REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un călugăr a bătut măr un bețiv agresiv în autobuzul 102! Video

Un călugăr a bătut măr un bețiv agresiv în autobuzul 102! Video

Virgil STOIAN 11 ianuarie 2024 | 00:00 9995

Cei care au mers cu autobuzul 102, marți, 9 ianuarie 2024, au avut parte de un spectacol de pomină. Un călugăr, care probabil că nu băuse doar agheasmă de Bobotează, și-a descoperit veleități de ninja și a bătut măr un alt bărbat, „aghesmuit” și el. Ca un adevărat shaolin, călugărul a aruncat cu pumni și picioare, adversarul său încasând fără a putea să se apere. Bătaia s-a încheiat cu intervenția șoferului de pe autobuz care i-a dat jos pe cei doi.

Un calugar a batut mar un betiv agresiv in autobuzul 102! Video Călugărul bătăuș

Sfântul Ion și Boboteaza au trecut însă se pare că unii încă nu au scăpat de euforia acestor sărbători. O față bisericească, care probabil că aparține de Arhiepiscopia Tomisului, enervat de un bărbat, la fel de „asupra chefului”, a ținut morțiș să își arate cunoștințele de autoapărare. Astfel, călugărul, ca un adevărat Batman?!, și fără să țină cont de sintagma „să te bată Dumnezeu”, i-a împărțit celuilalt pumni și picioare, fără ca acesta să riposteze. Conflictul a fost aplanat într-un final de șoferul de autobuz care i-a „invitat” pe cei doi să coboare din mașină.

Un calugar a batut mar un betiv agresiv in autobuzul 102! Video

Nu știm dacă acel călugăr este unul adevărat, însă este cert că loviturile pe care le-a împărțit cu dărnicie îl recomandă pentru un loc în trupele speciale.

Ce spun reprezentanții CT BUS despre incident

Referitor la imaginile difuzate în spațiul public în care apare o altercație între doi călători aflați într-un autobuz, CT BUS precizează următoarele:

