REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Un BEȚIV a vrut la FETIȚE, dar s-a ÎNCURCAT în SENSURI

Un BEȚIV a vrut la FETIȚE, dar s-a ÎNCURCAT în SENSURI

Replica API 19 iunie 2020 | 00:00 2333

O poveste parcă adusă de pe ecranele cinematografelor s-a petrecut la Constanţa. Astfel, V.T., din Constanţa, a avut nişte explicaţii fabuloase despre accidentul rutier în care a fost implicată şi maşina sa. Potrivit spuselor acestuia, după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar, la îndemnul unui prieten a plecat să „culeagă” nişte fete de pe variantă. După ce a lăsat-o pe una dintre fete să îi conducă autoturismul, aceasta ar fi intrat cu el în separatorul de sensuri de dinainte de sensul giratoriu iar apoi ar fi părăsit locul accidentului lăsându-l pe el să traga ponoasele.

Cum s-a petrecut totul

Conform declaraţiilor lui V.T. , acesta a consumat 100 de grame de vodcă şi a băgat 10 lei la păcănele, la restaurantul din cartier. După circa 15 minute a venit la el un fost coleg de muncă căruia în aceeași zi i se desfăcuse contractul de muncă, care şi-a comandat un suc, deoarece el se afla sub tratament medicamentos, după care a jucat și el la aparatele electronice. La scurt timp, prietenul lui a câştigat la păcănele suma de 200 delei. După ce a mai băut încă 100 de grame de vodcă, cinstit fiind de prietenul lui, acesta i-a propus că îi va face cinste cu o fată de pe variantă dacă merge cu el. În jurul orelor 23.00, au plecat împreună, în autoturismul lui V.T., spre variantă.

Nu vreau ca soția mea să afle de acest eveniment întrucât i-aş pune sare pe suflet

În continuare, aceştia au luat 2 fete de pe variantă, iar una dintre fete l-a rugat pe V.T. să o lase să conducă. După ce a urcat fata la volan, aceasta a observat un echipaj de poliție locală, a efectuat viraj după sensul giratoriu și s-a luat după autospeciala de poliție iar la sensul giratoriu de la intersecție cu Varianta Ovidiu, aceasta trăgând din țigare i-a căzut scrum pe pantaloni moment în care a țipat uitându-se în jos către picioare și datorită neatenției a pierdut controlul direcției, intrând în separatorul de sensuri după care autoturismul s-a oprit pe axul drumului, aceasta a scos cheile din contact, a coborât din mașină și a zis că ea pleacă, deoarece nu vrea să dea ochi cu poliția, aruncând cheile în fața autoturismului, după care a fugit către prietena ei care coborâse mai înainte. Inculpatul nu doreşte ca soţia sa să afle că acea femeie a fost în maşina sa deoarece “i-ar pune sare pe rană.”. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a arătat că inculpatul avea o alcoolemie de 0,64 la mie. Instanța constată că materialul probator administrat este insuficient pentru înlăturarea prezumției de nevinovăție de care inculpatul beneficiază.

Motivarea instanţei

Chiar dacă în fapt s-au administrat probe în sprijinul învinuirii, iar alte probe nu se întrevăd ori pur și simplu nu există, și totuși îndoiala persistă în ce privește vinovăția, atunci îndoiala este „echivalentă cu o probă pozitivă de nevinovăție” și deci inculpatul trebuie achitat. Pentru aceste motive achită inculpatul sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fost stroe?
1
0
curva se numea DRAGOMIR RODICA de la adpp primarie cernavoda !
6
0
Shao iar bei si asculti radio Trinitas in masina?
1
3
Nici nu trebuia ca acest betiv sa ajunga in instanta pentru alcool. Doar pentru incredintarea masinii unei curve fara permis. Politistii tebuiau sa gaseasca curva sa vada daca are permis. Si sa o trimita si pe ea in judecata pentru conducere fara permis. Dar daca curva avea permis era doar o autoaccidentare ca betivul la momentul ala nu conducea. Si nu l a oprit nimeni in trafic in timp ce conducea sa i puna fiola. Abuzuri de politisti lenesi.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108