REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un complex turistic va răsări în zona Belona din Eforie Nord

Un complex turistic va răsări în zona Belona din Eforie Nord

Replica API 10 martie 2018 | 00:00 687

Localitatea Eforie Nord a cunoscut o dezvoltare lentă, pe plan turistic, unde modernizările au fost făcute doar în ultimii ani. Fluxul turistic este din ce în ce mai mare, iar cererea sporită de spații de cazare a determinat dezvoltarea continuă a construcților de vile, pensiuni și hoteluri. Prin intermediul investiției propuse de societatea Briza Mării SRL, care a depuns un memorandum pentru construirea unui complex turistic în zona Belona a stațiunii, dorește să se implice activ în dezvoltarea turistică a orașului Eforie.

Terenul pe care se dorește realizarea proiectului are o suprafață de 1745 de metri, iar conform certificatului de urbanism, emis de Primăria orașului Eforie, pe data de 18 noiembrie 2017, folosirea actuală a terenului este curți-construcții, iar destinația stabilită prin planurile de urbanism și amenajarea teritoriului aprobate este de turism, agrement, spații verzi.

Construcția propusă va avea regim de înălțime S+P+3E și va face parte dintr-un complex turistic, ce va fi compus în final din două corpuri unite printr-o pasarelă. Imobilul propus prin proiectul de față va găzdui 65 de camere duble pentru cazare turistică, spații tehnice și parcări la subsol, iar la parter se vor organiza spații pentru alimentație publică și recepție.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul acesta, Serban robert, este dezinteresat de cei care l-au votat. Nu il mai voteaza nimeni a doua data.
2
1
E firma lui chiparu
1
0
VA IAU CARACTERLE IN PAULA
1
0
Mai nou primaru lu peste joaca la ruleta la mitu la casino buna alegere zic eu cat despre lacul belona nu o sa ajunga niciodata laguna albastra
4
0
Locuiesc in zona pietei din Eforie Nord si aici toti il urasc la propriu pe primar.Nu stiu cat va mai fi primar, dar cert este ca nu il mai voteaza nimeni pe acest individ care face rau la toata lumea, le da amenzi la toti, se lauda ca ii face pe toti, in loc sa ne ajute el se poarta ca un golan cu functie nemeritata. Si vad ca s-a apucat sa vanda si strazi intregi la oameni de afaceri. Nu inteleg de ce cei cu strazile cu pricina nu mergeti la DNA ! Mai are si alte dosare de aderare la grup infractional din 2016. Intrebati la parchet.
7
0
Sunt capetele de strazi vandute de vecinu jos pe belona
8
0
Vai mama noastra. La eforie trebuie sa facem o revolutie sa-l dam jos pe robertica si clanul lui. ALEGERI ANTICIPATE. Aloo DNA ajutatine
9
2
Cine ia vandut strada lu dl care face hotelul
4
0
Robert serban, primarul vrea sa vanda o strada publica, str.Unirii din Eforie Nord lui Nagi Gelal, proprietarul hotelului sirius. Sunt scarbita de acest primar si gasca lui de hoti. L-am votat din nestiinta, credeam ca merita, dar acum sunt convinsa ca este un om simplu care atata poate, adica sa dezamageasca mereu. Nu mai iese sugur asta primar a doua oara !
9
1
serban catelul lui brailoiu pleaca. Sa va vad atunci cand o venii o nebuna sau nebun primar!...va scoate toate despre toti la vedere. Nu ca asa ar fi corect...dar asa e la Eforie! Muiala, muiala cat mai multa!
3
1
poate intervine DNA,Parchetul,ANI sau orice alt organ de ancheta sa vada cum a luat acest analfabet ,precum si alti functionari publici,ternurile si afacerile cu care acum se falesc.un pic mai multa smerenie ....oamenii vad si vine o vreme cand se vor face deconturile....HOTILOOORRRRR...
12
1
voi le spune ti hoteluri sau vile la baracile alea de pe malu marii..tiganie ca in eforie nu i nici in mamaia
5
1
Serban vrea sa faca spa din lacul belona sa traga pe nas cu o facea pe vremuri la grand !
8
3
Sa pupi in cur ,toti locuitorii eforiei si pe frate-su
3
4
Saimanov e capu mafiei la Eforie
6
2
Nu a fost unu vrea si asta
3
1
O balta infecta , imputita , la fel ca toata statiunea Eforie N si S ! Tigania cu comertul stradal , cu tarabele tiganilor si cu mizeria de nedescris , numai la Eforii o poti intalni !
8
0
nu stiati ? E Chiparu combinat cu Robert
12
2
Brailoiu tit liviu viitorul prmar!!
7
11
Investitia de pe malul lacului Belina are vreo legatura cu homalaul Gabi Melcea zis si Megalos?
5
3
Va rasari ca din apa
6
0
Sa ii sugi pula lu nea costica
8
3
Se vorbeste in targ ca se vand toate proprietatile vecinului
9
0
Avatafu e nemultumit ca ii darama tarabele de la Belona
7
0
Chiparosule furi cot la cot cu Serban. Mergi pe burta...da te vede DNA si pe tine. Te facusi viceprimar ca sa ciordesti mai bine
12
0
Pai cum sa nu fure? Asteapta ciolanul lasat de scarba bariloiu in care a crepat pipotica ! Ai-a umplut neamurioe de cascaval, acum e randu astuia! Votati sau masacrati, voi alegeti !
7
1
primarele nu s-a imprumutat la banca chipurile sa amenajeze balta belona care era numita lac,atunci aparuse in poza debarcaderul lui copos,deci probabil mare parte din banii imprumutati vor lucra la ridicarea acestei noi futelnite,fura primarul nu pierde timpul
9
1
plaja de nudisti dintre nord si sud nu se modernizeaza mai multa PIZDA TANARA NU BABACIOAICE SI MOSI CA NEA COSTICA
8
1
Chipara chiar vrei sa iei tot? Nu te saturi?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102