REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 25 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6497
19.4° Constanța Luni, 25 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6497

Un chioșc de ziare a fost transformat în casă de locuit de un boschetar. Video

Un chioșc de ziare a fost transformat în casă de locuit de un boschetar. Video

Victor ROTARU 5 iunie 2023 | 00:00 4684

Chioșcurile de ziare au început să se închidă rând pe rând în Constanța, iar puținele care au mai rămas sunt pe cale, și ele, de dispariție. Însă, oamenii străzii le-au găsit, rapid, întrebuințare. În cartierul Tomis Nord o persoană și-a făcut adăpost într-un astfel de chioșc, situat chiar în stația de autobuz, „zugrăvindu-și” pereții, pentru a nu intra lumină, și astupându-și găurile cu haine, pentru a nu-l trage curentul.

Un chiosc de ziare a fost transformat in casa de locuit de un boschetar. Video

Chioșcurile de ziare au început să dispară ușor, ușor, atât în țară, cât și în Constanța. Un astfel de spațiu și-a găsit rapid ”proprietar”. Locul cu pricina este chiar în stația de autobuz din Tomis Nord, acolo unde constănțeanul s-a apucat serios de treabă, amenajându-și imediat locuința. 

Un chiosc de ziare a fost transformat in casa de locuit de un boschetar. Video

Ca să nu fie deranjat de lumina soarelui, dar și pentru mai multă intimitate, acesta a vopsit geamurile, iar pentru a-și izola locuința, în toate locurile unde rugina începuse să mănânce din tabla chioșcului, și-a pus mai multe boarfe.

La cum evoluează piața imobiliară în România, dar mai ales în orașul de la malul mării, n-ar fi de mirare să vedem toneta scoasă la vânzare pe un preț astronomic, având în vedere că se află fix în stația de autobuz, un amănunt foarte important în vânzarea unei proprietăți într-o metropolă precum Constanța. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai radeti TAMPITILOR DE OAMENII SARMANI!! VIATA e cu surprize MULTE DIN ELE NEPLACUTE!! Nu stii niciodata cat de rau poti ajunge!! Ceva de pomana ar fi bine sa dati !! DOAMNE AJUTA!
0
0
nu mai stergeti postarile despra iinfractorul stroe !!! Nu puteti voi sterge cat pot eu sa postez f**u-va-n gat de milogi la banul derbedeului stroe !!!
7
1
Dar pe cel care doarme în stația de autobuz 51, Facultativă, nu l vede nimeni.
4
0
Cacam-as in casa omului
0
5
Nu mai vorbiti aiurea, exista adapost pentru oamenii fara, au o masa de la primarie, dar, la ora22:00 trebuie sa fie acolo si sunt controlati sa intre fara alcool. Nici asa nu sunt in stare sa multumeasca si fie civilizati. Angajatii care fac curat acolo lucreaza cu masca sa stranga cacatii astora de pe holuri ca unii nu sunt in stare sa se cace in wc.
8
1
au fost ale lui Mazare? Au autorizatie de constructie si de functionare??????
6
2
E AURolac!
4
2
@Cineva: Exista și în r*mânia adăposturi pentru oamenii străzii doar că oamenii străzii nu vor să stea în ele fiindcă acolo trebuie sa respecte reguli: Dus regulat, nu au voie alcool, droguri, și nici macar drogul ăla de îl tragi din punga pe nas, etc.
10
1
De ce trebuie sa legi oamenii strazii de caini, boschet? O tara civilizata are ambele
5
2
Vai ce senzațional !
4
5
in SUA au ceea ce se numește SHELTER, adică adăposturi pt oamenii străzii, dar în r*mânia nexam, aici în r*mânia se construiesc adăposturi pt câini, ființele umane sunt lăsate fără de adapost
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
14131947548
5/49
293425261532
joker
36439403319