat din Slobozia zice că statuile din Mamaia au... chipul lui!

Un bărbat din Slobozia zice că statuile din Mamaia au... chipul lui!

Replica API 8 iunie 2022 | 12:34 3398

Din ciclul: ”Mare e grădina și mulți îi sar gardul”, un bărbat din Ialomița a devenit sursa de amuzament a mai multor persoane, care îi alimentează, ”la mișto”, convingerile. Cu ceva probleme de sănătate – cel mai probabil, Bogdan Viorel consideră că se tot construiesc statui cu chipul lui, inclusiv la Mangalia și municipiul Constanța. Astfel, el a încercat să-și facă dreptate pe rețelele de socializare, precizând că nu și-a dat acordul pentru a-i fi folosit chipul și, dacă tot au fost amplasate acele statui, măcar să fie făcut și el cetățean de onoare și să primească niște bănuți.

Bogdan Viorel și așa-zisa statuie din Mangalia

Întrucât Primăria Municipiului Constanta și Consiliul local Constanța s-a folosit de imaginea mea publică de numele și prenumele meu și au construit această statuie cu chipul meu în Stațiunea Mamaia din Municipiul Constanța, Judetul Constanța, fără acordul scris al meu, Bogdan Viorel, din Municipiul Slobozia Judetul Ialomița, fără ca eu să fiu ales cetățean de onoare al Municipului Constanța sau să primesc o sumă de bani. Dacă nu, voi cere anularea Hotărâri Consiliului Local Constanța privind Construirea Statuii mele Bogdan Viorel sau Viorel Bogdan zis VIO 500 Hz.Adevăr. Aștept să fiu contactat pe messenger de domnul primar Vergil Chitac PNL sau de domnul viceprimar Ionuț Rusu. Adevăr.”, este mesajul trimis de către Bogdan Viorel către reprezentanții Primăriei Constanța.

Așa-zisa statuie din Mamaia

Și asta nu e tot. Cel mai probabil că, din dorința de amuzament, oamenii prelucrează fotografii și i le trimit. Astfel, Bogdan Viorel este convins că și la Mangalia există o statuie cu chipul lui, cerințele fiind aceleași: cetățean de onoare și bani sau scoaterea statuii.

Este adevărat că această statuie cu chipul meu Bogdan Viorel sau Viorel Bogdan a fost construită în stațiunea Mangalia. Dacă da, eu nu am dat acordul scris nimănui. Vreau unde se construiește statuie cu chipul meu să devin cetățean de onoare al acelei localității Așa sa Fie Adevăr”, a mai spus bărbatul.

Așa-zisa statuie din Mangalia (click pe poză)

Iar prietenii virtuali i-au cântat în strună: ”Daa, adevărul să iasă la lumină”

Aum Maestre e bine că nu mai ești pretențios. Noi vom face pelerinaje la fiecare Statuie și te vom pupa rece ca Piatra pentru că nu putem să te pupam Om Cap Gură că nu se poate... Adevăr!”, sunt exemplele de ”încurajări”.

Este convins că a înviat-o pe cântăreața Denisa

Iar așa-zisele convingeri ale lui Bogdan Viorel merg și mai departe. Este convins că a reușit să o aducă la viață pe Denisa, cântăreață, și că ea îl iubește. Ulterior, chiar a primit un mesaj de la ea, prin intermediul căruia i-a transmis că-l va vizita. Mesajul a fost trimis, cel mai probabil, de către o persoană pusă pe șotii.

Mesajul primit de Bogdan Viorel

Anunț Șoc, astăzi 5.06.2022 în urma rugăciunilor mele pentru ca Ființa de Lumină a artistei Răducu Denisa Emilia zis Deny din Localitatea Ștefănești Județul Vâlcea să învie. A apărut pe acest cont de Facebook o fotografie cu chipul Denisei și pe gâtul ei imprimat cuvântul VIOO de la Viorel. Măriți fotografia și o să vedeți că am dreptate. Eu zic că Ființa de Lumina a artistei Răducu Denisa Emilia din Localitatea Ștefănești Judetul Vâlcea a înviat Așa să Fie!”, a spus Bogdan Viorel.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai mama noastra
0
0
Mai a fost unul din nu stiu ce oras m*******n care vreea toata Moldova pentru ca el era urmasul lui Stefan cel Mare,deci ce spune tipul asta nu este ceva nou in Romania.
0
0
omul are dreptate , chiar seamana cu el !!!! sa le ia baniiiiiiii
0
0
Aum, aum...
0
0
Seamna foarte bine cu statuia Zeului Neptun din Mangalia...asta-i adevarul , trebuie pus in drepturi !!!
0
0
omul este o fiinta, copacul este o fiinta, natura este o fiinta
1
0
Pai mai idiotilor faceti glume pe seama unui om bolnav? Si ziar de rahat
0
0
draga mea liliana, investigatia ta jurnalistica mi se pare extraordinara! esti un ziarist inteligent, meriti un premiu, ai dezvoltat un rahat de articol citind pagina unui om bolnav cu capul.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515