REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un bătrân a murit după ce a fost bătut și împins în fața mașinii, la CET!

Un bătrân a murit după ce a fost bătut și împins în fața mașinii, la CET!

Replica API 20 august 2022 | 21:35 5649

În cursul zilei de sâmbătă, 20 august a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în zona CET, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 71 de ani, care se afla în stare gravă, ulterior decedând, la spital.

Cazul a fost preluat de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din zona CET a municipiului Constanța, un bărbat, de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar, iar din lovitură, acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De aici se vede ca tineretul este educat sa fie agresiv sau nu mai au toate tiglele pe casa .Cum poti sa-ti pui mintea un cacacios de 21 ani cu un om de 71 de ani
3
0
Pe cretinul acela tanar cand il omoara cineva ? Sper ca in curand. Karma sa isi faca treaba!
3
1
nu stiu cati dintre voi stiti zona, dar acolo se afla o carciuma care nu stiu cat de legal functioneaza, au fost multe cazuri in care mosii plecau din carciuma si cadeau pe strada si pana nu ii ridica cineva, acolo ramaneau. ar trebui desfiintata carciuma din zona trecerii de pietoni fara doar si poate.
2
0
petre,emil si relu multa mwie cu foarte mult kk !!! Mai ales pt. petre.
3
0
Sami bag pwla in el de batran
0
4
Atacul fizic asupra unei persoane arata limita foarte joasa a atacatorului. Avem multe primate de genul asta.
3
1
Ce legataura are CTBUS-ul cu ce s-a intamplat acolo ??? Ati inebunit cu totii , o tara de golani si redardati !
2
0
Eu as da in judecata CTBUS ca a permis ca baiatul sa fie agresat si urmarit de agresor.
1
3
Stai linistit nea Vasile ca si pe vremea ta erati toti de cacat. Crezi ca daca a trecut vremea pe langa tine si ai ajuns la varsta la care ai ajuns meriti respect? Generalizand in felu in care ai facut o pot doar sa spun... sa mi s**i pula!
5
1
...totul li se cubvine...vor bogatii fara sa munceasca...de ce sa munceasca,cain in sfanta ROMANIE, dl. GUVERN.. le da de toate...nu-i intreaba daca au muncit..vauchere...pomeni sociale...pensii sociale...pomeni electorale...de ce dle..GUVERN??? ca sa va voteze???dati putorilor pomeni...de voturile lor sa aveti parte...
5
0
S-a dus respectul pentru semeni. Copii needucati, scapati de sub controlul parintilor care inchid ochii la toate golaniile lor.
4
0
Drogalaul s-a scos , o sa iasa pe la 30 de ani de la parnaie fara scoala fara meserie si o sa ajunga recidivist
3
0
Poate nu toti copiii sunt tampiti. Dar o majoritate dintre ei sunt irecuperabili la nivel social. Totul li se cuvine, vor bogatii fara sa munceasca. Nu au nici u nrespect fata de nimeni. Nu asculta de nimeni. Sunt violenti, injura mult si nu se gandesc la consecinte. Este rau si va fi mai rau.
3
0
daca ati vazut ce pictat era tanarul...adica golanul-criminal...si avea in dotare si...CERCEL..asta-i lipsea...in rest avea de toate...tara este plina de asfel de pramatii..situatia este f.f.f.f. grava...si prezinta umflaturi...
3
0
Pana la schimbarea clasei politice, se poate incepe cu camere de supraveghere. Multe si mai alex in zone predispuse la violenta, aglomeratii, piete, intersectii, etc. Eram pe trecere, regulamentar, vine unul pe banda 1, mai sa ma loveasca si mai arata si degetul dupa...pai mai indraznea daca erau camere ??
3
0
Daca unchiul Soros aduce cocaina gratis la ONG,tot e bine.Securistii se ocupa cu distributia lor corecta.
2
0
Schimbata toata clasa politica in intregime. Singura solutie. Militia e zero, aproape toti corupti.
2
0
Acesta este un alt caz tragic din multele care se intampla zilnic in Romania. Un stat aflat in disolutie cronica , in care institutiile statului colcaie de angajati in majoritate incompetenti , corupti si ticalosi . Avem Jandarmerie , Politie , Politie Locala dar siguranta cetateanului simplu este inexistenta . Pentru ce platim taxe si impozite , pentru cine sunt facute legi strambe in Parlament de niste habarnisti ??? Imi este sila de clasa politica , incapabila sa reformeze sistemul de stat si care vinde doar promisiuni la fiecare 4 ani !
7
0
pana atunci ala de 21 e bine merci la el acasa sau intr-un club de manele in timp ce unii se pregatesc sa inroape un batran
7
0
Smardoi De ce nu sa batut cu un BIZON !?
6
0
Nu-i de rahat, e in ultima faza de degradare!Nenorocitul asta ar trebui executat!
3
0
tineretul din ziua de azi e de rahat
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272