REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

UN BĂRBAT și-a BULIT PICIORUL în PORTUL TOMIS, de față cu… POLIȚIA

UN BĂRBAT și-a BULIT PICIORUL în PORTUL TOMIS, de față cu… POLIȚIA

Replica API 25 august 2020 | 08:22 7419

O plimbare pe faleza Portului TuristicTomis s-a încheiat cu un drum la spital pentru un constănțean. Acesta a călcat în gol într-o groapă complet nesemnalizată. Nu se știe de când este acea groapă acolo însă ce este cert este că nici Primăria Constanța nu știa de existența acesteia.

Un bărbat a fost victima unei lucrări din Portul Tomis, complet nesemnalizată și neștiută de nimeni. Mai exact, acesta se plimba alături de soția sa pe esplanada portului Tomis, în zona teraselor însă la un moment dat, în dreptul terasei În Larg, acesta s-a trezit la pământ, inconștient fiind pentru câteva momente. „Aproximativ la ora 20.15 am vrut să coborâm acea bordură din dreptul terasei "În Larg" și neexistând vizibilitate corespunzătoare la coborârea bordurii, am călcat eu direct în groapa cu piciorul drept, căzând jos pe beton fiindu-mi provocate răni grave la piciorul drept, brațul drept, zona cervicală a capului, fiind amețit total și începând să plâng de durerea rănilor provocate” a declarat pentru Replica, Dan Foarfecă.

S-a lovit de indiferența Poliției Locale

Bărbatul a relatat și faptul că în zonă se afla chiar un echipaj al Poliției Locale Constanța care… au preferat să nu se bage. L-a ignorat pe bărbat și și-a văzut de treabă. „În apropiere, la 30 de metri, în parcare, era staționat un echipaj al Poliției Locale Constanța, format dintr-o patrulă cu doi agenți la care am apelat în urma incidentului să mă ajute, să vină la fața locului pentru a face constatarea ilegalității acelei lucrări neprotejate împotriva accidentelor. Am primit un răspuns sec din partea domnului agent de poliție locală, ca nu poate veni, că nu se amestecă în astfel de probleme, că nu poate face nici o constatare la fața locului. Atunci am renunțat iar cineva mi-a spus să sun de urgență la 112 să nu se infecteze rănile provocate, sângerarea fiind abundenta și cu dureri mari, plus amorțirea piciorului drept” a mai adăugat constănțeanul.

Transferat de urgență la spital

Cadrele medicale au fost salvarea bărbatului. După ce au identificat groapa în care acesta a căzut, l-au dus de urgență la Spitalul Județean Constanța. „Am sunat la 112 și de data aceasta am găsit un personal foarte bine pregătit și gata să sară imediat în ajutor. A sosit imediat o salvare care m-a preluat și mi-a făcut primele proceduri de prim ajutor sub monitorizarea aparatelor medicale, aveam o tensiune 22/12 și mi-a spus să mă liniștesc că sunt pe mâini bune. Exista un mare pericol de moarte la tensiunea de 22/12 și sângerarea piciorului meu nu se oprea.

Asistenta a identificat locul șanțului să vadă ce mi-a provocat asemenea răni grave și a văzut marginile din beton ale gropii dându-și seama de gravitatea leziunilor provocate prin julire și cădere. Mi-a fost aplicat un guler cervical pentru protecția gâtului și am plecat spre Spitalul Județean de Urgență Constanța unde am fost predate la Unitatea de Primiri Urgente. Aici am întâlnit un colectiv de cadre medicale deosebit de inimoase care m-au liniștit și m-au asigurat că totul o să fie bine și nu o să se întâmple nimic grav. Totul a mers ca la carte și după 3 ore de îngrijiri și tratamente medicale, după investigații, am reușit să plec pe picioarele mele acasă” a mai spus bărbatul.

