REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un consilier local propune construirea unei pasarele pietonale în zona Medeea-Brătianu

Un consilier local propune construirea unei pasarele pietonale în zona Medeea-Brătianu

Replica API 8 decembrie 2017 | 21:58 559

Constănțenii își pun viața în pericol

Constănțenii își pun viața în pericol

Constănțenii care locuiesc în cartierele Medeea și Brătianu și circulă dintr-o parte în alta folosesc cel mai des pasarela pietonală improvizată pentru muncitori, care nu a fost destinat populației. Aceștia își pun zilnic viața în pericol, starea acelui pasaj fiind degradabilă. Un consilier local propune să se construiască în zonă un alt pasaj pietonal care să fie folosit în siguranță de oameni.

Costin Avătavului a depus o cerere la municipalitate prin care solicită departamentelor de specialitate din Primărie să demareze procedurile în vederea întocmirii documentației necesare pentru construirea unui noi pasarele pietonale în zona Medeea, care să asigure accesul în siguranță a pietonilor. Momentan, aceștia folosesc o pasarelă destinată muncitorilor care verifică țevile, în loc să meargă pe pasajul Cumpenei, aflat în reabilitare și modernizare.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comentati , de ce nu ziceti si fata n fata chestiile astea si doar in comenturi cu anonim ? Mai papagalilor , invidiosilor sa va dea Dumnezeu numai dupa suflet
1
0
Mai bine o puscarie in cartirul palas ptr tigani ..bisnitari ..asistati sociali cersetori ..betivi ..politicieni .politistii si jandarmii care sunt mana in mana cu mafia tigarilor se vede de pe luna numai cine trebuie nu vede ..
3
0
bine punctat dl consilier findca pentru ca iti trebuie mult curaj si sa fi un bun echilibirist pentru a merge pe pasarele accea mai ales pe alocuri lipsesc bucati din ia,iar noaptea ce sa mai vorbim . Va dorim sa reusiti ce ati propus cat despre noi deja visam deja o pasarela moderna si luminata corespunzator
0
2
foarte bine face dl consilier cu aceasta propunere. eu locuiesc in Medeea si apreciez. voi astia care comentati aiurea pe aici nu stiti ce inseamna sa treci calea ferata cu un copil in brate si sacose de cumparaturi in mana. mai ales cand afara e zapada. nu toate proiectele consiliului local ar trebui sa fie pentru centrul orasului. pentru noi e important acest pod.
1
2
Adica un bun organizator... ce treaba au tarabele , care au foat acum 10 ani ,cu faptul ca vrea sa faca un proiect bun? lasati invidia deoparte.. si lasati tineretul capabil sa isi faca treaba
5
3
Intai sa vezi ce intrebari pune papagalul asta in sedinte si apoi sa vb de viitorul Constantei. Un papagal si doar atat va ramane. Combinator de tarabe si tonete in Eforie a fost, este si va ramane.
3
5
Pacalici? de ce? ca vrea sa faca ceva pentru oras... o sa mai vedeti ca nu o sa fie ultimul lui proiect ca e un baiat ambitios... el e viitorul Constantei... bravo Costi tine-o tot asa
7
6
Uite ce frumos sta el la poza pentru primul si ultimul lui proiect din cariera
5
6
Pacaliciule
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468