REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BEBELUȘUL din SUCEAVA, aflat în stare gravă după BOTEZ, a MURIT

BEBELUȘUL din SUCEAVA, aflat în stare gravă după BOTEZ, a MURIT

Replica API 1 februarie 2021 | 09:31 4156

Bebelușul de la Suceava botezat în data de 31 ianuarie, a decedat. Vă reamintim faptul că după ce a primit taina botezului copilul a intrat în stop cardio-respirator din pricina apei înghițite. Medicii au anunțat că bebelușul s-a stins din viață după miezul nopții. Între timp, polițiștii l-au audiat pe preot.

Un bebeluș de șase săptămâni a ajuns în stare extrem de gravă la spital după ce a fost botezat. Din informațiile publicate de presa locală, copilului i s-a făcut rău în momentul în care preotul l-a scos din cristelniță.

Copilul ar fi înghițit foarte multă apă și a fost resuscitat de medicii de pe ambulanța SMURD ajunsă de urgență la fața locului, relatează ziardesuceava.ro, citat de digi24.ro.

„Un copil de o lună și jumătate a fost găsit în stop cardio-respirator la biserică după botez. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD. La acest moment se află în stare gravă pe secția ATI, intubat și ventilat mecanic”, a declarat doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Citește și:

Un bebeluș a ajuns în stare critică la spital după ce a fost botezat

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Biserica se afla in contradictie cu credinta. Credinta inseamna sa crezi, or daca tu ai nevoie de biserica pentru a crede, inseamna ca nu crezi destul. Adica, cu cat esti mai dependent de biserica, cu atat esti mai departe de Dumnezeu, pentru ca ea reprezinta motivul pentru a crede in el, iar credinta nu are nevoie de motive. Crezi sau nu crezi.
0
0
Dar tu, cretinule in ce categorie te afli? Si cam ce meriti? O bataie sora cu moartea?!
1
0
Ca sunteti atei, ca sunteti crestini, la fel de prosti ramaneti. Unii se cred crestini ca sa fie considerati inocenti si puri, iar altii se considera atei, ca sa para inteligenti si independenti, meritati batuti toti!
0
6
Popkimea profita de prostia unora care sunt destui,pt .profit si spalare de creier. Astia sunt mai periculosi decat covidul.
2
1
Cand lumea asta batuta in cap se va distanta de mizeria numita religie-credinta va fi bine! Pana atunci, spor la treaba ca in Evul Mediu!
7
0
Foarte periculosi popii cu obiceiurile lor maiase. Ar trebui interzisa implicarea bisericilor in astfel de practici salbatice.
10
1
ial pe popa si pe Daniel si fai mici ca nu trebuie facut botezul asa pui de 3 ori putina apa in capul copilului il inchini si atit popa dobitoc
8
1
datorita ortodoxiei romania e cu 100 de ani in urma
12
3
popa, adica preotul judecat si condamnat, familia sa primeasca daune platite de biserica, si asa cum a fost mediatizat cazul sa fie mediatizata si condamnarea, fara impacare a partilor.Un ucigas pana la urma, nu le mai ajunge.
8
2
Baga-mi-as pula in obiceiurile pulii mele cu scufundatul copilului in apa. Acum cativa ani a mai murit unul. Sa va fut in gura de inapoiati!
10
2
popa a inecat copilul chiar si fara de voie,dar asta a facut,sa fie judecat si bagat la parnaie pentru omor prin imprudenta,ce daca spagoveanu a fentat legea acuma urmeaza s-o faca toti popii
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614