Ce spune Primăria Constanța

După spusele constănțeanului, șanțul neacoperit și nesemnalizat era adânc de circa 50 cm, lat de aproximativ 40 cm și lung de aproximativ 50 de metri. Contactați fiind, reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au declarat că nu au avut nicio astfel de sesizare și nu se știa de această groapă. „Se va acționa în cel mai scurt timp pentru a se remedia problema” au spus reprezentanții Primăriei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un martor apropiat ne-a precizat ca barbatul isi facea selfie din mers.
0
0
DB ti-e rusine sa te semnezi cu numele adevarat la ce limbaj folosesti...te-au cules de pe strada si te-au pus sa scrii articole.
1
3
Plangere penala ptr localii aia si data primaria in judecata! Nu-i lasati asa. Cereti daune! Orasul asta trebuie sa scape de psd
5
1
Si-a "bulit" piciorul? Cine dracu scrie titlurile astea de cacat?
4
5
Avea permis de port arma pt unghiile ale? Cred ca se urca in copac fara scara.
5
5
Dupa M.P.care a folosit complet aiurea cuvantul schaormar in titlu vine si D.B.cu picior bulit,ar trebui sa scrieti Replica-ziar nerecomandat minorilor,caci copiii nu au nimic bun de invatat de la voi.
7
5
ma bulesc in anus in redactie la replica
8
4
POLITIA LOCALA NU E POLITIA SUNT DOAR NISTE HAIMANALE CARE SE PLIMBA PRIN ORAS NU CA POLITIA AR FI MAI BREJI
11
3
handicapatilor!!!unde ati dat spaga sa ajungeti ''jurnalisti''??
7
4
scoala de gurnalista!
6
4
Ati auzit sau vazut filmul ,,Locotenent Bullit "?
5
4
cum sa folosesti in titlu termenul de ''bulit'' ? doar un retardat face asa ceva in presa.
19
4
Eu sunt cel in cauza si vreau sa le spun celor care m-au jignit ca urmez un tratament cu terbinafina pentru unghia de la picior impotriva onicomicozei luata din piscinele de lux ale Constantei.Draga Gelu bagati tubul de exoderil in poponeata ta, acolo e locul lui cel mai sigur.Felicitari Replica pentru modul exemplar in care a scris articolul, da m-am bulit si m-am julit, asa este corect, nu am invatat noi la tv de la procurorul Portocala despre bulit, si am sa-i paradesc ? Deci, un procuror cu mare staif, asa ca lasati in pace reporterul, orice reportaj trebuie sa aiba atractia lui. Pa !
13
2
o mizerie de titlu ca si autorul sau
13
3
Jurnalisti de cacat, drumuri de cacat si multi prosti care dau in gropi!
12
5
Ofer gratuit pt victima un flacon de Exoderil, pt a isi trata unghiile mizerabile.
8
7
Angajati ai primariei protejati de ce nu va face ti treaba ma?????? De ce nu iesiti ma pe teren?????? E in Grija voastra ma orasul asta aveti politie locala cu atributii, ce face ma????? Putina constiinta ma ar fi de ajuns
15
1
poate da Dumnezeu si cade si Fagabou cu Babu intruna ca aia. Sa vezi cum sar in aer toti de la sectorul URBAN di primarie ! Da-vas la trambitza de hoti ! Lasa ca vin alegerile acum si o sa sugeti pula toata primaria !
16
1
D.B. iti cam place buleala si parul tras pe gaura
5
3
Odata cu inaintarea in varsta, unghiile isi schimba culoarea si devin mai groase . Voi daca ati vazut ca unghia este de culoare galbena ati crezut ca omu este neingrijit . Indiferent daca este ingrijit sau ne ingrijit . Putea sa fie chiar un om al strazi . Faptu ca in carosabil sa lucrat si ca exista riscu sa cada cineva si sa isi rupa picioarele , asta ar trebui sa conteze .
14
3
