REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un constănţean a cumpărat un pistol de pe internet pentru a fura o maşină!

Un constănţean a cumpărat un pistol de pe internet pentru a fura o maşină!

Replica API 22 mai 2018 | 00:00 380

A ameninţat mai multe persoane

A ameninţat mai multe persoane

Un tânăr din județul Constanța a amenințat mai multe persoane cu un pistol, în încercarea de a sustrage un autoturism. La scurt timp a fost depistat, stabilindu-se că este vorba de o armă neletală. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă la tâlhărie calificată.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliției de Frontieră Cernavodă, în data de 20.05.2018, în jurul orei 17:00, au fost sesizați cu privire la faptul că, în apropierea satului Tichilești, județul Constanța, un bărbat a oprit în trafic un autoturism şi a amenințat șoferul cu un pistol. Persoana aflată la volanul autoturismului a accelerat, reușind astfel să scape.

De asemenea, bărbatul a amenințat și alte două persoane care opriseră pentru a vedea ce se întâmplă, acesta fugind apoi peste câmp, spre localitatea Hârșova. La scurt timp, persoana în cauză a fost prinsă de către polițiștii de frontieră în satul Tichilești, iar pistolul pe care acesta l-a folosit a fost găsit ascuns într-un gard viu, fiind o armă neletală, tip airsoft.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățeanul român D.I., în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța şi a declarat că a achiziționat pistolul neletal, tip airsoft, de pe internet și voia îl folosească pentru a sustrage un autoturism. Poliţiştii de frontieră au ridicat pistolul în vederea continuării cercetărilor și au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E sin ct...o fi si la voi in judete tichilesti.cat de prostii sunteti
0
0
Sunteti toti idioti. Tichilesti e in jud. BUZAU. Sa ma lingeti in cur cand ma cac in sus. Muie ba!
5
2
Esti bou amice! E in Tulcea. SUGE-O in cur.
3
3
Tichilesti e si in Constanta, in com. Horia. Retardule!!!!
3
3
retarzilor...Tichilesti e in Jud. Tulcea. Jurnalistii pulii mele
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102