REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un bolid cu numere de Anglia a crezut că în România se parchează pe trotuar!

Un bolid cu numere de Anglia a crezut că în România se parchează pe trotuar!

Replica API 31 mai 2022 | 23:04 6697

În amiaza mare, un șofer al unui autoturism marca BMW, cu numere de înmatriculare de Anglia, a decis să-și parcheze mașina nu oriunde… ci pe trotuar, îngreunând astfel circulația trecătorilor și fără a ține cont de încălcarea regulilor de circulație.

Un ”șmecher” care se vrea a fi șofer cu acte în regulă, ce deține un autoturism marca BMW, înmatriculat în Anglia, a ignorat în plină zi faptul că încalcă normele de circulație și a decis, astfel, să ”așeze” BMW-ul auriu pe trotuar, obstrucționând astfel trecerea oamenilor, obligați fiind să îi ocolească bolidul.

Șoferul nepăsător a găsit rapid o soluție, dat fiind faptul că nu sunt locuri de parcare special amenajate în zonă. Trotuarul, locul destinat trecerii cetățenilor, nicidecum a mașinilor, a fost ”victima” nepăsării acestuia, care a hotărât, cel mai probabil, într-o secundă, să recurgă la acest fapt.

Se pare că, în Constanța, tupeul conducătorilor auto este fără margini, aceștia făcându-şi un obicei din a-și parca autoturismele neregulamentar. Chiar dacă s-ar mai găsi locuri de parcare libere, din comoditate, șmecherii își lasă bolizii pe trotuar, îngreunând astfel accesul trecătorilor.

Pe premiza ”nu doar eu parchez așa” , se pare că funcționează toți ”șmecherii” care-și ”fac de cap” pe străzile orașului Constanța. Parcări neregulamentare cu nemiluita, nesimțire crasă față de regulile de circulației, indiferența față de nevoile cetățenilor - par a fi doar câteva dintre întâmplările petrecute în Constanța de-a lungul vremii. Totuși, se poate observa foarte ușor că nu se renunță la aceste ”obiceiuri” , ”apucăturile” șoferilor de a încălca regulile fiind expuse la tot pasul…

”Leul”, așa cum se prezintă și în numărul de înmatriculare, respectiv F19LEU, la volanul căruia se află un ”descurcăreț” , este victima inconștienței și a nepăsării acestuia.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati locala,iau salarii mari pe stat degeaba!
1
0
Asta nu e cocalarul ala IG denis.stan care o are pe ma-sa la produs in Anglia? bmw760li P21DNS, seria 7 din 2015 cu peste 200.000 km, de ii cad rotile? ha ha ha 500euro face ma-sa pe zi, putea sa plateasca 500euro inmatricularea in Romania, dar ce sa faci, daca benzina pula. Sta parcata! Ha ha ha!
0
0
Catre toti prostii de pe aici nu va incurca cu nimic masina , deaia nu aveti voi nimic si mancati parizer cu paine ca nu va vedeti de gradina voastra , saracilorrrrrr
0
0
si unde se parcheaza in constanta daca nu va suparati ca peste tot da peste tot sunt masini pe trotuare
0
0
Baaa iar ai facut un articol de kkt cu ce incurca asa grav masina precum ai scris in articol nu zic ca era parcata regulamentar daca era o alta masina de 3000 de euro nu o baga nimeni in seama articol de kkt ca si replica si voi toti de acolo
0
0
sa faca lokuri de parcare primaria ,k de 25 na facut nimic, cea lasat nea niku astea sunt,e jale la cta cu strazile si cu parcatu;jaf pe fata
0
0
rabla aia de sarac culoarea cacao proaspatNu e bolid.daca o fugaresti cu 200 ii ia foc turbina.e o rabla de sarac de la tara.
0
0
Dupa culoare masina de Angleea e de p*****l
0
0
masina doar a crezut dar boul chiar a parcat-o
0
0
dar politia unde e?cea rutiera, cea locala?mai avem ca nu se vede?
1
0
In 2 Mai nu sunt locuri de parcare, stazile sunt anguste si oamenii parcheaza tocmai pe trotuare. Vara cand vin turistii la 2 Mai toti parcheraza pe trotuar.
0
0
A fost ridicat
0
0
Mai da chiar toti astia cu BMW sunt niste cretini.Astept exceptia
0
0
nu "un bolid" ci soferul acestuia a parcat un ghertzoi sa atraga proastele sa se futa cu el deci o are mica .
1
0
E in continuare parcat acolo, sa il admire toata Constanta
0
0
Daca era un Logan nu l baga nimeni in seama articol made replica
0
0
posesorul apare pe canalul de youtube merita toti banii . Un cocalar
0
0
O c****a ordinara
0
0
Cipanzeu, duhneste a branza.
0
0
Scria presa de el, celebru cocalar, o c****a boarata, care a luat masina in rate in Anglia
0
0
Sunt locuri de parcare amenajate fix langa, intre blocuri.
1
0
un alt mare iubitor de munca, va rog nu comentati fara sa verificati ca e cu taxele la zi , ca si-a declarat veniturile obtinute din activitati independente,am trecut si eu prin acel centru comercial,s-a umplut de persoane cu m**i frezoane cand vine vorba de munca-si da,abia astept recensamantul terminat,s-ar putea sa nu mai fim majoritari daca e facut pe bune, cu toate personajele plecate la capatuiala intelectuala prin lume
0
0
Asa a crezut bolidul? Soferul a zis ca nu e bine, dar daca bolidul a crezut ca e ok s-a parcat acolo.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272