REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un CADRU MEDICAL de la SANATORIUL MANGALIA a DECEDAT după IMUNIZARE

Un CADRU MEDICAL de la SANATORIUL MANGALIA a DECEDAT după IMUNIZARE

Replica API 9 ianuarie 2021 | 00:05 61942

Sorin Săvulescu, asistent medical în cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia a decedat.

Sorin Săvulescu era angajat în funcția de asistent medical la Sanatoriul Balnear din Mangalia. Acesta a decedat la două zile după imunizarea împotriva noului coronavirus.

Conform directorului Sanatoriului, Lucian Nechita, bărbatul în vârstă de 48 de ani nu era cunoscut cu probleme medicale. „Conform datelor primite de la Spitalul din Mangalia, S.S. a făcut atac de cord. Nu există nicio legătură că ar fi pățit acest lucru de la vaccin. Acesta nu era înregistrat cu probleme de sănătate”, a declarat pentru Replica, Lucian Nechita.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mesaj pt cei care incurajeaza vaccinul pe aceasta pagina . Ori sunteti prosti , rau de tot , ori sunteti platiti si infiltrati pe aici , neomarxisti jegosi .... OAMENI BUNI , NU VA VACCINATI
5
1
Daca murea inainte de vaccin era de corona,dupa vaccin atac de cord.Sunteti miste jegosi!
56
2
asta o fi primul si singurul de pe mapamond mort din cauza vaccinului
48
12
in urma cu circa 35-45 ani, s-a administrat un vaccin contra poliomelitei...atunci s-au vaccinat multi..f.multi..dintre acestia ,sunt astazi cu handicap locomotor...si multe alte traume sufletesti..in cocluzie...VACCINATI-VA...sa vedeti efectele...cine doreste...
40
19
Desi se stie foarte bine ca acesta nu este un vaccin, este un modificator genetic, adica ne va schimba ADN-ul pt. totdeauna, dar jegurile din mass-media si stagiari platiti de ONG-urile SOROSISTE , care fac reclama pozitiva acestui asa zis "vaccin". De fapt este un medicament experimental si dragul nostru presedinte nazistul SS IOHANIS, i-a asigurat pe cei din OCULTA ca noi romanii vom fi cobaii europei. De fapt acest" vaccin", contine nanoroboti, care ne va controla partial prin undele 5G, dar numai cu cel de-al doilea vaccin se activeaza
78
35
comentariu 'dragii mei, pregati-va pt injectare cu nanoroboti , au uitat sa- i dezactiveze , una peste alta vom fi niste sclavi umili si linistiti ! Ce nu spune leprele este ca acest vaccin contine nanoroboti introdusi in corpul uman in stare de stand-bay urmand ulterior a primi comanda digitala prin 5G Or fi ei destepti dar unii nu-s prosti.
69
49
Mai nou nu mai avem dreptul de a scrie . Restul e de la sine se inteles.
60
24
Am avut cinstea sa cunosc pe Dl asistent atunci cand am mers la Sanatoriu balnear si dansul isi practica meseria cu cinste si devotament.Pacat pentru aceasta pierdere ,dar ne punem intrebarea firesca,de ce afectiunile descoperite nu au fost analizate inainte de a se face vaccinul si dupa.Inainte se facea control amanuntit tuturor celor care li se faceau vaccin,acum suntem luati ca la "turma"
46
6
RIP...inainte sa te vaccinezi, informeaza-te, da nu de la Tv!
85
9
Nu vreau sa va zic multe sa intram in polemnici Nu sa gasit antidot.pentru Covid deci cum.poate exists vaccin daca nu ai antidot..Toate vacinurile sunt facute de Kakat. IN ANGLIA sau lasat 300 oamenii vacinati din care 200 acuma au probleme grave ..dupa vaccin..as isi faca iohanis si nevastasa daca mai stati mult in casa or sa va omoare aia ...Nu va vacinati nu te poate obliga nimenea .. sa bage vaccinurile in mamele lor sa faca alta lepre ca ei Multumesc
68
14
Daca o persoana de 48 de ani care lucreaza in sanatate nu are cunostinta de probleme medicale, ce se intampla cu cei mai in varsta care au?? Mai bine il evita. E posibil ca asta sa fie utimul lor medicament...
74
25
Vaccinul a fost creat de niste doctori care au facut facultatea de medicina la Ovidius si masterat la Spiru Haret, deci sunteti in siguranta.
49
19
Sa sugeti pl astia care tot vreti vaccin. O sa da-ti coltul intr-o zi cu vaccinu vostru ca asta saracu care a murit. Hai cobaii mei
43
38
Germania si Danemarca de ce au spus ca mai asteapta pentru sanatatea populatiei.Guvernul Romaniei si medicii o fac pentru afaceri cu vaccinuri,banii de la BIRD.Ce stim noi?... prostii.De vina sunt guvernantii,ministrul sanatatii,Arafat,medicii care fac declaratii si reclame mincinoase.Adevarul o sa iasa la lumina...intr-o zi. Din moment ce in alte tari nu are acceptul,este de gandit ca acest vaccin are ceva in neregula.Unii medici au spus ca Sputnik este mai bun sau cele 4 chinezesti sau astra curului ca ne-au terminat psihic astia,murim inainte de vaccinare.
