REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un celebru discurs al lui Corneliu Vadim Tudor, distribuit de Diana Șoșoacă pe Facebook. Video

Un celebru discurs al lui Corneliu Vadim Tudor, distribuit de Diana Șoșoacă pe Facebook. Video

Replica API 20 februarie 2021 | 00:30 2745

Senatoarea Diana Șoșoacă a distribuit, vineri, pe Facebook un discurs al fostului lider PRM Corneliu Vadim Tudor. "Atenție! Prezicerile lui Corneliu Vadim Tudor", a scris Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă

Este vorba despre o filmare realizată în ianuarie 1993, la Cenaclul Flacăra, după decernarea Premiilor Ziarului Vremea. Era atunci acolo și Adrian Păunescu, dar și alți membrii ai cenaclului.

"România dacă nu va fi unită va pieri. Într-un regim de federalizare internațională vom fi sclavii Europei, vom fi măturători în Europa, vom fi mai rău decât Turcia. Până acum politicienii lumii spuneau că Turcia este rușinea Europei. Iată că s-au născut politicieni, pe bună dreptate, care spun că România a devenit rușinea Turciei. (...) Să nu-i lăsăm să calce în picioare această țară că vom fi slugile Europei, nu ne mai bagă nimeni în seamă. Acum îmi vin vești de peste tot, de la economiști importanți, care spun că reforma în varianta actuală este criminală.

Singura șansă a României este să o oprească și să o ia pe un alt drum, tot de reformă, că nu vrea nimeni să se întoarcă la ce a fost până acum, dar dacă vom continua așa ne vom aservi băncilor mondiale, vom face datorii pe care nu o să le putem rambursa", spunea Corneliu Vadim Tudor, în fragmentul distribuit de Diana Șoșoacă.

Filmarea a strâns peste 2.800 de aprecieri și aproape 1.000 de distribuiri.

"Avea dreptate A avut mult curaj, dar nu a fost prețuit Acum plâng după dânsul. Succes, doamna Diana", "Vadim este mulțumit că are un urmaș", "Câtă dreptate avea și lumea îl făcea nebun", sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai cine ne conduce toti care nu se mai satura au cate 10 case , masini afaceri , si nu au suflet , nu ii intereseaza de popor oamenii de rand pot trai cu 1500 lei net lor nu le ajung miliarde daca salariul minim este 2300 parlamentarii, deputati sa fi avut de 2 -3 ori mai mult nu sute de mii , era odata legea salarizarii medicii inginerii profesorii aveau cam la fel acum totul e un haos diferente foarte marii dc nu au redus salariile deputatilor , parlamentarilor si a celor de la anumite institutii unde sefi iau cate 10 mii de euro
1
0
Caci haur e partid de 2 lei.
1
3
Cine-i ba fosila aia da pa tik-tok ca nu se vede bine?Luami-ar bunatatea pa smaltul coltilor.Mars jafule.Zdreanta imputita care te numesti.
4
2
a lui vadim in curul ceausescului. Are dreptate doar daca ii scoate pe hotii de pesedei din ecuatie. In rest tuturor aplaudacilor multa muie cu cacat !!!
2
4
Astept cu nerabdare ca vaca asta sa se reintalneasca cat mai repede cu idolul ei in iad!
8
4
cati din cei care comenteaza mai jos au ascultat ce spune sosoaca, aia care o injura in nici un caz, la ei inca functioneaza spalarea creierului, cand acest tip de indivizi vor disparea in tara se va trai altfel!!
3
9
Cel mai aiurea e ca isterica asta are dreptate ca am.ajuns dominati, subjugati, oricat am vrea sa ne credem fericiti, nu suntem decat niste actori bine pregatiti de cei ce ne ghidoneaza, insa in adancul sufletului nu e decat amaraciune, deziluzie, durere. Insa noua ne place sa fim ipocriti, aroganti snobi, cum ca fiecare dintre noi detine adevarul si sa nu care cumva sa ne spuna una ca Sosoaca, Vadim cum e viata asta, noi fiind experti . Suntem prosti facuti gramada, unii chiar deosebit de periculos de inculti.
8
10
VADIM TUDOR , UN ROMAN ADEVARAT . PACAT CA A MURIT AVEAM MULTE DE INVATAT DE LA EL .
14
14
de pe vremea lui ceasca mai ziceam.
15
6
asta s a urmarit si s a indeplinit , nu previziuni aiurea , certitudinile unor , oameni destepti care au iubit tara si poporul asta blestemat, muncitor si respectat altadata !
14
9
Romanii au ajuns sclavi la straini , milioane pribegesc prin tari straine si sterg mosii si babele la kur ! Vai pwla noastra cu USR si PNL !
8
16
Incredibil, cat de lipsiti de o minima inteligenta sunteti. Precum animalele!
9
17
ati vrea ca vita din imagine sa va suga pula?
12
17
Auzi fa dienuto nu vrei fa sa te iau fa in scklavie?Si am primit cadou din jungkla din Africa si doi urangotani.Daca n-ai lok da munca te angajez la mine pa salariu minim pa ikonomie.Indatorire principala a ta : in fiekare dimineata sa le maturi kakatu la cimpanzei.O sa fiti in familie.Ce zici fa,te bagi?
26
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468