REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un consilier PNL și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal Constanța!

Un consilier PNL și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal Constanța!

Mirela PASCAL 7 decembrie 2022 | 00:00 5975

Demisie în Consiliul Local Municipal! Teo Popa, membru PNL, același care, nu de puține ori, și-a exprimat nemulțumirea, prin interviuri, față de activitatea administrației locale, a ales să plece din Legislativul local. Acesta și-a scris demisia, potrivit informațiilor noastre, pe 1 decembrie.

Teo Popa

Teo Popa s-a aflat, încă de la preluarea mandatului, într-un con de umbră, afirmându-se prea puțin, spre deloc, în ședințele de Consiliu Local. Însă, a ieșit public, de câteva ori, și și-a exprimat nemulțumirea față de city managerul Felicia Ovanesian, despre care spunea că ”știe să jignească, să îi apostrofeze pe alții, dar nu se uită în curtea ei”.

Popa, adus în Consiliul Local de Chițac

Potrivit informațiilor noastre, Teo Popa și-a dat demisia, începând cu 1 decembrie, așa că postul a rămas vacant, urmând să fie ocupat de următorul aflat pe lista supleanților. Precizăm că Popa era și secretarul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța din cadrul CLM. El a ajuns în Consiliul Local pe mâna lui Vergil Chițac. În 2020, primarul a propus trei nume pentru lista de consilieri,  și anume Stere Hira, Daniel Tatu și Teodor Popa.

Teodor Popa, în audiențe cu cetățenii

Teodor Popa este expert consultant IA, director studii în CERONAV, iar printre responsabilitățile sale intră și instruirea personalului navigant. Popa este și conf. univ. dr. ing., la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă din cadrul Universității Ovidius Constanța.

Stă bine la capitolul avere

Popa are două terenuri, la Agigea, cumpărat în 2003 și la Techirghiol, achiziționat în 2009. Deține în Constanța un apartament de 64 mp, din 1998, la Agigea are o casă de locuit, în suprafață de140 mp, construită în 1999. Tot la Agigea mai deține un apartament de 64 mp, cumpărat în 2018, iar la Techirghiol are spații comerciale de producție de 64 mp, din 2009. Deține un cont de 1.700 de euro, unul de1.450 lire sterline, un cont la cu 20.000 lei și carduri în cuantum de 10.000 lei,  5.000 de lei și 80.000 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i K AK masca de pe bot
1
0
Politicul in Romania, o cangrena in existenta acestui popor. Nu stiu daca vom mai avea sansa sa traim in armonie, sa ne respectam aproapele, sa idolizam adevaratele simboluri ale natiei noastre, atata timp cat leprele partidelor politice se inmultesc pe zi ce trece. Cand Tzanca Uraganul este idolul tinerei generatii, cand respectul nu a existat si nu va exista in inconstientul acestei generatii. I-as ruga pe cei varstinci, acea generatie de sacrificiu sa ne mai demonstreze ca pot schimba ceva in tara asta. La vot, in strada, asa cum stiu ei. Sa nu se mai lase calcati in picioare si pacaliti zilnic cu cresteri fictive ale pensiilor. Sa ne repuna pe fagadul cel normal al acestei natiuni.
1
0
Dar spagarii din PSD cand isi dau demisia? Astia nu au coloana vertebrala sau oua intre picioare
3
0
Nu stiu cine are dreptate, el sau Ovanesian, dar este clar ca trebuie sa ai stomac sau nervi de otel ca sa faci fata functiei de consilier local - iar asta arata ca sunt probleme mari in paradis : nu poate fi vorba decat fie de incompetenta fie de combinatii si neintelegeri mafiote care au dus la tensiunile astea sau amandoua
1
0
Bravo! Asa vom face cu totii!Din pacate PNL Constanta inseamna doar un grup de 5,6 oameni oportunisti, pupincuristi care scutura scamele sefilor pentru a-si atinge interesele lor personale, avizi dupa functii, mincinosi, fara scrupule! Dar cand un sef este slab, asta se intampla! Sa ne amintim cand cineva cara geanta domnului Dragomir si cum l-a tradat !
2
0
SUCCES
0
0
sint mindru ca sint reprezentat de acesti oameni! halal!
2
0
Bravo lui ,om cu coloana vertebrala care nu tine de un scaun amarat din primărie Felicitări
6
0
Bravo dle Popa! Ati tot spus ca o sa faceti acest pas. Dupa castigarea mandatului Chitac s-a schimbat la 180 grd si din salvatorul orasului s-a transformat in combinatorul principal. Nu e loc de oameni seriosi pe langa primar. Felicitari !!!
19
0
Dacă șobolanii fug, înseamnă că începe să se scufunde corabia PNL-istă!
6
2
Toti sunt adusi pe cumetrie in toate functiile,un ex CT BUS,toti adusi pe pile fara examen cu ochi numai dupa manevre exact ca vechea conducere,ca na doar au linga ei oameni din vechea conducere cu experienta,ex Fier vechi,constructii,Directrul de Patrimoniu mare patn de firma de constructiii cu oameni de la CT BUS,garajul parcare pentru masinile lui:))
9
1
Popa a fost pus la respect si nu i-a convenit .S-au invatat ca Păcala sa-si faca averi in folos propriu si acum se vede ca se face ceva si pentru generatii de oameni ce vor veni cu muncă,seriozitate si buget.
5
10
Adus pe cumetrie si prietenie. Ce drq cauta unu care lucreaza ai la crn si la ovidius si la primarie... doar in Zimbabwe mai este posibil asa ceva. Spagar marca ceronav!
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272