REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

UN CLIENT a făcut PRĂPĂD într-o SALĂ de JOCURI, la Medgidia

UN CLIENT a făcut PRĂPĂD într-o SALĂ de JOCURI, la Medgidia

Replica API 4 octombrie 2021 | 14:25 2314

Marian Chiriță a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Acesta este acuzat că a provocat distrugeri într-o sală de jocuri, aruncând cu un scaun în monitoarele tv amplasate pe unul dintre pereți sălii de jocuri. Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea inculpatului la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 2.000 lei pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit rechizitoriului, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri de noroc situată în Medgidia, aparținând Hattrick Bet, Marian Chiriță a distrus 4 monitoare TV, aruncând un scaun asupra acestora. Incidentul a avut loc în prezența angajatei sălii de jocuri(care a sesizat telefonic organele de poliție) și a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în cadrul agenției, reprezentanții persoanei vătămate punând la dispoziția organelor de poliție înregistrările video. Pe parcursul întregii anchete, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei (atitudine menținută și în fața instanței), motivându-și acțiunile prin prisma unor conflicte familiale anterioare cu persoanele vătămate.

Ce a spus instanța

La stabilirea pedepsei, instanța a avut în vedere natura și gravitatea rezultatului produs ori a altor consecințe ale infracțiunii; motivul săvârșirii infracțiunii și scopul urmărit; natura și frecvența infracțiunilor care constituie antecedente penale ale infractorului. Fapta săvârșită de inculpat prezintă o gravitate redusă, fiind generată de o reacție impulsivă a acestuia, pe fondul unor conflicte familiale mai vechi, persoanele vătămate neformulând pretenții civile, astfel că instanța va opta pentru pedeapsa amenzii.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca n-a pys foc tot degeaba !
0
0
Dar nici cum fenteaza si smenuiesc masinutele cei de la pacanele nu sunt de acord.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212