REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un bătrân cu probleme psihice din Năvodari și-a incendiat propriul apartament. Video

Un bătrân cu probleme psihice din Năvodari și-a incendiat propriul apartament. Video

A.F., Andreea VREJOIU 19 octombrie 2022 | 19:54 2984

Militarii din cadru ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri 19 octombrie a.c., în Năvodari, pe strada Panseluţelor, nr. 8, acolo unde a izbucnit un incendiu.

Potrivit primelor informații incendiul se manifestă la un apartament.

La fața locului au intervenit doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2, o autocisternă de la Staţia Midia şi o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autoscară de la Detaşamentul Fripis.

Update:

Blocul în care a izbucnit incendiul este vizavi de blocul a cărui mansardă a ars lunile trecute în totalitate. Reamintim că un incendiu puternic a izbucnit pe data de 5 mai a.c. la un apartament localizat la mansarda unui imobil de pe strada Panseluțelor din Năvodari. Flăcările au pornit de la un aragaz uitat pornit, iar din cauza vântului, flăcările s-au extins cu repeziciune și la acoperișul mansardei, în total fiind afectată o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați.

Update 2:

Potrivit informaţiilor noastre, în apartamentul de la etajul 3 locuia un bătrân singur. Vecinii spun ca acesta are probleme psihice. Un vecin s-a dus la poliția locală să îl reclame că făcea gălăgie și bătea cu un obiect în pereți iar în momentul în care vecinul dădea declarații polițiștilor sosiți la fața locului, bătrânul și-a incendiat propriul apartament. Polițiștii au evacuat întregul bloc.

Proprietarul apartamentului avea foarte multe cărți în casă și ziare pe care pompierii i le-au aruncat pe geam, pentru a preveni riscul extinderii incendiului.

Update 3:

Bătrânul care și-a dat foc la apartament este în afara oricărui pericol.

Update:

Incendiul a fost lichidat la ora 21:13. Au ars aproximativ 15 mc mase plastice, hârtie, cartoane, depozitate în apartament. Echipajele ISU au evacuat 8 persoane, iar 6 s-au autoevacuat. Una dintre persoanele autoevacuate a fost transportată la spital de către echipajul SMURD B2 Midia, conștientă. E vorba despre un bărbat de 84 de ani.

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si vicele la fata locului ?
1
2
cauta pe utube POLITIA LOCALA ADEVARATUL GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT, ca sa te informezi macar
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272