REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un bărbat și-a ‘altoit’ concubina pentru că a refuzat să facă sex cu el, în izolare!

Un bărbat și-a ‘altoit’ concubina pentru că a refuzat să facă sex cu el, în izolare!

Replica API 1 mai 2020 | 00:00 3320

Conflictele conjugale au crescut în ultima lună în județul Constanța pe fondul măsurilor de izolare, asta conducând automat și la solicitarea de emitere de ordine de protecție din partea persoane agresate. Acest lucru s-a întâmplat și în comuna Lumina, unde un bărbat de 36 de ani și-a agresat mama, tatăl și concubina. Sesizarea a fost făcută chiar de către mama acestuia.

Date din anchetă

Conform declarațiilor concubinei inculpatului, acesta a consumat alcool încă din ziua anterioară, respectiv 11.04.2020, iar în data de 12.04.2020, pârâtul C.Ș.M. a consumat alcool (vodcă) de dimineață și până la ora 13:00. În jurul prânzului, moment în care dormeau cu toții, pârâtul s-a trezit și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu acesta. Reclamanta a refuzat politicos, spunându-i acestuia că minorul doarme în pat, lângă ei. În acel moment, pârâtul s-a enervat și a lovit-o. În tot acest timp, minorul dormea. Pentru că a lovit-o, ea a ieșit în curte, unde locuiește împreună cu socrii acesteia, respectiv cu ceilalți reclamanți, strigând după ajutor. În acel moment, mama și tatăl pârâtului l-au rugat pe acesta să se liniștească, dar el a devenit și mai agresiv, lovindu-l pe propriul său tată.

„Tati! Tati! Oprește-te”

Reclamanta a arătat că, între timp, minorul s-a trezit și striga din casă către pârât să se oprească: „ Tati! Tati! Oprește-te”, văzând ceea ce se petrece. Cu privire la relația pârâtului cu minorul, învederează instanței că nu are nimic de reproșat, pârâtul își iubește copilul foarte mult și față de el are un comportament adecvat. De asemenea, mai arată că, deși a lovit-o de mai multe ori, și cu alte ocazii, pârâtul nu a amenințat-o cu moartea niciodată. Văzând că situația nu se aplanează, a sunat la 112, iar în urma apelului, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. În acest moment, pârâtul a intrat în casă și s-a prefăcut că doarme, spunând agenților de po liție că nu s-a întâmplat nimic. După ce echipajul de poliție a plecat, pârâtul a reluat scandalul, și-a cumpărat o altă sticlă de alcool, și a amenințat-o pe mama acestuia că dacă va suna din nou la Poliție, o va lovi cu sticla în cap.

Motivarea instanței

Din probele administrate în cauză, rezultă că pârâtul a exercitat acte de violență, prin amenințări la adresa reclamanților, lovirea și îmbrâncirea lor, provocarea de stări de tensiune, de suferință psihică acestora și copilului minor, în prezența căruia pârâtul a exercitat actele de violență menționate asupra reclamanților. Astfel, instanța reține că, în referire la modalitatea de exercitare, intensitatea, starea de pericol pentru integritatea fizică și psihică a reclamanților și a minorului, respectiv iminența unei recidive în viitor a pârâtului, manifestările comportamentale ale acestuia justifică în mod rezonabil și sunt compatibile cu emiterea unui ordin de protecție, fiind necesar totodată pentru ca pârâtul să conștientizeze consecințele comportamentului său, atât față de reclamanți, cât și față de minor.

Ordin de protecție pe 6 luni

Instanța a emis ordinul de protecție pentru o perioadă de 6 luni de la pronunțarea hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, prin care a dispus: obligarea pârâtului de a păstra o distanță minimă de 200 m față de reclamanți și evacuarea temporară a pârâtului din locuința situată în comuna Lumina. Decizia nu este defintivă ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde sa se duca? Gaseste el vreun boschet sau la poarta casei, pe presh! Pe viitor va stii ce prefera, in cunostinta de cauza!
1
0
mai bine ii facea sex oral si nu facea zgomot,,
4
1
femeia voia sa faca sex in pat, nu in izolare... De aici neintelegerile...
6
0
A crezut ca daca o altoieste iese un mugurel?
4
0
agentilor de po litie invata sa scriiiiiiiiiiiiiii
3
1
Daca aia ii dadea pasarica lu' barbacsu' noi nu mai eram aici , nu exista articol , nu mai erau comentarii ! Politia nu mai consuma timp , resurse si benzina.... si totul , de la o bucata de p...!
10
4
mare stire, va intereseaza ce se intampla pe sub acoperisuri in dormitoarele altora.Va intereseaza asa ceva?
4
0
Avem voie sa ne "cotoim", dar trebuie sa fim de acord. Pt anca, nu cred ca iti doresti fragezire din asta, cred ca zici in gluma, ori, poate, esti in situatia nefericita in care esti victima vreunui barbat frustrat care se descarca pe o femeie, neputand sa isi demonstreze altfel barbatia. Nu o mai suporti, nu te mai intelegi, pleci, te desparti, nu mai dresezi pe nimeni la 30 de ani cu bataia.
4
2
in aceasta pandalie...nu mai avem voie sa ne...COTOIM???
6
1
ce mare minune , a fragezit o putin sa iasa covidul din ea !
4
14
Si unde se duce individul pe timp de pandemie, cand recomandarile sunt de : stati in casa! Uire cum se bat cap in cap legile tarii, de fapt un ordin judecatoresc cu o ordonanta militara.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212