REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un club din Belgrad, plin cu oameni, s-a scufundat de Revelion

Un club din Belgrad, plin cu oameni, s-a scufundat de Revelion

Ana Maria Lipan 2 ianuarie 2023 | 10:47 1443

Surpriză extrem de neplăcută chiar în noaptea de Revelion. Un club în care petreceau sute de oameni a început să se scufunde la doar 10 minute după miezul nopții. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

„Mi-a fost frică pentru viața mea. Așa trebuie să se fi simțit și pe Titanic” a povestit pentru Switzerland Times, o turistă din Zurich care petrecea Revelionul în Serbia. Imediat după miezul nopții, clubul de noapte Freestyler din capitala sârbă a Belgradului a început să se scufunde în râul Sava, notează digi24.ro.

„Panica a izbucnit imediat, din fericire nimeni nu a fost rănit grav”, a povestit o tânără care se afla în club cu prietenii ei. La momentul incidentului, la aproximativ zece minute după miezul nopții, clubul era plin.

"Clubul de noapte Freestyler din Belgrad s-a scufundat în noaptea de Anul Nou", a anunțat și jurnalistul sportiv Sam Street pe Twitter care a postat imaginile.

„Au fost o mulțime de elvețieni și elvețieni-sârbi aici”, spune Ana T. Atmosfera a fost bună până când deodată barul s-a zguduit. „Nu am înțeles ce se întâmplă. Toți s-au repezit spre ieșire. Angajații clubului au fost primii care au dispărut”, a povestit tânăra. „Toată lumea s-a împins cu toată puterea spre ieșire. Mi-a fost foarte frică pentru viața mea și mi-am pierdut prietenii rapid. Așa trebuie să se fi simțit pe Titanic!”, spune mai povestit tânăra elvețiancă.

Oamenii au ieșit cât au putut de repede din club și au chemat autoritățile. Clădirea a ajuns pe jumătate în apă. Potrivit presei sârbe, au existat câteva răni minore. Presa locală citează surse din poliție spunând că Floss Club a fost supraîncărcat. Petrecerea s-a terminat imediat după incident.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614