eu stiam ca bulit se foloseste si la futut, la lovit masina, la bulit in cur, la multe....cred ca ai imbulinat-o D.B. Acum vin alegerile si lupta cu psd-ul, acopera tot. Ce mai conteaza o groapa in care a cazut un imbulinat? Portul Tomis a ajuns o adunatura de containere cu nume de restautant pompos, in care fraierii se duc si mananca numai mortaciuni expirate din perioada de dinaintea covidului. V-am zis sa nu mancati vara asta pe litoral..voi nu si nu.
14
0
taran jegos uitati-va ce ghiare are la cracane...nespalatu!
5
14
nu v-ar fi rusine, ziaristii lui peste. asta-i limbaj de ziarist ? ai terminat, ba, frumosule, macar 5 clase ?
15
3
bai nene, ati inebunit toti astia de la replica! Ba si-a bulit ba a bubuit, unde ati terminat voi cele patru clase, desteptilor?
14
3
Omul trebuie neaparat sa dea in judecata primaria si eventual sa afle ce firma a avut in lucru chestia de acolo. Sa ceara despagubiri si in felul asta sa aduca lucrurile la normal. Da,intr-o tara tiganizata oamenii isi ,,bulesc'' picioarele,masinile,sanatatea,dar si daca taci si nu lovesti legal agresorul prin justitie,ramane totul asa.
20
0
Un barbat nespalat si imputit cu unghii mizerabile de animal salbatic... Cum poti sa iesi in halul asta in papuci jegule?
3
14
Vrajeala ieftina. Tot fac sesizari cu gropile de pe carosabil si trotuar. Toate ajung sa fie inchise dupa ce in prealabil le trimit la firma lor Confort Urban, iar cei de la Confort Urban spun ca ori nu e treaba lor, ori ca le repara cand au timp. De luni de zile nu au reparat nici una. Cautati alte motive, incompetentilor.
8
1
nu stie primaria nici de apa multa care se aduna dupa fiecare ploaie, care sta pana se inverzeste si se evapora, cu un miros neplacut
11
1
aoleuuu muica ce titlu aveti te doare mintea iar pisiciosu care s a belit oare nu primeste despagubiri pentru ca o picat in gaoace?
8
4
Ce buleala...
9
3
Lui paparii.a scos paparii de la saguna numa jurnalisti de jurnalisti. Ai de plm ce exprimare de sant.daca ne punem bunici si aia gasesc o exprimare mai aleasa decat jurnalistii replica.fereasca Dumnezeu si Maica Domnului cat de jalnici sunteti.si vi se atrage atentia constant dar voi o tineti pe a voastra. Acum si noi prosti ca deschidem mizeria asta sa ne aruncam o privire.... pfaileo.... Ioan Chirila cred ca se tavaleste de ras in ceruri.. stiti cine e Chirila?dar Marius Mitran?Radu Paraschivescu???
17
3
Fatalaul a plans , percol de moarte....i-a crescut tensiunea , mare pacat ca s-a desfiintat stagiul militar obligatoriu ! Avem numai fatalai pe strada !
13
13
Prostanul a cazut in sant dupa ce s-a dat jos din OPEL
10
15
Vorba proverbului: prost de da in gropi.
16
10
PACAT CA NU SE MAI TIPARESTE SA TE STERGI CU EL LA CUR
20
5
asta-i paglicar, cazator de meserie, plangaret sub fusta nevestei, povestitor de facebook, poate ies ceva bani dintr-o julitura aka bulitura.
12
7
Diana,tu pe la ce Facultate ai trecut ?Ca la modul in care te exprimi ,se pare ca ai avut intentia ,dar nu ai mai ajuns . Zilnic ,vad comentarii referitor la jalnica exprimare in articolele voastre. Intreb iarasi:Nimeni nu verifica ce iese din redactie ?? "Bulit".ha ha ha .CTA ,shaorma cu de toate .
32
5
Bine ca nu ai scris ca si-a belit piciorul
31
5
Si-a bulit piciorul? Mama, dar ce exprimare profesionista!
43
5
Si-a bulit piciorul.... Jurnalism de cartier si limbaj de maidan , marca Replica !
52
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102