  • incidentul a avut loc în data de 7 ianuarie într-un autobuz de pe linia 102.
  • în momentul în care a putut opri în siguranță autobuzul, șoferul CT BUS le-a solicitat celor doi călători turbulenți să coboare. Nicio altă persoană nu a fost implicată în actele violente.
  • autobuzul este supravegheat video, la fel cum sunt majoritatea mijloacelor de transport din flota CT BUS tocmai pentru a limita și descuraja incidentele care pot perturba liniștea publică ori buna desfășurare a programului de transport.
  • dacă sunt solicitate, CT BUS va pune la dispoziția autorităților, care efectuează ancheta, toate informațiile referitoare la incident.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ia făcut călugărul. Când ești agresat verbal de către un bețiv ce ar trebui să faci? Să-i înghiți toate mizerile? Să zică mersi bețivul că nu sa trezit din beție în comă și apoi la terapie intensivă. Pe viitor să își vadă bețivul de băutura lui și să lase lumea în pace. Probabil și eu daca mă agresa un bețiv in autobuz aveam aceiași reacție,poate mai urâtă. Foarte bine ia făcut călugărul. Pentru că a căutat-o bețivul cu lumânarea. Sper să se fi învățat minte.Nu contează ce haine purta omul. Nu trebuia să îl deranjeze.
1
1
Putorile astea din BOR SA care mananca rahat pe banii statului au impresia ca li se permite orice doar pentru ca au gasit p****i pe care ii fraieresc cu mizeria aia de biblie
2
4
calugarul....din vechiul...schit...m-a batut...m-a gibilit...
3
0
La trimis Teodosie să facă curat în oraș!!
3
2
Poate sa zica, ca l-a batut Dumnezeu ! Mwhahhaha
5
1
SOVIETICII in SUTANA, SATANELE teoDOSnice, au ajuns sa agreseze enoriasii !!! Asta este " educatia " KGB-ista, primita de la SATANA teoDOSie si acolitii sai !!!
5
9
Calugarul din vechiul schit amarnic, mama, m'a jmardit!
6
0
Era greu pentru cel care a filmat sa anunte soferul si sa opreasca autobuzul? Nu conteaza ce aveau de impartit, dar nu e ok ca un om sa fie batut si nimeni din jur sa nu faca ceva. In ce lume traim? In lumea in care cazi pe strada si nu te baga nimeni in seama..
11
6
Vreau si eu filmarile din autobuz , sa mi-l z pe tiktol sa fac un ban
0
9
Javra aia de popa e inca libera ?
7
19
de ce nu le da-ti numele bobotezilor!!asa da o stire cu numele complet!!
3
2
....cameramani postaci de ocazie,acum politia se v-a autosesiza ! De aia nu intervin nici soferii...stati si va uitati precum curvele,si filmati ! Unul nu vine sa te ajute, sa ia atitudine ! Doar de filmat si de reclamat sunteti buni, si dupa aia dai cu subsemnatul la politie...ca ai vrut sa le faci un bine, jigodiilor !
21
2
L-a rupt shaolinu pe betziv.
14
1
Aproape tozi betzivi se cred zwei ei uite ca un betziv si-a gasit nashul,nu conteaza ca este calugar daca betzivu facea scandal a meritat bataia caci si betivi ashtia sunt de doua feluri,uni dupa ce se inbata stau in banca lor,nu se dau in spectacol si ceilaltzi care dupa ce se inbata atunci se cred viteji nu le mai sta nimeni in cale.
28
1
sa fie in fiecare autobuz o fata calugareasca!
29
2
Unde da "parintele", creste.
23
1
Stilul betivului vs monk. Game over. Insert coin
20
1
Alta data , acel consumator de alcool , va avea grija sa-si tina gura ori sa consume acasa si sa nu mai apara in public . Sigur de acum incolo , cand o sa vada pe cineva in sutana , va avea grija sa-si faca cruce cu limba . Aviz amatorilor , aveti grija pe cine deranjati ca nu se stie
38
1
Asa suntem noi romanii, daca unul e preot sau doctor, trebuie sa fie mai sfinti decat sfintii, tu poti sa i injuri sa i scuipi, ei trebuie sa intoarca si celalalt obraz. Pai ce voiati ma sa faca si omul asta saracul cand ala il injura si scuipa? Daca esti preot poate sa te batjocoreasca toti pe unde te duci?
41
2
Asta nu are treaba cu Arhiepiscopia. Asta e calugarul Shaolin
15
3
Bravo lui
38
2
Bătaia este ruptă din rai ; respect călugărului pt simțul civic autobuzele CtBus au devenit raiul boschetarilor si betivilor șoferii nu intervin ei butonează pe smartphone in timp ce conduc
43
1
astea sunt fețele bisericești cele pioase si pline de smerenie din R0mania, cu câtă evlavie și cuvioșie a dat în el, ăstora le pupați mâna si-i salutați cu săr' mâna părinte
13
30
La dat jos șoferul pe dku Omul si a facut repriză si a coborît liber Șoferul un bun creștin habovnic nu a intervenit Terminat-o cu laudele șoferului Acesta ii o fecala puturoasa si atiit Trebuia chemată poliția sa rezolve inclusiv călugărul spart
13
6
intr-o tara in care justitia apara infractorii, multa sanatate calugarului, ca numai asa mai putem razbate de cohortele de g o l a n i ce au impanzit societatea.
45
6
Un popa nu are voie sa dea intr-un om al strazii , intoarce si obrazul celalalt. Dadea cu pumnul ca huligan in bietul om. Rusine . Rezuma-te sa canti la biserica , esti pasibil de Agresiune Fizica si Dosar Penal… popa trebe sa fie impaciuitor, cu limba dulce
21
34
Haina și doctrina monahale nu pot fi batjocorite așa cu una cu două!
18
7
Daca si aia e legitima aparare EU SUNT ZEUS :))))) Si este din Arhiepiscopie,bantuia pe acolo in urma cu un an!!!
15
19
O vevcina zice ca boschetarul ala a sarit la bataie si la injurat de toti sfintii pe calugarul acela care a fost in legitima aparare si nu, nu este din Arhiepiscopia Tomisului spre dezamagirea intregii redactii...
43
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272