REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
13.3° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Un bărbat este de negăsit, după ce s-a prăbuşit în apa mării cu tot cu utilajul pe care îl manevra! VIDEO

Un bărbat este de negăsit, după ce s-a prăbuşit în apa mării cu tot cu utilajul pe care îl manevra! VIDEO

Replica API 10 decembrie 2019 | 00:02 295

ALERTĂ în Portul Constanţa:

ALERTĂ în Portul Constanţa:

S-a dat alerta în Portul Constanţa, în dana 79, acolo unde au loc lucrări de înlocuire a unor tancheţi de la cheu. La finalul programului, luni, 9 decembrie, în jurul orei 17.30, un bărbat de 52 de ani, din Constanţa, s-a prăbuşit în mare, cu tot cu utilajul în care se afla. În ciuda forţelor impresionante care au intervenit la faţa locului, bărbatul a fost de negăsit. Aproape de ora 22.00 căutările au fost sistate, urmând să fie reluate marţi.

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a angajat, în cadrul lucrărilor programate la infrastructura portuară, firma Opal. Luni seara, 9 decembrie, în cadrul lucrărilor care se executau în dana 79, un stivuitor a căzut în apa mării, cu tot cu bărbatul care manevra acest utilaj.

La faţa locului au intervenit, luni seara, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD B, ambarcaţiunea CBRN ce aparține ISU, scafandrii Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție ISU, o ambarcațiune ARSVOM cu personal propriu și scafandrii MApN.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aloo , familia ..aduceti scafandri din privat , ca ce are institutia de stat e jale . Ma uitam la ei ce dotari au , si nu pareau chiar vechi , din contra . In schimb , la capitolul personal sunt jalnici . Era unu care parea un fel de sef , numai gura era de el . Ce cauta astfel de persoane aici , e greu de explicat . Aici dau examene la angajare , sau ...ca la stat ? Poate ne ajuta seful lor cel mare cu un raspuns .
4
0
Cum naiba sa cazi in fata Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare - ARSVOM si sa nu intervina sa te scoata din apa .Directore ARSVOM demisiaaaaaaaa
3
0
la mancat pestii!
0
0
Ce sunt aia ,,tancheti" replica mai documentati-va cand scrieti ca va faceti meru de kk
1
0
Este in cabina autostivuitorului chiar in locul unde a cazut in mare.Voi pe unde cautati???
3
1
La temperatura pe care o are apa marii acum, nu putea sa ramana in viata.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389