67
30
Oitelor nu fiti proaste ducetiva si vaccinativa ca moartea va asteapta la colt
54
21
s a inteles ca vaccinul este facut cu niste bucati de arn, deci este posibil sa fi scapat o bucatica mai mare si la felul cum sta imbarligat arn cu adn acest lucru sa fi contat Pacat de bietul om!Taranii care culegeau ciuperci din padure le preparau acasa si nu mancau toti o data.
45
21
De unde stie dl Nechita directorul sanatoriului ca nu a decedat din cauza vaccinului?I -a facut autopsie cineva ca sa poata da un verdict sigur? Poate sa fie de la covid sau nu! Trebuie cercetat pentru a preintampina astfel de evenimente!
41
13
deja s-a anuntat in media ca este o mare minciuna ! inca o dovada de manipulare si escrocherie a contestatarilor pandemiei Dovediti ! prostii pun botul
51
28
Bai cacat pe batz, nu te vaccina tu ca nu este obligatoriu si lasa-ne pe noi in pace. Primitivule. Ti-a dat internetul voce ca altfel erai cel mai prost din curtea scolii.
44
37
RIP...VACCIN.
22
34
Vaccinati-va ca asta va asteapta! Cat de idioti pot fi romanii ca sa accepte un vaccin experimental care nu avea aprobarea sa fie pus pe piata si la aruncat la vite iar ei inghit orice !!! Ce a facut guvernul pana acum bun si sa tinut de cuvant din ce au spus??? NIMIC si acum vin si va promit marea cu sarea ca acest vaccin e 100% sigur iar voi ii credeti???
51
21
scrie clar ca se elibereaza pe prescriptie medicala. adica daca nu ti l prescrie un medic nu l faci tu asaaa pe proprie raspundere cum te pun astia sa semnezi inainte de vacinare. mai scrie in prospect ca vaccinul este inca in teste si nu se cunosc toate efectele adverse. deci se poate muri. este si motivul pentru care semnezi hartiile alea inainte si companiile producatoare au imunitate in instante. de asemenea mai scrie ca nu se stie inca sigur daca vaccinul este eficient la covid19. cititi inainte de vaccinare. nu va luati dupa reclama agresiva ce i se face din interese banesti sau politice
100
24
medicale nu insemna ca nu avea probleme medicale cu doar ca nu isi facuse teste si analize.
73
14
In sfarsit auzim si de alte efecte secundare decat cele spuse in reclamele tv, pentru acest vaccin putin testat si in multe tari inca neautorizat.
39
17
Toti fraie ri comentati pe aici si va dati razboinici dar cred ca daca aveati covid va tremurau chilotii. Daca omul nu avea probleme si dintrodata face un stop e clar ca au fost niste reactii adverse de la vaccin, chiat daca sunt 1 2 czuri la un milion este posibil.
41
20
Este evident ca atunci cand omul moare, inima inceteaza sa mai bata. Stop cardio-respirator. Si mai observ un paradox: daca ai test poziriv la covidul pulii si apoi mori atunci e de la covid, dar daca mori dupa vaccin, nu e de la vaccin. Intotdeauna mortul e de vina. Hai, vaccinare placuta! cum zicea un clasic in viata: ori esti prudent, ori esti prost? Voi mai credeti ceva din ceea ce va spun autoritatile?
77
22
Si daca in comunicat spune clar ca a facut atac de cord, de ce puneti acest titlu cretin? Nu e cumva instigare? Vom vedea....
100
26
Era bun de pula.
9
43
romanii au imaginatia bogata cand e vorba de furaciuni dar vad ca va place si teoria conspiratiei de la un timp pesedisti ciumati!!
20
36
Avem nevoie de cobai. Am gasit ca personalul medical practica prosteala generalizata pe fata cu pacientii si atunci ii obligam sa se intepe intre ei. Cand incep sa crape le soptim la ureche sa le spuna la fraieri ca ei sunt de vina.
25
41
Din moment ce nimeni nu te testeaza inainte de vaccin.
32
16
Dupa nivelul de cultura nu cred ca sunteti capabili sa puneti asemenea intrebari.. Toti dobitoci isi dau cu parerea..
26
14
Se numara la morti de covid?
13
23
Esti un prost
24
8
S a imunizat de tot. Sigur nu e de la vaccin. E de la vitamina c
33
17
Nu nechita criminalulelele !A venit din cer un papitoi si i azis mori si el a murit! Ordinarilor!Luati bani dupa morti !
41
11
aCUM TOATA LUMEA CARE FACE INFARCT SAU ACCIDENT VASCULAR SI MOARE, NU MAI E DE LA COVID, ACUM ZICETI CA E DE LA VACCIN.
49
37
ati inceput cu nu exista legatura intre moartea saracului om si vaccinul, da la aia care au 3-4 comorbititati cu boli grave se moare numai de coronavirus!!!
83
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212