REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un ”CONCERT” cu MANELE a făcut SENZAȚIE în parcare la AUCHAN

Un ”CONCERT” cu MANELE a făcut SENZAȚIE în parcare la AUCHAN

Replica API 27 martie 2021 | 00:35 9993

Orașul de la malul mării nu scapă de cocalari în nici o perioadă a anului şi în nici o zi a săptămânii. Că e început de săptămână sau weekend, aglomerat sau nu, se găsesc întotdeauna țărani care să parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap! Un astfel de exemplu a fost vineri, 26 martie, în parcarea de la Auchan, de pe șoseaua Mangaliei, unde cocalarul suprem cu ML a parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități și a dat muzica la maxim pentru a se face mai ușor observabil.

Imagini revoltătoare în parcarea de la Auchan, de pe șoseaua Mangaliei. Un ,,șmecher” cu ML și-a tras mașina pe locul destinat persoanelor cu handicap, deși existau locuri de parcare disponibile. Imaginile sunt cât se poate de sugestive. Precizăm faptul că şoferul nu avea în parbriz vreun semn distinctiv ceea ce i-ar fi permis să-și țină mașina acolo, ci avea un mare ghiul de aur la deget pe care și-l etala în toată splendoarea.

Concert cu manele la intrare

Un bărbat cel mai probabil, recent întors din Anglia, după ani de trudă și muncă pe brânci, a reușit să-și cumpere un ML de ,,toată frumusețea” cu volan pe dreapta, și a venit în România pentru a se lăuda cu el. Prima oprire a fost în parcarea supermarketului, acolo unde a parcat pe locul destina persoanelor cu handicap și a dat drumu la manele pentru a trage toate privirile.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E unu dintre protestatarii de ieri. Toate saraciile sii valorile constantei cu patru clase mentale erau stranse la miting. La munca cu voi!
1
0
pana sa scrieti un titlu reportajului ..... informativa mai bine unde sunteti .... acea persoana "smechera" din constanta nu se afla in parcarea mall-ului vivo ci carrefour ....invatati va rog frumos sa scrieti niste stiri reale de aceea a fost inventat jurnalismul... o seara buna
2
0
corile sa dispara
0
0
a venit ghertzoiul de pa anglea
1
0
Moarte Ciorilor!
2
0
plateste ratele la el Inca
1
0
Bine ca nu avea bmw..
5
2
Astia cu volan pe dreapta au voie sa circule prin UE.Parca era interzis
8
0
Aaaaa.... Ce ai facut Bobitaaa? Te-au prins astia in flagrant? Unde dracu a-ti vazut voi cioara sa asculte Scorpions sau Madonna? Vreti sa il judece staborul ca a tradat pe Tzanca pulifriciul sau Abi nespalatul? Ce naiba... Cum isi mai face el talentul de cioroi , daca nu are gle si manele la maxim? Ce misto era daca i se arunca o petarda in masina.... Nu ca nu ar fi fost nevasta-sa... Daias la mooie..
16
0
La handicapati mintali.. impuscata cioara in cap . Fara somatie. Moarte ciorilor.
21
0
E boss de boss, adevarat
1
15
asta e om corect. si-a inteles si acceptat conditia si a parcat unde trebuie.
17
1
E cam gle ala
3
2
Ciori ciori craaaa craaaaaa
25
2
Anaaa, abe ce are ,ce-a facut baiatu meu , a pus muzica la baieti sa sa bucure si ei.oricum jumatate din cei din moll au savurat spectacolul , si l-au invidiat pe autor, ca sa nu mai zic ca au scapat de dar la lautari .
8
14
mai ziaristi lui peste taranii sunt oameni respectabili care muncesc sa-ti aduca tie painea la gura nu vin sa parcheze in locuri nepermise cei care parcheaza sunt cocalari nesimtiti crescuti la oras care se cred smecheri dar ei sunt prosti la felca cei care scriu
16
11
Toata Romania este un imens Las Fierbinti
19
3
Nu-i de prin partile locului Cred ca e de prin BR, BZ, OT, TR , GR, IL , CL. Despre masina nu-i asa de scumpa precum vrea sa para, mai ales ca e din UK. Acolo sunt cele mai ieftine pentru ca nu pot fi vandute , in principiu, decat loco. UK a pus gand rau masinilor pe motorina asa ca toata lumea vrea sa scape de ele. In concluzie a dat maxim 2500 lire pe ea. Evident, isi da aere de parca ar fi fost luata de noua cu banu jos.
15
5
Pai nu scapa de cocalari tot anul pentru ca majoritatea orasului este formata din cocalari si panarame...csf..n-ai csf..
16
1
....a muncit pe branci ..la cersit...da ...estem de culoare bre..
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468